Αγγλία

Υγιή ανταγωνισμό στον άσο βλέπει ο Τζέραρντ

Η έλευση του Μινιολέ, θα δημιουργήσει έναν υγιή ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα, στην Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον Στίβεν Τζέραρντ

Ο Σιμόν Μινιολέ, αποτέλεσε το 4ο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, φούντωσε ακόμα περισσότερο τα σενάρια για πιθανή αποχώρηση του Πέπε Ρέινα από το «Άνφιλντ», ωστόσο ο Στίβεν Τζέραρντ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Ρέινα θα μείνει και πως θα έχει ανταγωνισμό με τον νέο πορτιέρο της ομάδας. «Το ποιος θα είναι το Νο1 της Λίβερπουλ τη νέα σεζόν θα αποτελέσει αποκλειστικά απόφαση του Μπτρένταν Ρότζερς. Πιστεύω πως σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, θα πάει με τον Ρέινα για πρώτο τερματοφύλακα που είναι ένας τερματοφύλακας, παγκόσμιας κλάσης. Ωστόσο ο Μινιολέ είχε μια φανταστική σεζόν και θεωρώ πως θα υπάρξει ένας υγιής ανταγωνισμός».

Ο Τζέραρντ συνέχισε, έχοντας πάντοτε την πεποίθηση πως ο Ρέινα δεν θα φύγει από την Λίβερπουλ, λέγοντας τα εξής: «Ξέρω πως δεν πρόκειται να παρατήσει τη θέση του βασικού, αμαχητί. Τον έχω ζήσει, σε μεγάλες μέρες του και θεωρώ πως στην καλή του μέρα είναι ένας από τους πέντε καλύτερους πορτιέρο στον κόσμο».

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x