Σκωτία

Ξεκούραστη κόντρα στον ΠΑΟΚ η Αμπερντίν - Αναβλήθηκε ο αγώνας της στη Σκωτία λόγω καταιγίδας!

Η Αμπερντίν θα παρουσιαστεί... ξεκούραστη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Conference League, αφοό ο αγώνας της με την Νταντί για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε λόγω καταιγίδας!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (26/10) εκτός έδρας την Αμπερντίν για την 3η αγωνιστική του Conference League, και απ' ότι φαίνεται οι Σκωτσέζοι θα είναι... ξεκούραστοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, η Αμπερντίν ανακοίνωσε πως ο αγώνας της με την Νταντί, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (21/10), δεν θα λάβει χώρα λόγω της σφοδρής καταιγίδας Μπάμπετ που έχει πλήξει τη χώρα.

Τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να είναι πολύ έντονα από αύριο το μεσημέρι μέχρι το βράδυ στο Αμπερντινσάιρ, με τις τοπικές αρχές να ζητούν από τον κόσμο να αποφύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνει σπίτι του.

Μάλιστα, τα Μέσα της Σκωτίας αναφέρονται και στο επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Οι οπαδοί της Αμπερντίν ελπίζουν πως η επίδραση της καταιγίδας Μπάμπετ, δεν θα επηρεάσει το σημαντικό παιχνίδι της ομάδας για το Conference League με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη στο Πίτοντρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x