Stoiximan Super League

Οι ενδεκάδες στο Παναιτωλικός-Λαμία

Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν Γιάννης Πετράκης και Λεωνίδας Βόκολος για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τη Λαμία, η οποία ανοίγει στις 17:30 το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Λαμία (17:30, Cosmote Sport 2, bwinΣΠΟΡ FM, sport-fm.gr) για την εκκίνηση της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Σχεδόν μια ώρα πριν τη σέντρα του ματς, ο Γιάννης Πετράκης και ο Λεωνίδας Βόκολος, ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Για τον γηπεδούχο Παναιτωλικό, ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει τον Καπίνο στην εστία, με τους Μαυρία, Μπρούνο Ντουάρτε, Στάγιτς και Τορεχόν στην άμυνα. Λιάβας, Πέρες και Χατζηθεοδωρίδης στο κέντρο, ενώ πίσω από τους Καρέλη και Σενγκέλια θα είναι ο Χουάνπι.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Στεργιάκης, Ντουάρτε, Τσιγγάρας, Ντίας, Μαλής, Μπακάκης, Ζ. Πέδρο, Μπουζούκης, Μπελεβώνης.



Από την άλλη πλευρά η Λαμία, κατεβαίνει με τον Κοσέλεφ τερματοφύλακα. Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος και Αμαράλ στα μετόπισθεν και οι Νούνιες, Τζανδάρης τα δυο χαφ. Ο Τσιλούλης στο ένα άκρο της επίθεσης, ο Μάλτσι στο άλλο, ενώ πίσω από τον Καρλίτος θα είναι ο Μαρτίνεθ.

Αναπληρωματικοί είναι οι: Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Τσούκαλος, Λέικ, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ, Τερεζίου, Τόσιτς, Βασιλαντωνόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x