Παλαιότερες

Η αναστολή (Sportday / Χρήστος Χαραλαμπόπουλος)

Το παρόν έντυπον που το τιμώ με την παρουσίαν μου και που κρατάτε ανά χήρας είναι φρέσκον ψωμάκι και ως εκτούτου θέλει να γράψει τα χιλιόμετρά του στο λαδάκι της χωριάτικης για να στρώσει, αλλά προσοχή. Είναι έντυπον φίνον, χαμηλών λιπαρών και χολυστερίνης, ακομμάτιστον και ενημερωτικόν, ασχέτως αν γράφουν και κάτι νουμεράντζες των οποίων τα ονόματα δεσμεύομαι να αποκαλύψω αλλά της ώρας ελθούσης θα σας τους δώσω κανονικώς.
Και δεν πρόκειται περί ρουφιανιάς αλλά είναι περί ηθικής το θέμα και ος γνωστόν της πάσοι, περί ηθικότης δεν δέχομαι κουβέντα εκτός αν έχετε μετρητά θα συμβιβαστώ, διότι μπορεί να είμαι άτεγκτος, αλλά δεν τυγχάνω και μαλάκας.
Περί του πρωσώπου μου τα πάντα είναι γνωστά εις την ασφάλεια και τους αγωνιστικούς χώρους που εδόξασα με την παρουσίαν μου αγωνιζόμενος επί 17 συναπτά έτη με μικρές απουσίες, ένεκα κάποιων τραυματισμών. Όχι δικών μου φυσικώς, διότι δεν ήμουν κανένας δαντέλας ποδοσφαιριστής με κουνήματα να τραυματίζομαι. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα αντρίκιον και άμα δεν γράψεις εκατοπενήντα-διακόσες αγωνιστικές αποκλεισμού ή κολώνεις να πάς με τα χίλια στην φάση, γίνε μαζορέτα.
Την ποδοσφαιρική μου παρουσία εκμεταλλεύθηκε πληθώρα ιατρών και ασφαλιστών άμα τε και δικηγόρων, γιατί αυτέ οι ειδικότητε των επαγγελματιών φάγασι ψωμάκι από μένα, άσχετα που μερικά ρεμάλια εξαφτών παντελόνιασαν τα ποσοστά μου αλλά καιρνός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια και ο Θεός συγχωρεί, ο Μητσάρας ποτέ. Και δεν ομιλώ περί βίας, μαχαιρώματα και τέτοια καθότι δεν τυγχάνω εγκληματικής φύσεως άτομον αλλά υπενθυμίζω ότι υπάρχουσι κασέτες εν αφθονία και οι Πουλιτζεραίοι με τις γυναίκες τους στο ΕΞΤΡΑ 3 πρόθυμοι να αναμεταδώσουσι τα διημηφθέντα, καθόσον άπαντες κρυφοπήδηξαν ή κρυφοπηδήχτηκαν κάποτες αλλά ο Θεός αγαπάει τον νοικοκύρη αλλά αγαπάει και την κρυφή κάμερα. Δράτομε της εφκαιρίας της εγκυρότατης αρθογραφίας μου για να υπενθυμίσω εις τη σεβαστή διέφθυνση του παρόν εντύπου, περί της υποσχέσεώς της για ένα κονέ με Γιοσάκη.
Ο ιερέφ βρίσκεται και αυτός εσωτερικός σε αδελφόν εκπαιδεφτικόν ίδρυμα των Αθηνώνε και εξαφτής της αποστάσεως είναι κομματάκι στριμόκωλος η προσωπική επαφή. Επειδής εγκρεμεί το αίτημα περί αναστολής της μετεκπαιδεύσεώς μου εις το ίδρυμα της Αλικαρνασσού και επειδή ο παπά Γιοσάκης έχει εξομολογήσει το μισό δικαστικό στερέωμα με το αζημίωτον, μήπως να βρούμε από κοινού κάποιον δικαστή επιεικήν μέχρι δέκα χιλιάδες εβρά να συγχωρέσει και εμάς, καθότιν έχομεν και επιχειρήσεις αθλητικές και όχι μόνον και επιβάλεται να είμαστε έξωθεν του ιδρύματος για καλύτερο μανατζάρισμα.
Βέβαια, κατά την διάρκεια του τριημέρου, έτυχα αδειούχος λόγω διαγωγής εξαιρέτου και εβρέθην εν πρωτεβούση, για να μου σηκώσουν την καθαροδεφτέρα το κεφάλι κανά δυό εγγονές της Οκτωβριανής επαναστάσεως, καθότι είχα κάνα μήνα να τον πετάκσω των αητό μου.
Και επ εφκαιρία της συνεργασίας μας αγαπητή διεύθυνσις, πέρασα και από το λογιστήριον του εντύπου για μία μικρή συμφωνηθείσα αποκλειστικώς από μέρους μου προκαταβολή, αλλά το ταμείον έγγραψε απουσίαν, γεγονός δυσάρεστον καθότι εγώ τον λόγο μου τον τήρησα και πέρασα να πλερωθώ, ενώ ο ταμείος την είχε κάνει για κούλουμα, πράγμα καθόλου πρέπον και βγάζω κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο και να μην επαναληφθεί, διότι η υπογραφή του Μητσάρα, δεν μπαίνει τσάμπα επ’ ουδαμώς. Διατελώ ντούρος και ετοιμοπόλεμος πάντα στις επάλξεις, εξόν από τις αρχές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x