Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Δεν άξιζε τη νίκη ο ΠΑΟΚ»

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι των «Δικεφάλων», εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός, τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι η «Ένωση» αδικείται από το αποτέλεσμα, επεσήμανε το πρόβλημα της ΑΕΚ να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ σχολίασε και τα όσα έγιναν στον πάγκο της ομάδας του.

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε τη νίκη στο ντέρμπι των «Δικεφάλων», εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, τόνισε στη συνέντευξη τύπου ότι η «Ένωση» αδικείται από το αποτέλεσμα, επεσήμανε το πρόβλημα της ΑΕΚ να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ σχολίασε και τα όσα έγιναν στον πάγκο της ομάδας του.

«Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι σήμερα δεν άξιζε τη νίκη. Δεν έχει σημασία όμως τι λέω εγώ. Το πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή, στο δεύτερο όμως ήμασταν ανώτεροι, μέχρι το σημείο της αποβολής του Μανωλά.

Δεν πρόκειται να μιλήσω για τον ΠΑΟΚ. Σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο της μπάλας. Στη φάση του πέναλτι χάσαμε τον Τζεμπούρ. Μετά τον Μανωλά με αποβολή και για τα επόμενα παιχνίδια χάσαμε και τον Δέλλα».


Για το ότι η ΑΕΚ δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις, ο Χιμένεθ σχολίασε: «Βεβαίως και με ανησυχεί το ότι δεν κάναμε ευκαιρίες, γιατί αν εξαιρέσουμε το γκολ με το πέναλτι και την φάση με τον Λεονάρντο, ήταν ελάχιστες οι ευκαιρίες, αλλά δεν νομίζω ότι και ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες. Γι’ αυτό μιλάω μόνο για το ποια ομάδα είχε τον έλεγχο».

Για τα όσα συνέβησαν στον πάγκο και για την διαιτησία, ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε: «Δεν έχω συνηθίσει να βλέπω να γίνονται πράγματα στον πάγκο όπως αυτά που έγιναν σήμερα. Είναι εύκολο να μιλάς για fair play αλλά δύσκολο να το κάνεις. Μπορείτε και εσείς να κρίνετε τι έγινε για το καλό του ποδοσφαίρου.

Θα δείτε την φάση με τον δικό μας παίκτη και γιατί αντέδρασε έτσι. Κρατάω την άποψή μου για τον διαιτητή για μένα, γιατί ούτε όταν κερδίζουμε, ούτε όταν χάνουμε θέλω να μιλάω για την διαιτησία».


Για τις αποφάσεις του στην ενδεκάδα είπε: «Δεν χρειάζεται να έχεις μάστερ στα μαθηματικά για να εξηγείς γιατί άφησα κάποιους παίκτες έξω. Ο Δέλλας και ο Λυμπερόπουλος προέρχονται από τραυματισμούς και ο Καφές δεν έχει ξεκουραστεί καθόλου, παρά μόνο στο ματς με τον Πανθρακικό».


Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x