Stoiximan Super League

Έχασε τη θέση από τον Πουτζιόνι ο Τζόρβας

Τον αντικαταστάτη του Στέφανο Σορεντίνο στο πρόσωπο του Κριστιάν Πουτζιόνι της Ρετζίνα βρήκε τελικά η Κιέβο, σύμφωνα με το “Sportal.it”. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του πρώην πορτιέρο της ΑΕΚ, ο οποίος καταλήγει όπως όλα δείχνουν στην Παλέρμο, ήταν ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Τον αντικαταστάτη του Στέφανο Σορεντίνο στο πρόσωπο του Κριστιάν Πουτζιόνι της Ρετζίνα βρήκε τελικά η Κιέβο, σύμφωνα με το “Sportal.it”.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, βασικός υποψήφιος για να πάρει τη θέση του πρώην πορτιέρο της ΑΕΚ, ο οποίος καταλήγει όπως όλα δείχνουν στην Παλέρμο, ήταν ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται και στο ρεπορτάζ των «ροζανέρο», που ψάχνουν τον αντι-Σιρίγκου, ο οποίος πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν, και οι οποίοι είναι ομάδα που ενδιαφέρει τον Έλληνα γκολκίπερ.

«Στη θέση του τερματοφύλακα, η Κιέβο φαίνεται ότι βρήκε το διάδοχο του Σορεντίνο, ο οποίος οδεύει προς την Παλέρμο, φέρνοντας τον Πουτζιόνι, ο οποίος νίκησε τον διαγωνισμό κόντρα στους Μάνινγκερ, Ράφαελ και, κυρίως, του Αλέξανδρου Τζόρβα του Παναθηναϊκού» αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό δημοσίευμα.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x