Stoiximan Super League

Ο καημός του Γκρέταρσον

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, αλλά ο Άρναρ Γκρέταρσον φαίνεται πως έχει άλλον καημό: Γιατί δεν παίζει ο Έλφαρ Χέλγκασον, ο αμυντικός που αποκτήθηκε με δική του εισήγηση και κόστισε συνολικά 230.000 ευρώ (130.000 για την Μπρέινταμπλικ και 100.000 ευρώ για τον ίδιο), χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα και δίχως να έχει πείσει Χιμένεθ και Κωστένογλου.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, αλλά ο Άρναρ Γκρέταρσον φαίνεται πως έχει άλλον καημό:

Γιατί δεν παίζει ο Έλφαρ Χέλγκασον, ο αμυντικός που αποκτήθηκε με δική του εισήγηση και κόστισε συνολικά 230.000 ευρώ (130.000 για την Μπρέινταμπλικ και 100.000 ευρώ για τον ίδιο), χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα και δίχως να έχει πείσει Χιμένεθ και Κωστένογλου.

«Ο προπονητής δεν του έχει δώσει πολλές ευκαιρίες. Αυτό που έχει να κάνει ο Χέλγκασον είναι να δουλεύει περισσότερο και να είναι έτοιμος όταν τον καλέσουν να παίξει. Πιστεύω ότι είναι έτοιμος να παίξει ο Έλφαρ αλλά εγώ δεν ελέγχω την ομάδα. Αυτός που αποφασίζει πρέπει να τον εμπιστευτεί», δήλωσε στον Τύπο της Ισλανδίας ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να πάρει ευκαιρία και αυτός θα την αρπάξει. Είναι κοντά στην πρώτη ομάδα και έχει παίξει δύο φορές και στο Europa League. Απέναντι στην Λοκομοτίβ Μόσχας ήταν άτυχος και τραυματίστηκε στο ημίχρονο, καθώς τα πήγαινε πολύ καλά. Με την Άντερλεχτ για μένα πήγε καλά, αλλά έγινε μια αλλαγή στην ομάδα και βγήκε στο ημίχρονο. Η ομάδα ήταν καλύτερη τελικά στο δεύτερο ημίχρονο. Μερικές φορές πρέπει να πείσεις τον προπονητή για να παίξεις. Τώρα έχουν μείνει 15 ματς στην σεζόν και μάλλον θα πάρει ευκαιρία. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα πράγματα. Αν πάρει ευκαιρία μπορεί και να γίνει βασικός.

Από την άλλη, αν δεν πάρει ευκαιρία πρέπει να δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Είναι 23 ετών και νομίζω ότι πρέπει να παίζει. Δεν είναι καλό για αυτόν να μένει σε εμάς έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση. Ωρίμασε πολύ αυτόν τον χρόνο και είναι ένα σχολείο αυτή η χρονιά για αυτόν. Πρέπει να δούμε το καλοκαίρι τι είναι το καλύτερο για την ομάδα και αυτόν. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν πάρει ευκαιρία θα πάει καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x