Γιάννης Κυφωνίδης

Οι απαντήσεις σας για Τσακίρη, Κομπότη

Τελικά το θέμα ενδιέφερε πολλούς αναγνώστες καθώς έλαβα περισσότερα από 50 e-mails. Όλα δικά σας.

Τελικά το θέμα ενδιέφερε πολλούς αναγνώστες καθώς έλαβα περισσότερα από 50 e-mails. Όλα δικά σας.

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Αγαπητε Γιάννη,

Αν δε σκύψεις, δε σε καβαλάει κανείς..........
Ωπου φτώχεια και γκρίνια.....
Ωπου φτωχος κι η μοιρα του...
Τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν εχεις φραγκο (δικο μου αυτο)


θα μπορουσαμε να βρουμε πολλες παροιμιες που ταιριαζουν στην ομαδα μας αυτο το καιρο (ισως εδω και πολυ καιρο). Δε θα μιλησω για τους ...άλλους (Τσακιρης, Κομποτης), αυτοι κανουν τη δουλεια τους μεσα απο τις Ανωνυμες Εταιριες τους. Το θεμα ειναι τι κανει η διοικηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθως η ΑΕΚ και καθε ΠΑΕ δεν ανηκει στο λαο της αλλα σε καποιους μετοχους. Για τι μεταγραφες να μιλησεις οταν δεν υπαρχει χρημα, Cash is King που λενε και στην υπαιθρο. Ας παει και το παλιαμπελο και γιαυτο το καλοκαιρι, ας μη μας ζαλιζουν και οι δημοσιογραφοι καθε μα καθε μερα για Leonardo , Μάκο ή για φραγκάτους με ή χωρις πούρα, ας χαλαρωσει ο εργαζομενος ενωσιτικος κοσμος και παντα κοντα στην ομαδα, στο σημα ΑΕΚ που ολοι μας αγαπαμε περα απο μετοχικες συνθεσεις (γιναμε ολοι μας οικονομολογοι, αν κι αυτο ειναι το επαγγελμα μου).

Καλο καλοκαρι σε ολους, ΑΕΚτζηδες και μη,

Θάνος

Εκνευριστικος, απαξιωτικοός ο τροπος που μιλανε για την ΑΕΚ..εαν οντως ισχυει τα περι Γενάρη για Μακο ας τα βρει με τον παικτη απο τωρα αφου υπαρχει διαθεση ακαι απο ΑΕΚ αλλα και απο παικτη και ας ερθει τον Γενάρη..τρεις μηνες ειναι θα περασουν, το ιδιο ισχυει και για τον Κομπότη(..εαν παντα μπορει να εχει τον παικτη stand by)...και ας δωσει τα ποσα αυτα για ακραιους..χαφ εχει για ενα τουλαχιστον τριμηνο...γιατι με την τακτικη του "δεν ομιλώ" η παε, κακο κανει σε ολους εμας που την στηριζουμε και ξενερωνουμε απο την παντελη έλλειψη δυναμικης τοποθέτησης.

Κωνσταντίνος


Γιάννη,

εγώ πιστεύω πως οι δηλώσεις Τσακίρη & Κομπότη είναι υστερόβουλες.
Γνωρίζουν οι 2 παράγοντες ότι "μειώνοντας" την ΑΕΚ και την διοίκηση
της (όχι απαραίτητα άδικα...) θα δημιουργήσουν πίεση μέσω του τύπου
και κατ επέκταση του κόσμου της ΑΕΚ στην διοίκηση της για να δώσει
παραπάνω χρήματα και να τους "κλείσει" το στόμα.

Γιαυτό πιστέυω ότι όλοι μας ως ΑΕΚτσηδες δεν πρέπει να "μασάμε" από
τέτοιες δηλώσεις & πρέπει να κοιτάμε μόνο το καλό της ΑΕΚ. Δηλαδή θα
πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι αν η ΑΕΚ δώσει στο Λεβαδειακό ?1-2
εκ. για ένα παίκτη που δεν ενδιαφέρει καμία άλλη ομάδα??? Ή να χαρούμε
για το να πάρουμε το Μάκο που σε 6 μήνες μπορεί να έρθει με 0
κόστος???

