Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που ταιριάζουν για αντί-Αραούχο»

To ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Stoiximan Super League μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης», αναφέρθηκε στην αρχή στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου, κάτι που αποτυπώνεται από την προσπάθεια και την ένταση που βγάζουν οι παίκτες στους αγώνες αλλά και τις προπονήσεις.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Αραούχο, αλλά και στην επιστροφή του Άμραμπατ, τονίζοντας για τον πρώτο, πως το κενό του στην ενδεκάδα μπορεί να καλυφθεί είτε από τον Τσούμπερ, είτε από τον Πινέδα, είτε ακόμα και από τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, αναφορικά με το παιχνίδι στο Φάληρο, εξέφρασε την άποψή του πως ο Τσούμπερ θα πρέπει να πάρει φανέλα βασικού ως αντί-Αραούχο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πώληση του Στράτου Σβάρνα στη Ράκοφ, με την ΑΕΚ να βάζει στα ταμεία της 800.000 ευρώ, διατηρώντας παράλληλα και 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x