Stoiximan Super League

Τζώρτζογλου: 'Σημαντική η παρουσία των φιλάθλων'

Απογοητευμένοι νιώθουν στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας ύστερα από την ισοπαλία που απέσπασαν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη.- Ενθαρρυντική η παρουσία του κόσμου.

Οι παίκτες του Μύρωνα Σηφάκη δεν κατάφεραν να πάρουν το «χρυσό τρίποντο» αν και είχαν την δυνατότητα και τις ευκαιρίες για κάτι τέτοιο. Οι κρητικοί αποδίδουν το αποτέλεσμα αυτό τόσο στο ότι δεν έχουν ακόμη την πείρα της Α’ Εθνικής όσο και στην ατυχία που είχαν στον αγώνα με τους «κίτρινους». Ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, Νίκος Τζώρτζογλου, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φίλαθλων της ομάδας και η οποία τους δίνει πολύ κουράγιο για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. «Μας δίνει κουράγιο η παρουσία του κόσμου και η συμπαράσταση του. Θα κοιτάξουμε να τον ανταμείψουμε στην συνέχεια με κάποιες νίκες. Χρειάζεται υπομονή. Είμαστε άτυχοι, αλλά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ο Εργοτέλης αποτελεί μια ομάδα που δεν ανήκει πουθενά, ανήκει στον κόσμο της, ανήκει στους Κρητικούς, έχει κατά 90% δυναμικό από την Κρήτη και κρητικά κεφάλαια και πάνω απ’ όλα έχει 100% κρητική φιλοσοφία», τόνισε ο Νίκος Τζώρτζογλου.



Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο αμυντικός των κρητικών, Άλκης Δημήτρης εξέτισε την ποινή του και τέθηκε πάλι στην διάθεση του τεχνικού του Εργοτέλη ενόψει της αναμέτρησης την Κυριακή (10/10) στις 16:00 με τον Βύζαντα Μεγάρων για το Κύπελλο Ελλάδας.



Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x