Ας σκεφτούμε επιτέλους ορθολογικά για να μην συζητάμε και του χρόνου
για το μέγεθος της "τρύπας" της ΑΕΚ.

Γιώργος

Γιάννη καλημέρα,μόνο και μόνο το γεγονός οτι ασχολούμαστε με αυτές τις δηλώσεις δείχνει πόσο επικίνδυνα έχει μικρύνει η ΑΕΚ.Αφού λοιπόν δε μας σέβονται εμείς γιατί να τους σεβαστούμε και να τους χρυσοπληρώσουμε κιόλας????Ας πάρει η ΑΕΚ άλλους παίκτες σε αυτές τις θέσεις και ας συμφωνήσει με τους 2 παίκτες (Λεονάρντο, Μάκο) μόλις μείνουν ελεύθεροι να υπογράψουν με αυξημένες αποδοχές (το αξίζουν γιατί σέβονται την ΑΕΚ) στην ΑΕΚ.Θα ξενερώσω αφάνταστα αν δώσουμε έστω και 1 EURO σε Τσακίρη,Κομπότη.
Θα ήθελα και την άποψη σου.

Σ ευχαριστώ.

Δημήτρης.


K.Κυφωνίδη,


Επειδή έτυχε κι άκουσα ζωντανα τον κ.Τσακίρη δε θεωρώ ότι με τη φράση κωτσόβολος απαξίωνε την ΑΕΚ,καθώς αναφέρθηκε στους διοικούντες με τα καλύτερα λόγια,Φαντάζομαι εννοούσε κι άλλες ομάδες νομίζω ότι κι ο Παναθηναικός πληρώνει τον Σπυρόπουλο σε δόσεις όπως κι πολλές ομάδες ανα την Ευρώπη.Είναι λίγο δύσκολο αυτη την εποχή να υπάρχει τόσο ρευστό άμεσα απο τις ομάδες.Και οι διακονονισμοί είναι για να γίνονται,αλλα μια ζωή στην ΑΕΚ κοντοστεκόμαστε σε τέτοια ζητήματα,δεν πιστεύω ότι και ο Ολυμπιακός δεν έχει παρει παικτη πληρώνοντας τον σε δόσεις,απλα δε βολεύει να τα μαθαίνουμε αυτά.Τέλος θεωρώ τον κ,Κομπότη ένα κατάλοιπο του παρελθόντος που ο στόχος του είνα να εξυπηρετει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.Άμα είναι τόσο μαγκας όσο δείχνει στις δηλώσεις του ας κάνει πρότασει για τον Μπλάνκο.Δε ξέρω σε αυτους τους ανθρώπους τι τους πειράζει η ΑΕΚ?Ισως η διαφορετικότητα απο τη "μάζα"που έχουμε.


Ευχαριστώ πολύ,
Συνεχίστε την πολυ καλή δουλειά που κάνετε.

Αλέξανδρος

αγαπητέ γιάννη

απλά το μόνο που ενδιαφέρει τον κόσμο της αεκ είναι να απαντήσει άμεσα και σκληρά η ΠΑΕ στα προκλητικά αυτα σχόλια..οχι για τιποτε αλλο ,αλλα για την ιστορία της ομάδας μας...
και ας μην πάρουμε ουτε μισο παιχτη....
απλα μονο αυτο..
ευχαριστω....

νικοδημος..


ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΚΥΦΩΝΙΔΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΟΜΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΡΗ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ
ΣΆΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ" ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ , ΜΙΑ ΕΞΙΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ "ΧΡΕΗ" ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?
"ΚΥΡΙΕ ΚΟΜΠΟΤΗ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΕΚ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΥΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ?"

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΣΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ
Η ΟΜΑΔΑ ΛΙΓΟ ΦΩΝΗ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ , ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ
κ. ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΙ ΑΛΛΟ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙ. ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΛΟ....

