Stoiximan Super League

Τσακίρης από Κίελτσε στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν θυμάμαι ξανά τέτοιο πράγμα στην ΑΕΚ»! (audio)

Ακόμη και τον Γιώργο Τσακίρη έχει αφήσει… άφωνο το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ, που επιδεικνύει μοναδική οργάνωση και προεργασία! Ακούστε τι είπε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Είναι 4 Ιουλίου και η ΑΕΚ περιμένει ΜΙΑ θέση.

Και όμως!

Ήταν τέτοια η οργάνωση και η προεργασία της «Ένωσης», που το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ έχει, ήδη, σχεδόν, κλείσει, καθώς μόλις τελειώσει και τυπικά το θέμα του Τρόιστασον, θα απομένει μόνο εκείνο του Αραούχο και… τέλος!

Είναι τόσο εντυπωσιακό, δε, το μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΚ, που, όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στο Κίελτσε της Πολωνίας, Γιώργος Τσακίρης, ούτε ο ίδιος δεν θυμάται κάτι ανάλογο στο παρελθόν του συλλόγου!

Όπως είπε χαρακτηριστικά στους 94,6: «Δεν θυμάμαι ανάλογη οργάνωση και προεργασία όσα χρόνια κάνω ρεπορτάζ ΑΕΚ»!

Και συμπλήρωσε: «Μία θέση περιμένει, ουσιαστικά, η ΑΕΚ. Και εννοώ τον Αραούχο, για να τελειώσει και τυπικά όλες τις μεταγραφικές κινήσεις της».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη… λύσσα, όπως τόνισε, που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! «Μιλάνε με λύσσα και με δίψα για το πρωτάθλημα. Πέρυσι δεν συνέβαινε αυτό. Φέτος, το λένε ξεκάθαρα. Ότι ήρθε ο καιρός να πάμε να πάρουμε τον τίτλο», ήταν τα λόγια του.

Τέλος, σχολίασε την υπόθεση του Γιόχανσον, θυμίζοντας πως το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο και ότι η ΑΕΚ τού έχει προσφέρει συμβόλαιο με πάνω από 400.000 ευρώ. «Είναι προφανές ότι θα διεκδικήσει να φύγει ελεύθερος», είπε ο Γιώργος Τσακίρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x