Stoiximan Super League

Τσατάλης: «Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία ή επαφή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον κ. Χαντιτάγκι»

Θέση για τα σενάρια που αναπτύχθηκαν σχετικά με συνεργασία ή επαφή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Άλεξ Χαντιτάγκι, πήρε ο Τάσος Τσατάλης, διαψεύδοντάς τα.

Τα σενάρια που αναπτύχθηκαν και έκαναν λόγο για συνεργασία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Άλεξ Χαντιτάγκι, διεύψευσε μέσω τοποθέτησής του ο Τάσος Τσατάλης.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση ή επαφή του διοικητικού ηγέτη των νταμπλούχων Ελλάδος με τον πρώην ιδιοκτήτη της Καβάλας, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο .

Κάτι, εξάλλου, που προκύπτει και από το κομμάτι του ρεπορτάζ, καθώς έχει τουλάχιστον μία διετία που οι δύο πλευρές δεν έχουν συναντηθεί.

«Επειδή βλέπω να γράφονται διάφορα, φυσικά και δεν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον κ. Χαντιτάγκι που εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για ανάμειξη σε ΠΑΕ της Super League.

Δεν υπάρχει κάποια επαγγελματική συνεργασία. Ούτε κάποια επαφή σε προσωπικό επίπεδο. Οπότε οτιδήποτε σχετικό γράφεται σε κάποια ρεπορτάζ, εννοείται πως δεν έχει καμιά απολύτως βάση
», ανέφερε στη σχετική του ανάρτηση ο Τάσος Τσατάλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x