Stoiximan Super League

Φέστα: «Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι έγκλημα, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να είναι φυλακή»

Ο Τζιανλούκα Φέστα αναφέρθηκε στη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, αλλά και για την τραγική είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Αλέξανδρος Λάμπη.

Με το... αριστερό συνδυάστηκε το δεύτερο ντεμπούτο του Τζιανλούκα Φέστα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον «ελαφρά ταξιαρχία» να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα 2-0 από τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας αναφορικά με τη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκης Καμπανού.

Επιπλέον, στάθηκε στην τραγική είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Αλέξανδρος Λάμπη, ο οποίος είχε περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιανλούκα Φέστα:

Για το γεγονός πως δεν είχε αρκετό χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα: «Έφτασα σήμερα αλλά ήξερα καλά τον Απόλλων. Νομίζω ότι προετοιμαστήκαμε καλά και είχαμε αρκετές πιθανότητες απέναντι στον ΠΑΟΚ που δεν είναι εύκολο. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν πολύ αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι με αυτό το πνεύμα μπορούμε να πάρουμε κάποια καλά αποτελέσματα».

Για το θέμα με το γκολ που αντιμετωπίζει ο Απόλλων Σμύρνης: «Είναι πολύ μεγάλο διάστημα που δεν έχουμε σκοράρει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε».

Για την τραγική είδηση του χαμού του 22χρονου ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Αλέξανδρο Λάμπη: «Θα ήθελα να πω κάτι. Λυπούμαστε πολύ για τον χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, που είχε περάσει και από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα. Θέλαμε να του αφιερώσουμε ένα καλό αποτέλεσμα, λυπούμαστε πολύ που δεν τα καταφέραμε. Η σκέψη μας όμως είναι εκεί, είμαστε πολύ κοντά με την οικογένεια του».

Για τη βία στα γήπεδα και τη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη Καμπανού: «Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι έγκλημα. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι άλλο, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν μακριά από τα γήπεδα και να είναι στη φυλακή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x