Champions League

Πάρτι με ξεφάντωμα, κλάματα και καζούρα (pics/video)

Τα είχε όλα η φιέστα της Μπαρτσελόνα. Λόγο από τον Λιονέλ Μέσι, αντίο από τον Τσάβι, κλάματα από τον Άλβες και καζούρα Πικέ σε Ρονάλντο και Ρεάλ.

Ξεφάντωσαν οι παίκτες και οι φίλοι της Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του Champions League. Μετά την αποθεωτική υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης στο αεροδρόμιο και την παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης σε ανοιχτό πούλμαν, οι νέοι πρωταθλητές Ευρώπης κατέληξαν στο «Καμπ Νου» που πλημμύρισε από κόσμο για να τους αποθεώσει.

inner

Ο Τσάβι αποθεώθηκε στο «αντίο» του, με τους συμπαίκτες του να του… ορμούν πριν καν ολοκληρώσει τον λόγο του για να τραγουδήσουν μαζί του το «Campeones, campeones». «Το τρεμπλ είναι εδώ. Σας ευχαριστώ για όσα μου δώσατε, θα μου λείψετε πολύ», είπε ο μεγάλος αρχηγός.

inner

Ο συνήθως λιγομίλητος Λιονέλ Μέσι τα είπε όλα σε δύο φράσεις. «Μετά από μια δύσκολη χρονιά πέρσι καταφέραμε να σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας. Θέλατε το τρεμπλ; Ορίστε λοιπόν! Θα υπάρξει και συνέχεια. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον και κίνητρο. Ζήτω η Μπαρτσελόνα, ζήτω η Καταλονία», είπε από μικροφώνου γνωρίζοντας την αποθέωση κι ακούγοντας ακόμη και τους συμπαίκτες του να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.



Ο Ντάνι Άλβες «έσπασε». Γνωρίζοντας πως ίσως αυτό να ήταν το αντίο του στην Μπαρτσελόνα, δεν άντεξε κι έβαλε τα κλάματα. «Δεν ξέρω αν αυτό είναι το τέλος του ονείρου για μένα. Ήμουν και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Πάντα θα είμαι ένας από σας», τόνισε.



Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζεράρ Πικέ. «Ευχαριστούμε όλο το τιμ, τους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους και τον Κέβιν Ρολντάν. Αυτός τα άρχισε όλα», είπε. Ποιος είναι ο Κέβιν Ρολντάν; Ο τραγουδιστής που μετά τη συντριβή της Ρεάλ με 4-0 από την Ατλέτικο είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Κριστιάνο Ρονάλντο που ακολούθησε προκαλώντας αναταραχή στις τάξεις της «βασίλισσας».



Ο Λουίς Ενρίκε ήταν πιο συγκρατημένος από όλους. «Οι φιλοδοξίες αυτών των παικτών δεν έχουν όρια. Ξέρετε καλύτερα από μας ότι αυτό που πετύχαμε δεν ήταν εύκολο. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίξατε στα δύσκολα. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί και θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία», είπε.

Δείτε όλη τη φιέστα:



inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x