Γιάννης Κυφωνίδης

Ο Νοτιάς αντί του Σκόκο και ο Θανόπουλος αντί του Σάχα!

Για μία ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια πριν από έναν κρίσιμο αγώνα, η ΑΕΚ «βράζει στο ζουμί της». Με τον Ολυμπιακό να την περιμένει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, η «κιτρινόμαυρη» Πολιτεία απασχολείται από διοικητικά θέματα οικονομικής φύσεως. Πολύ σημαντικά –δεν λέω- αλλά αυτή την στιγμή και επικίνδυνα, καθώς έχουν εκτρέψει το ενδιαφέρον από το αγωνιστικό κομάτι του τελικού.

Για μία ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια πριν από έναν κρίσιμο αγώνα, η ΑΕΚ «βράζει στο ζουμί της». Με τον Ολυμπιακό να την περιμένει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, η «κιτρινόμαυρη» Πολιτεία απασχολείται από διοικητικά θέματα οικονομικής φύσεως. Πολύ σημαντικά –δεν λέω- αλλά αυτή την στιγμή και επικίνδυνα, καθώς έχουν εκτρέψει το ενδιαφέρον από το αγωνιστικό κομάτι του τελικού. Γι’ αυτό σε μία μέρα που οι πραγματικοί πρωταγωνιστές θα έπρεπε να είναι οι ποδοσφαιριστές –ο Σκόκο και ο Σάχα ας πούμε- οι οποίοι έδωσαν χθες συνέντευξη τύπου, στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκονται ο Νίκος Νοτιάς, ο Νίκος Θανόπουλος και πολλοί άλλοι.

Στον τελικό βέβαια δεν θα παίξουν αυτοί, αλλά: Να ‘χαμε, να λέγαμε! Για να φτάσουμε βέβαια σε αυτό το σημείο δεν φταίει ο Βαγγέλης ο Μπραουδάκης που δημοσιοποίησε το θέμα. Η δουλειά του είναι αυτή. Ας πρόσεχαν οι μέτοχοι. Αφού έχουν υιοθετήσει την τακτική με τα e-mails αυτά θα γίνονται. Και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας κάνουν και πιο εύκολα τα πράγματα καθώς εκτός από τις ειδήσεις προσφέρουν στο… πιάτο και τα ντοκουμέντα που τις επιβεβαιώνουν. Έτσι φτάσαμε στο σημείο λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ο Νοτιάς να αντικαθιστά τον Σκόκο κάνοντας παιχνίδι και ο Θανόπουλος να παίρνει τη θέση του Σάχα προσπαθώντας να αποκρούσει τις επιθέσεις.

Και το αγωνιστικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ένα μεγάλο θέμα που προέκυψε από την δημοσιοποίηση της επιστολής είναι αυτή καθ’ αυτή η δημοσιοποίηση, έστω κι αν δεν είχε ενδιαφέρον(που η συγκεκριμένη είχε). Όταν στις τάξεις των μετόχων υπάρχουν άνθρωποι που διακινούν άκριτα e-mails που αφορούν τόσο σημαντικά θέματα προφανώς έχουμε να κάνουμε με μία λογική που δεν βάζει πάνω από όλα την ομάδα, αλλά τις προσωπικές επιδιώξεις και τα θέλω του καθενός. Ο σύλλογος γίνεται έρμαιο στις ορέξεις κάποιων και τα αποτελέσματα μπορεί ο καθένας να τα αντιληφθεί.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x