Γενικά

Για την πρωτιά και το Κύπελλο UEFA

Οι αγώνες για τις πρώτες θέσεις των ομίλων του Champions League και για την έξοδο στο Κύπελλο UEFA θα κλέψουν την παράσταση στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της έκτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τέσσερις ομάδες, η Λιόν με την Μπάγερν Μονάχου και η Πόρτο με την Άρσεναλ, θα «διασταυρώσουν» τα ξίφη τους για την κατάληψη της πρώτης θέσης του έκτου και του έβδομου ομίλου, αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά τον πέμπτο όμιλο, η Βιγιαρεάλ, που φιλοξενείται από τη Σέλτικ, περιμένει το στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άαλμποργκ, για να προκριθεί ως πρώτη στους «16» του θεσμού. Κάτι παρόμοιο περιμένει και η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Γιουβέντους. .

Οι αγώνες για τις πρώτες θέσεις των ομίλων του Champions League και για την έξοδο στο Κύπελλο UEFA θα κλέψουν την παράσταση στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της έκτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τέσσερις ομάδες, η Λιόν με την Μπάγερν Μονάχου και η Πόρτο με την Άρσεναλ, θα «διασταυρώσουν» τα ξίφη τους για την κατάληψη της πρώτης θέσης του έκτου και του έβδομου ομίλου αντίστοιχα. Σε ό,τι αφορά τον πέμπτο όμιλο, η Βιγιαρεάλ, που φιλοξενείται από τη Σέλτικ, περιμένει το στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άαλμποργκ, για να προκριθεί ως πρώτη στους «16» του θεσμού. Κάτι παρόμοιο περιμένει και η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Γιουβέντους. Δείτε τα αποτελέσμα της Τρίτης.

E’ Όμιλος

Την προηγούμενη αγωνιστική ξεκαθάρισαν τα πράγματα στον πέμπτο όμιλο, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Βιγιαρεάλ προκρίθηκαν στους «16» της διοργάνωσης, ενώ η Άαλμποργκ εξασφάλισε την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Κύπελλο UEFA. Πλέον, οι «κόκκινοι διάβολοι» και το «κίτρινο υποβρύχιο» περιμένουν ο ένας στραβοπάτημα του άλλου για να ξεκαθαρίσει η πρωτιά στον όμιλο, αφού οι δύο ομάδες έχουν 9 βαθμούς και αντιμετωπίζουν τις Άαλμποργκ και Σέλτικ, αντίστοιχα. Στην περίπτωση που οι δύο πρωτοπόροι ισοβαθμήσουν, τότε η πρωτιά θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων (δεύτερο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση).

Στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άαλμποργκ, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα αγωνιστεί χωρίς τους Μπράουν, Φάμπιο και Χάργκριβς, τη στιγμή που εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ρονάλντο, ενώ ο Γιόχανσον δεν υπολογίζεται από τον Άλαν Κουν. Για το άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σέλτικ του Γκόρντον Στράχαν θα παραταχθεί χωρίς τους Ντουμπέ, Χέσελινκ και Κρόσας, ενώ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι της Βιγιαρεάλ καταστρώνει χωρίς τον (τιμωρημένο) Καπντεβίλα τα πλάνα του.

Το πρόγραμμα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άαλμποργκ
Σέλτικ-Βιγιαρεάλ

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9
2. Βιγιαρεάλ 9
3. Άαλμποργκ 5
4. Σέλτικ 2

Στ’ Όμιλος

«Μάχη» για την πρωτιά του έκτου ομίλου θα διεξαχθεί στο «Ζερλάν», όπου η Λιόν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Το 0-0 ή νίκη κόντρα στους Γερμανούς βολεύει τους Γάλλους, διαφορετικά οι Βαυαροί παίρνουν την πρώτη θέση. Σε ό,τι αφορά την τρίτη θέση, η Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει μόνο νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα για να συνεχίσει στο Κύπελλο UEFA.

Οι «λιονέ» θα στερηθούν των υπηρεσιών των τιμωρημένων Ζουνίνιο, Κρις και των τραυματιών Μποντμέρ, Κλερκ και Ρεβεγιέρ, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μπενζεμά. Από την πλευρά του, ο Γιούργκεν Κλίνσμαν δεν υπολογίζει τους Αλτιντόπ, Ποντόλσκι, Λούσιο, Λελ, Ζε Ρομπέρτο και Σανιόλ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Γκοϊάν θα απουσιάσει για τη Στεάουα και ο Νταϊνέλι για τους «βιόλα».

Το πρόγραμμα

Στεάουα Βουκουρεστίου-Φιορεντίνα
Λιόν-Μπάγερν Μονάχου

Βαθμολογία

1. Λιόν11
2. Μπάγερν Μονάχου 11
3. Φιορεντίνα 3
4. Στεάουα Βουκουρεστίου 1

G’ Όμιλος

Για την πρωτιά του έβδομου ομίλου θα «διασταυρώσουν» η Πόρτο με την Άρσεναλ τα ξίφη τους. Οι «δράκοι» θέλουν τη νίκη, ώστε να περάσουν ως πρώτοι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφού τα υπόλοιπα αποτελέσματα είναι με το μέρος των «κανονιέρηδων». Σε ό,τι αφορά την τρίτη θέση, η Φενερμπαχτσέ πρέπει να πάρει «διπλό» στο Κίεβο για να συνεχίσει στο Κύπελλο UEFA.

Η Πόρτο του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παραταχθεί χωρίς τον Σαπουνάρου, ενώ η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ θα αγωνιστεί χωρίς τους Ροζίτσκι, Εντουάρντο και Γουόλκοτ. Η Ντιναμό Κιέβου του Γιούρι Σέμιν δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Αλίγιεφ. Στον αντίποδα, ο Λουίς Αραγονές δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Το πρόγραμμα

Πόρτο-Άρσεναλ
Ντιναμό Κιέβου-Φενερμπαχτσέ

Βαθμολογία

1. Άρσεναλ 11
2. Πόρτο 9
3. Ντιναμό Κιέβου 5
4. Φενερμπαχτσέ 2

H’ Όμιλος

Τον βαθμό της ισοπαλίας χρειάζεται η Γιουβέντους απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για να περάσει ως πρώτη του όγδοου ομίλου στους «16» της διοργάνωσης. Από την πλευρά της, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περάσει στην επόμενη φάση και ελπίζει ότι η «Γιούβε» θα ηττηθεί από τους Λευκορώσους. Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Κύπελλο UEFA, το οποίο κατέκτησε την περσινή περίοδο.

Με… νοσοκομείο μοιάζει η «Γηραιά Κυρία», αφού ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν υπολογίζει τους τραυματίες Καμορανέζι, Μολινάρο, Γκριγκέρα, Αντράντε, Ζεμπινά, Τρεζεγκέ, Μπουφόν, Σαλιχάμιντζιτς, Πόουλσεν, Τιάγκο και τον τιμωρημένο Σισόκο. Στον αντίποδα, η ΜΠΑΤΕ θα παραταχθεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Η Ρεάλ Μαδρίτης του Μπερντ Σούστερ «πονοκεφαλιάζει» για τους τραυματισμούς των Πέπε, Ντιαρά, Ντε λα Ρεδ και Φαν Νίστελροϊ.

Το πρόγραμμα

Γιουβέντους-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
Ρεάλ Μαδρίτης-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Βαθμολογία

1. Γιουβέντους 11
2. Ρεάλ Μαδρίτης 9
3. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 5
4. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 2

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x