Stoiximan Super League

Ο «χορός των καταραμένων»

Ο Ηρακλής νίκησε και συνεχίζουν να βρίσκονται φάτσα με τον υποβιβασμό.

Αποτελέσματα που ίσως αποδειχθούν καθοριστικά για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα επεφύλαξε η 22η αγωνιστική.

Ο Ηρακλής νίκησε 2-1 τον Πανσερραϊκό, «βυθίζοντάς» κι άλλο, την ώρα που ο ίδιος πήρε βαθιά «τζούρα» σωτηρίας.

Παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του σερραϊκού συλλόγου και ο πρόεδρος (και ιδιοκτήτης) της ΠΑΕ, Πέτρος Θεοδωρίδης, ο οποίος έβαλε πωλητήριο στην ομάδα!

Την ίδια ώρα στην Τρίπολη, Αστέρας και Λάρισα έμειναν στο 1-1 και σφιχταγκαλιασμένοι αντικρίζουν κατάματα το φάσμα του υποβιβασμού.

Σάββατο 5/2

Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 1-1

Υπό διαφορετικές συνθήκες το 1-1 του Αστέρα με την Λάρισα στην Τρίπολη, θα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για τους «βυσσινί» και ένα μέτριο για τους γηπεδούχους. Τώρα, όμως, τη στιγμή που και οι δύο αγκομαχούν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, η ισοπαλία που έφεραν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ήταν το σενάριο που θα ήθελαν να αποφύγουν. Μάταια, όμως… Διαβάστε περισσότερα.



Πανσερραϊκός-Ηρακλής 1-2

Δεν χρειαζόταν να σβήσουν τα φώτα στις Σέρρες για να βυθιστεί στο σκοτάδι ο Πανσερραϊκός. Ο Ηρακλής με τον Μαχόπ από το 15ο λεπτό είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους γηπεδούχους. Μετά την ημίωρη διακοπή (στο 32΄) λόγω προβλήματος στην ηλεκτροδότηση, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν επηρεάστηκε και έφτασε στο 2-0 με πέναλτι του Μάρα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να πετύχουν ένα τέρμα με τον Μπέλιτς, το οποίο δεν ήταν αρκετό για να πάρουν κάτι. Διαβάστε περισσότερα.



ΑΕΚ-Άρης 1-2

Μετά το «θρίλερ» με τον Παναθηναϊκό, ο Χιμένεθ είπε πως «ο Θεός ήταν ΑΕΚ». Σήμερα, όμως, ο… Πανάγαθος ήταν απασχολημένος! Ο άπιαστος Νέτο εξέθεσε κι εκείνος την τραγική άμυνα της ΑΕΚ, o Μπλάνκο δεν έφτανε για να αποτρέψει κι αυτή τη φορά την τιμωρία και ο ψυχωμένος Άρης έφυγε με δίκαιη νίκη (2-1) από το ΟΑΚΑ! Αποβλήθηκε στο ντεμπούτο του ο Ματέος! Διαβάστε περισσότερα.



Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Κυριακή 6/2

Εργοτέλης-Πανιώνιος (15:00, NovaSports 3)

Μπαλωθιές ή… «Μητρογλιές»; Τα κουμπούρια του Εργοτέλη έχουν σιγήσει τις δύο τελευταίες φορές στην Κρήτη (ισάριθμες «λευκές» ισοπαλίες), ωστόσο παραμένουν πάντα αξιόπιστα (πέντε αγώνες χωρίς ήττα). Αν, πάντως, τα… περίφημα του Κώστα Μήτρογλου εμφανιστούν (ξανά) γρηγορότερα, δεν αποκλείεται να χαρίσουν στον Πανιώνιο το τρίποντο που του έκλεψε μέσα από τα χέρια την περασμένη εβδομάδα ο… Ντιέ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο


Καβάλα-Κέρκυρα (15:00, NovaSports 2)

Θέλεις Ευρώπη; Απόδειξη! Μετά τη -σχεδόν ανέλπιστη- ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, η Καβάλα καλείται να διατηρήσει τη σταθερότητα που θα της… ανοίξει τα σύνορα! Απέναντι σε «σκληρό καρύδι», όπως η Κέρκυρα (προέρχεται από νίκη με Λάρισα και πόντο στο Καυταντζόγλειο), οι «Αργοναύτες» θα χρειαστεί να ιδρώσουν περισσότερο απ’ όσο φαίνεται για να μείνουν εντός… ονείρων play-off.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Γούκος (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ανθή Καραγιάννη»


Ολυμπιακός-SKODA Ξάνθη (15:00, ΝΕΤ)

Τούμπα; Ποια Τούμπα; Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες και επιστρέφοντας στη διοργάνωση όπου παραμένει ακλόνητο φαβορί, ο Ολυμπιακός θα προσποιηθεί ότι η «παρένθεση» της Τούμπας δεν υπήρξε ποτέ. Απέναντι στη ντεφορμέ Ξάνθη (τρεις σερί ήττες), οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν… εμφατική συνέχεια στο σερί που τρέχουν σε πρωτάθλημα (οκτώ σερί νίκες) και «Καραϊσκάκη» (εννέα στα εννέα).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καραϊσκάκη»


Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος (17:15, NovaSports 2)

To… know us better! Σε μια πρόβα του κρίσιμου μεταξύ τους μίτινγκ στα ημιτελικά του Κυπέλλου, Βολιώτες και Περιστεριώτες συγκρούονται στο Πανθεσσαλικό! Εκεί, όπου η αγχωτική πρόκριση του Ολυμπιακού (ήττα από Κέρκυρα) έκανε επτά τα εντός έδρας παιχνίδια του χωρίς νίκη. Αλλά και εκεί, όπου ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να επιστρατεύσει το… στιλ με το οποίο πέρασε μεσοβδόμαδα από τη Ρόδο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό


ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Του… Κυπέλλου τα καμώματα, τα βλέπει η Τούμπα και γελά! Με τελείως αντιφατικά συναισθήματα από τους προημιτελικούς της Τετάρτης -αλλά ανάλογη περηφάνια (ο μεν για την πρόκριση, ο δε για την εμφάνιση), ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός παίζουν πολλά την Κυριακή! Διότι, αν η νίκη κρατά τον «δικέφαλο» τρίτο και μειώνει τη διαφορά από τους «πράσινους, εκείνοι τη χρειάζονται απεγνωσμένα για να μείνουν «στο κόλπο» του τελευταίου (αλλά και μεγάλου) τους στόχου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Η επόμενη αγωνιστική (22η)

Σάββατο 12/2

Εργοτέλης-Καβάλα (17:15)
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (17:15)
Άρης-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 13/2

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Κέρκυρα-Πανσερραϊκός (15:00)
SKODA Ξάνθη-Ατρόμητος (17:15)
Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x