Stoiximan Super League

Με Χίλιεμαρκ για τη νίκη στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

Την απόφαση να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με τον Χίλιεμαρκ στην 11άδα έχει πάρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Δίλημμα για Μουνιέ ή Καμπέσας...

Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές στις οποίες οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, σήμερα απέναντι στην Κέρκυρα είναι έτοιμοι να το πετύχουν βάζοντας και νέα πρόσωπα στην 11άδα τους.

Τον Χίλιεμαρκ και ενδεχομένως τον Μουνιέ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αποφασίσει να ξεκινήσει με τον Σουηδό άσο στον άξονα ενώ ο Γάλλος έχει πιθανότητες να «βρεθεί» και αυτός, έστω κι αν ακόμη κρίνεται ότι δεν έχει αφομοιώσει 100% τα συστήματα της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Καμπέσας έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι βασικός, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια... έκπληξη.

Στο 4-4-1-1 ο Βλαχοδήμος θα είναι και πάλι κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας οι Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος με τους Γιόχανσον, Χουλτ στα άκρα. Οι Κουρμπέλης και Χίλιεμαρκ θα είναι στον άξονα στη μεσαία γραμμή. Δεδομένη η παρουσία του Λουντ στο ένα άκρο με τους Καμπέσας ή Μουνιέ στο άλλο. Στην επίθεση θα είναι ο Τσάβες με τον Λουτσιάνο πίσω του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x