Γαλλία

Μαρσέιγ: Συνάντηση των οργανωμένων με την αρχηγό της Αστυνομίας - Το αίτημα ενόψει του αγώνα με ΑΕΚ

Ένα λιγότερο περιοριστικό πλαίσιο για το ματς της ομάδας τους με την ΑΕΚ (ώστε να υποδεχτούν όπως επιθυμούν τους φίλους του «δικεφάλου»), ζήτησαν από την Αστυνομία οι οργανωμένοι της Μαρσέιγ.

Συνάντηση με την αρχηγό της Αστυνομίας του Νομού Μπους-ντου-Ρον (πρωτεύουσα του οποίου είναι η Μασσαλία), Φρεντερίκ Καμιλερί, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (25/9) οι ηγετικές μορφές των οργανωμένων της Μαρσέιγ. Μάλιστα, αυτή είχε ιδιαίτερα... κιτρινόμαυρο περιεχόμενο.

Επρόκειτο για προγραμματισμένο ραντεβού που δεν είχε σχέση με τα γεγονότα έντασης της περασμένης εβδομάδας. Αντίθετα, είχε ως ένα εκ των δύο βασικών του θεμάτων συζήτησης τις εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των Μασσαλών και συγκεκριμένα τη συμπεριφορά των οπαδών τους σ' αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι η γαλλική ομάδα βρίσκεται στο 2ο γκρουπ του Europa League μαζί με τον Άγιαξ, την Μπράιτον και φυσικά την ΑΕΚ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ, λοιπόν, ζήτησαν ένα λιγότερο περιοριστικό πλαίσιο στο παιχνίδι με την «Ένωση» στο «Βελοντρόμ», στις 26 Οκτωβρίου, ώστε να μπορέσουν να υποδεχτούν όπως θέλουν τους οργανωμένους οπαδούς της, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι.

Από εκεί και πέρα, συζητήθηκαν και οι εκτός έδρας μετακινήσεις των οπαδών της Μαρσέιγ, τόσο στο εξωτερικό όσο και για τους αγώνες στη Ligue 1. Οι φίλοι του μασσαλικού κλαμπ εξέφρασαν την επιθυμία τους για φιλοξένηση των αντίστοιχων της Παρί Σεν-Ζερμέν, της Νις ή της Λιόν, ώστε να επιτραπεί και στους ίδιους το αντίστοιχο δρομολόγιο.

Μάλιστα, η Φρεντερίκ Καμιλερί -που θεωρείται ανοικτή στο ζήτημα των μετακινήσεων- υπενθύμισε την πρόθεση να ανάψει «πράσινο φως» για παρουσία οπαδών της Μαρσέιγ στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (24/9) με την Παρί. Κάτι που, όπως εξήγησε, τελικά δεν κατέστη δυνατό, καθώς μεγάλο μέρος της αστυνομικής δύναμης ήταν απασχολημένο με την επίσκεψη του Πάπα στη Μασσαλία και με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x