Γιάννης Κυφωνίδης

Ρόδο με αγκάθια το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Ένα πραγματικά σπουδαίο ντέρμπι γίνεται απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Την ομάδα του Φερνάντο Σάντος που φέτος δείχνει πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια. Την ομάδα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, μαζί με τον Παναθηναϊκό. Την ομάδα από την οποία η ΑΕΚ απέχει οκτώ βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι βέβαιο ότι έχει… αγκάθια ως αντίπαλος. Αλλά δεν παύει να είναι ένα ρόδο, που αν οι παίκτες της ΑΕΚ καταφέρουν να το πιάσουν με τον σωστό τρόπο και δεν… τσιμπηθούν, τότε θα φτάσουν σε μία νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια

Ένα πραγματικά σπουδαίο ντέρμπι γίνεται απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Την ομάδα του Φερνάντο Σάντος που φέτος δείχνει πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια. Την ομάδα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, μαζί με τον Παναθηναϊκό. Την ομάδα από την οποία η ΑΕΚ απέχει οκτώ βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι βέβαιο ότι έχει… αγκάθια ως αντίπαλος. Αλλά δεν παύει να είναι ένα ρόδο, που αν οι παίκτες της ΑΕΚ καταφέρουν να το πιάσουν με τον σωστό τρόπο και δεν… τσιμπηθούν, τότε θα φτάσουν σε μία νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για την συνέχεια.

Αυτή την στιγμή με τα πράγματα στα διοικητικά να βρίσκονται σε μία πολύ δύσκολη περίοδο και εν αναμονή του πολύ σημαντικού και κρίσιμου αυριανού διοικητικού συμβουλίου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να… ζεστάνουν τον κόσμο της ομάδας. Το θερμόμετρο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο αναμένεται να «φλερτάρει» με το μηδέν και μόνο η απόδοση της ομάδας και μία νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι ικανή να ανεβάσει την θερμοκρασία. Κι όσο καλά και αν πηγαίνει φέτος η ομάδα της Θεσσαλονίκης, κι έστω κι αν αυτή την στιγμή δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ΑΕΚ, δεν μπορεί κανένας να με πείσει ότι δεν μπορούν οι «κιτρινόμαυροι» να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Τη στιγμή που γράφω το κείμενο αυτό, ακούω τον δυνατό αέρα και έξω από το σπίτι έχει αρκετό κρύο. Μέσα όμως τα πράγματα είναι καλά. Το μυαλό μου πάει απευθείας στην ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έξω από αυτό(στην διοίκηση) τα καιρικά φαινόμενα είναι έντονα και –πιθανότατα- θα εξακολουθήσουν να είναι και μετά το αυριανό διοικητικό συμβούλιο, μέσα όμως στην ομάδα φαίνονται καλύτερα, πιο ήρεμα. Αν το βραδινό ντέρμπι πάει κατ’ ευχήν για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους παίκτες του θα είναι ακόμα καλύτερα και το όνειρο της κατάκτησης της δεύτερης θέσης θα παραμείνει ζωντανό, καθώς δεν θα ξεφύγουν στην βαθμολογία ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, οι οποίοι αυτή την στιγμή φαντάζουν οι σημαντικότεροι αντίπαλοι για την έξοδο στο Champions League.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x