Stoiximan Super League

«Θα πάει στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν Αράο»

Σε καλό δρόμο δείχνει να βρίσκεται η μεταγραφή του Οτζίτζα Οφόε στη Γάνδη και ο Ολυμπιακός φέρεται να ετοιμάζεται να πάρει τον Βραζιλιάνο χαφ.

Καμία επίσημη ενημέρωση όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις δεν υπήρξε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας από τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και οι πληροφορίες προέρχονται κυρίως από τις χώρες των ομάδων με τις οποίες διαπραγματεύεται η πειραϊκή ΠΑΕ.

Στο Βέλγιο, πρώτα, λέγεται πως είναι σε καλό δρόμο η μεταγραφή του Οτζίτζα Οφόε στη Γάνδη και οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να ξεφορτωθούν ακόμη ένα «βαρύ» συμβόλαιό τους μετά από εκείνο του Εμάνουελ Εμενίκε.

Την ίδια ώρα, στη Βραζιλία εκείνο που προκύπτει είναι πως η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο στην ελληνική ομάδα θα γίνει και θα έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εργομετρικές-ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Μάλιστα, γράφεται πως η βραζιλιάνικη ομάδα θα τα βρει με τον Ολυμπιακό σε ένα ποσό κοντά στα 2,9 εκατ. ευρώ, ενώ θα βρεθεί και η «χρυσή τομή» για τις δόσεις που φαίνεται πως αποτελεί το σημαντικότερο εμπόδιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x