Stoiximan Super League

Πρόστιμο και ανάκληση η πρόταση για την ανακοίνωση της ΑΕΚ από τον… Αύγουστο

Το ερευνητικό τμήμα της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ πρότεινε πρόστιμο 20.000 ευρώ και ανάκληση για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ πριν από την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες και ακόμη δεν έχει «κλείσει» η υπόθεση σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν την έναρξη της φετινής Σούπερ Λίγκας.

Την Δευτέρα η επιτροπή δεοντολογίας της Ομοσπονδίας πρότεινε στο δικαστικό τμήμα επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ και ανάκληση των δυσμενών κρίσεων προς την ΕΠΟ. Μάλιστα, κάλεσε τους «κιτρινόμαυρους» να παρουσιάσουν εν μέσω υπομνήματος μέσα στις επόμενες τρεις μέρες τις θέσεις τους αλλά και μάρτυρες, εφόσον χρειαστεί ακροαματική διαδικασία.

Το επίμαχο κομμάτι της ανακοίνωσης: «Χωρίς δυστυχώς να έχουμε λάβει τα απαραίτητα δείγματα γραφής που θα μας επέτρεπαν να τρέφουμε εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και παρά την αποστροφή μας απέναντι στη σημερινή εικόνα της ΕΠΟ και της πλήρως απαξιωμένης ηγεσίας της, η ΑΕΚ εκφράζει την ευχή πώς όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των τελευταίων ετών. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει άλλες αντοχές στη διαφθορά. Και αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x