Ελλάδα

«Πρόταση σε Ποστέκογλου από την ΕΠΟ», λένε οι Αυστραλοί

Δημοσίευμα στην Αυστραλία αναφέρει πως ο 53χρονος τεχνικός, Άγγελος Ποστέκογλου, είναι στην κορυφή της λίστας της ΕΠΟ για την Εθνική και θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα.

Νέο όνομα για τον πάγκο της Εθνικής έρχεται στο προσκήνιο από... Αυστραλία. Σύμφωνα με την «Sydney Morning Herald», η ΕΠΟ έχει κάνει πρόταση στον Άγγελο Ποστέκογλου και ο 53χρονος προπονητής το σκέφτεται σοβαρά. Ο Ποστέκογλου εργάστηκε από το 2013 μέχρι το 2017 στον πάγκο της εθνικής Αυστραλίας, ενώ πλέον δουλεύει στην Ιαπωνία και τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, από την οποία όμως φέρεται να επιθυμεί να αποχωρήσει για να δουλέψει στην πατρίδα του.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο πρώην προπονητής των Socceroos θα μπορούσε να επιστρέψει άμεσα σε πάγκο εθνικής ομάδας, μετά την προσέγγιση που δέχτηκε από την Ελλάδα για να αναλάβει τη θέση του προπονητή. Ο Ποστέκογλου σκέφτεται να σταματήσει τη δουλειά του στη Γιοκοχάμα Μαρίνος μετά το τέλος της J-League, ώστε να δουλέψει στη χώρα που γεννήθηκε, μετά την πρόταση που έχει δεχτεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χονος είναι στην κορυφή της λίστας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για να αντικαταστήσει τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν έχει αρκετό χρόνο στην Ελλάδα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει συμφωνία ανάμεσα στον Ποστέκογλου και την Ελληνική Ομοσπονδία, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Γιοκοχάμα Μαρίνος μέχρι το 2019. Ο πρώην προπονητής της Αυστραλίας δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τη J-League πριν από τον Δεκέμβριο, όταν και ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, αλλά σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει την ελληνική Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x