Γιώργος Ζαχαριάδης

Το λένε σεβασμό, το λένε εγωισμό και το διαθέτει ο κανονικός ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τη… σπουδαία πρόκριση του ΠΑΟΚ, πάλι με 1-0, όπως ακριβώς επιθυμεί να κερδίζει ο Λουτσέσκου τους αντιπάλους του.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Ποια είναι η διαφορά της ΑΕΚ, που τερμάτισε με… μηδέν βαθμούς και χωρίς να έχει βρει την εστία (και) στους τρεις εκτός έδρας αγώνες της, με τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ;

Είναι τελικά μεγαλύτερη ξεφτίλα να αποκλείεσαι από ομάδα που τη νίκησες 1-4 στην έδρα της και από μια άλλη, της συμφοράς (Βίντι), που δεν έχει στο ήλιο μοίρα και όλοι μαζί οι παίκτες της είναι το συμβόλαιο του Βέρνμπλουμ;

Είναι μήπως χειρότερο ότι όλοι αυτοί οι αστέρες που φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ο άνθρωπος που παριστάνει τον προπονητή, επιθυμούν παχυλότερα συμβόλαιο, πολύ πριν το τέλος της επόμενης χρονιάς και δεν αποκλείεται να τα πάρουν επειδή τελικά θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα;

Πόσο δικαιολογεί στην Ευρώπη τον τίτλο του… πραγματικού πρωταθλητή η ομάδα των εκατομμυρίων και του Λουτσέσκου, του αλαζόνα (ως προπονητής) και υπερόπτη, που μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ότι εκτός συνόρων τα νταηλίκια δεν έχουν πέραση;

Πόσο μικρός γίνεται ο ΠΑΟΚ στα χέρια ορισμένων ανθρώπων που ποτέ δεν έχουν αντιληφθεί ότι πέρα της εργασιακής σχέσης με την ομάδα, υπάρχουν μερικά ακόμη συστατικά, τα πιο ισχυρά της συμμετοχής τους σε έναν σπουδαίο σύλλογο: Σεβασμός, αξιοπρέπεια, εγωισμός και ευθύνη.

Ο προπονητής της Ξάνθης δεν είναι σε θέση να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ψηλότερα από εκεί που προβλέπει το… χαμηλό καλύτερο της ομάδας. Που να φτάσει, δηλαδή; Να κυνηγά τα χαμηλότερα και πιο αρνητικά ρεκόρ της ΑΕΚ, σε αγώνες με ομάδας που κάνουν προετοιμασία τεσσάρων ημερών, με παίκτες σαν τον πρώην του… Πλατανιά και να σημειώνει, μάνι-μάνι δυο γκολ για να σε ισοπεδώσει.

Οι ευρωπαϊκές αποτυχίες εξωραΐζονται από τους περισσότερους ΠΑΟΚτζήδες, μέσα από την κατάκτηση του τίτλου. Που αν δεν ανακοινωθεί σύντομα, τιμής ένεκεν, μετά από την ευρωπαϊκή του εικόνα, θα έχει δημιουργήσει την αμφισβήτηση ότι μπορεί να τα… καταφέρει εξίσου καλά και εντός συνόρων, χάνοντας μέσα από τα χώρια του τον τίτλο.

Εντάξει, το χόντρυνα. Το αποσύρω. Άλλωστε, ο δεύτερος ή τρίτος, είναι πολύ μακριά, σε αυτό το πρωτάθλημα των χειρότερων ομάδων της Ευρώπης. Κοντή φιλοδοξία του ΠΑΟΚτζή που περιμένει πως και πως το πρωτάθλημα λες και έτσι θα διαγράψει την ντροπή της ΜΠΑΤΕ, το ημίχρονο της ξεφτίλας, τις δύο ήττες της Βίντι.

Του χρόνου σας δω που θα ψάχνετε βαθμούς για να μπείτε κάπου πιο βολικά σε κληρώσεις και θα αρχίσουν οι ηχηρές σφαλιάρες από τα προκριματικά, όπως άλλωστε επιβάλλεται για όλες της ελληνικές συμμετοχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x