Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Να ξεπεράσουν ό,τι έγινε ΑΕΚ και Μουκουντί-Πιθανό να ξεκινήσει ο Πόνσε με ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τη σημασία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την αντίδραση που χρειάζεται από ΑΕΚ και Μουκουντί, αλλά και τις πρώτες σκέψεις για την ενδεκάδα.

Η ΑΕΚ αλλά και ο-μοιραίος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό-Αρόλντ Μουκουντί δεν έχουν το περιθώριο να μείνουν στην ήττα της Τετάρτης, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Θα πρέπει να ξεπεράσει ό,τι έγινε με τα ολέθρια λάθη που οδήγησαν στην ήττα η ΑΕΚ, αλλά και ο Μουκουντί. Δεν θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του, γιατί είναι βασικό χαρακτηριστικό του και το έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία, με αποκορύφωμα τον αγώνα με την Μπράιτον. Όμως θα πρέπει να καταλάβει πως μέσα στο παιχνίδι δεν μπορείς να κάνεις πάντα αυτό που θες. Είμαι σίγουρος πως τόσο ο Αλμέιδα, όσο και ο κόσμος θα του δείξουν εμπιστοσύνη», ανέφερε.

«Έχει την ευκαιρία της η ΑΕΚ με μια νίκη επί του ΠΑΟΚ να επιστρέψει την Κυριακή στην κορυφή και μετά δύο ματς με τον Άρη, ώστε να διατηρηθεί εκεί. Η ΑΕΚ σε τρία ματς με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena δεν έχει δεχτεί γκολ και δεν έχει σχεδόν ούτε ευκαιρία. Πλησιάζει η στιγμή που το ματς θα είναι πιο δύσκολο, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαία ομάδα. Θα πρέπει η ΑΕΚ να αποφύγει τα λάθη, να παίξει στον γνωστό της ρυθμό και να βοηθήσει ο κόσμος όπως έκανε με τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Όσο για τα πλάνα του Αλμέιδα είπε πως «… δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα πλην του Στάνκοβιτς. Πιστεύω πως θα ξεκινήσει ο Πινέδα με έναν από τους Γιόνσον ή Σιμάνσκι. Εκτιμώ πως θα ξεκινήσει ο Άμραμπατ, αλλά δεν είναι απίθανο να παίξουν μαζί με τον Ελίασον. Ο Πόνσε είναι πιθανό να αγωνιστεί αντί του Λιβάι αυτή τη φορά ως βασικός. Ο Τσούμπερ δεν πήγε καλά στο τελευταίο ματς, αλλά ίσως τον ξαναδούμε πίσω από τον φορ κι όχι αριστερά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x