Γενικά

Ζοσέ ας πρόσεχες!

Έγινε το πρώτο ξεκαθάρισμα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο να χάνει στη Βρέμη με 2-1 από τη Βέρντερ και να μένει στην δεύτερη θέση του Β’ Ομίλου πίσω από τον Παναθηναϊκό. Πρωτιά για την Λίβερπουλ που επικράτησε 3-1 της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Δείτε το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έγινε το πρώτο ξεκαθάρισμα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ του Ζοσέ Μουρίνιο να χάνει στη Βρέμη με 2-1 από τη Βέρντερ και να μένει στην δεύτερη θέση του Β’ Ομίλου πίσω από τον Παναθηναϊκό. Πρωτιά για την Λίβερπουλ που επικράτησε 3-1 της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Δείτε το αυριανό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Α’ Όμιλος

Την πρώτη θέση του Ά Ομίλου κατέκτησε η Ρόμα που επικράτησε 2-0 της Μπορντό, χάρη σε τέρματα των Μπριγκι (61’) και Τότι (79’) με τους Γάλλους όμως να συνεχίζουν στο UEFA παρά την ήττα τους. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Τσέλσι έκανε το καθήκον της κόντρα στην Κλουζ, μια και νίκησε 2-1 τους Ρουμάνους που δεν θα συνεχίσουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα αποτελέσματα

Τσέλσι-Κλουζ 2-1
Ρόμα-Μπορντό 2-0

Βαθμολογία

1. Ρόμα 12
2. Τσέλσι 11
3. Μπορντό 7
4. Κλουζ 4

Β’ Όμιλος

Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό που επικράτησε 1-0 της Ανόρθωσης και κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου. Βέβαια οι «πράσινοι» θα πρέπει να ευχαριστούν την Βέρντερ, η οποία νίκησε στην Βρέμη την Ίντερ με 2-1.

Τα αποτελέσματα

Παναθηναϊκός-Ανόρθωση 1-0
Βέρντερ Βρέμης-Ίντερ 2-1

Βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 10
2. Ίντερ 8
3. Βέρντερ Βρέμης 7
4. Ανόρθωση 6


Γ’ Όμιλος

Η αδιάφορη και με πολλά νέα πρόσωπα Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα 3-2 από τη Σαχτάρ στο Καμπ Νου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν την στενοχώρησε και πολύ, μια και η πρώτη θέση του ομίλου ήταν εξασφαλισμένη. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Βασιλείας.

Τα αποτελέσματα

Βασιλεία-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 0-1
Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3

Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 13
2. Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 12
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 9
4. Βασιλεία 1

Δ’ Όμιλος

Η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε για ακόμη μια φορά. Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Φίλιπς Στάντιον» κατακτώντας την πρώτη θέση του ομίλου και αφήνοντας την Αϊντχόφεν εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Μαρσέιγ και Ατλέτικο έμειναν στο 0-0 με τους Μαδριλένους να συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και τους Γάλλους στο ΟΥΕΦΑ.

Τα αποτελέσματα

Αϊντχόφεν-Λίβερπουλ 1-3
Μαρσέιγ-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Βαθμολογία

1. Λίβερπουλ 14
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 12
3. Μαρσέιγ 4
4. Αϊντχόφεν 3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x