Stoiximan Super League

Και τώρα… στο χέρι του

Όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να διευκολυνθεί η είσοδος του Δημήτρη Βιντιάδη έγιναν από την ΑΕΚ και τώρα είναι στο χέρι του αν θα αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ. Κοντοές η… μεταγραφή εν όψει Άρη.

Η πόρτα είναι ανοικτή και τα σκυλιά δεμένα… Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να ανοίξουν διάπλατα το δρόμο στον Δημήτρη Βιντιάδη για να αναλάβει την ΠΑΕ και ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να το πράξει. Ή όχι…

Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 4η Φεβρουαρίου. Αν δεν υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι τότε, η «Ένωση» θα στραφεί σε άλλες λύσεις για να βγει-αν μπορέσει-από το αδιέξοδο. Μέχρι τότε θα ελπίζει πως ο 32χρονος εφοπλιστής θα εμφανιστεί με τα κεφάλαια που χρειάζονται για να γίνει το αφεντικό. Ο Δημήτρης Βιντιάδης βρίσκεται στην Κίνα και συνεχίζει τις προσπάθειες να αυξήσει τα χρήματα που ήδη έχει εξασφαλίσει. Με την επιστροφή του, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για τα αποτελέσματα των προσπαθειών του.

Αν τα νέα είναι ευχάριστα, καλώς… ειδάλλως προμηνύονται εξελίξεις στην ΠΑΕ. Η διοίκηση Πρωτοδικείου θα είναι αναπόφευκτη, αφού η τωρινή διοίκηση θα παραιτηθεί. Την ίδια ώρα, όλες οι ενωσίτικες δυνάμεις συστρατεύονται για τη συλλογή υπογραφών, προκειμένου να «παγώσουν» τα χρέη της ΠΑΕ μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση Ψωμιάδη, εκχωρώντας τα χρήματα που θα επιδικαστούν στο σύλλογο από τις πράξεις του πρώην μεγαλομετόχου της για να καλυφθούν οι οφειλές που σφίγγουν σα θηλιά το λαιμό της ΑΕΚ.

Κλωναρίδης… στο περίμενε

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια ενίσχυσης, αλλά την έχει βάλει στην… αναμονή ελλείψει χρημάτων. Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης παραμένει στα υπόψη, αλλά το κόστος του δανεισμού του (150.000 ευρώ με την Εφορία) είναι πολύ μεγάλο για έναν παίκτη που θα έρθει για 12 παιχνίδια και θα επιστρέψει στη Λιλ με το τέλος της περιόδου.

Στο μεταξύ, ο Έβαλντ Λίνεν παρακολούθησε τον αγώνα Γλυφάδα-Επισκοπή έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον 21χρονο εξτρέμ Θωμά Μακαρονά.

Πλάνα με Κοντοέ

Πάνω στην ώρα επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Γιάννης Κοντοές και τέθηκε στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με τον Κουτρουμπή τιμωρημένο και τον Γιάγκο να συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, τα χέρια του Γερμανού τεχνικού ήταν δεμένα, αλλά η επάνοδος του Κοντοέ του τα λύνει.

Μένει να φανεί αν η εμφάνιση του Κοντοέ θα είναι για ένα ματς ή για περισσότερα. Η διοίκηση αναζητεί λύση, η προσφυγή του παίκτη θα εκδικαστεί, αλλά και οι δύο πλευρές τονίζουν πως αν η ΠΑΕ αλλάξει χέρια θα μπορούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x