ΝΙΚΟΣ

Καλημέρα Γιάννη, στο όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί με το Μάκο και το Λεονάρντο η γνώμη μου είναι πως προκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις και έτσι πρέπει να εντιμετωπίζονται.
-Στην μεν πρώτη ,ο Μάκος έχει εκτεθεί τόσο πολύ με την κάψα του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα που έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη της ΑΕΚ να τον αποκτήσει. Οποιοσδήποτε παίχτης της αξίας του Μάκου βγαίνει δημόσια και δηλώνει ότι καίγεται να πάει σε μια ομάδα ,ερχόμενος μάλιστα σε κόντρα με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του, πετάει με δύναμη το μπαλάκι στην ομάδα να τον αποκτήσει. Η ΑΕΚ πρέπει να τον πάρει.Τέλος. Ταυτόχρονα ο Μάκος αποτελεί σημαντικό περουσιακό στοιχείο του Πανιωνίου , ο Τσακίρης είναι αποδεδειγμένα σκληρός διαπραγματευτής , και έχει στα χέρια του την επιμονή της ΑΕΚ που προκύπτει απο τα παραπάνω την οποία προσπαθεί να εκμεταλευτει έτσι βγαίνει και λέει ότι θελει για να πάρει οτι καλύτερο προς όφελος της ομάδας του που όπως έχει δηλώσει είναι και αρκετά μεσα στα οικονομικά της.
-Στη δε δευτερη περίπτωση , ο Λεονάρντο είναι ο καλύτερος παίχτης του Λεβαδειακού που παίζει εκεί από καθαρή επιλογή ή αδυναμία της ΑΕΚ(Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα από την ΑΕΚ). Ο Κομπότης ξέρει πως αργά ή γρήγορα θα τον χάσει και προσπαθεί να πιέσει την κατάσταση για να δεχθεί τώρα που ακόμα οι τιμές είναι ψηλά(συγκριτικά με τον Αυγουστο που ο χρόνος πιέζει) μια πρόταση που τον ικανοποιεί. Η ΑΕΚ δεν έχει κινηθεί ακόμα για αυτόν και το γεγονός ότι ο Μπάγεβιτς τον Θέλει με χίλια δίνουν το πάτημα στον Κομπότη να παίζει τα παιχνίδια του.
Συνοψίζοντας:
-Και οι δυο ψάχνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα τους
-Με λάθος τρόπο -για μενα- παιζουν με τη φωτιά και με το κίνδυνο να χάσουν τους παίχτες τους ελευθερους και να μη βγαλουν δεκάρα
-Κανένας παράγοντας δεν έχει δικαίωμα να μιλάει απαξιωτικά για μια ομάδα(Ειδικά για μια ομάδα που ενδιαφέρεται να δώσει λεφτά και όχι να πάρει τους παίχτες ελεύθερους) Στις διαπραγματεύσεις πρέπει να εισαι κύριος και όχι κατίνα...
-Ο τύπος και οι δημοσιογράφοι πολλές φορές "χαλάνε" τις μεταγραφές καθώς δινουν το πάτημα στους παράγοντες να κάνουν διαφόρων ειδών "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"
-Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ελληνικές ομάδες υπερκοστολογούν τους παίχτες
-Η ΑΕΚ πρέπει να καθαρίσει και τις δυο περιπτώσεις ΑΜΕΣΑ όσο "ΞΕΧΕΙΛΩΝΕΙ" το θέμα τόσο το χειρότερο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑ


Ο Κομπότης είναι χειρότερος από τον Τσακίρη γιατί είναι είρων. Θα παραδεχτώ την διοίκηση της ΑΕΚ εάν καταφέρει να πάρει κοψοχρονιά τον παίκτη. Ο Τσακίρης τουλάχιστον είναι ακριβός και αδιάλεχτος με όλους. Εάν είχαμε ισχυρή διοίκηση δεν θα μιλούσε έτσι απαξιοτικά ο κύριος Κομπότης.

Χάρης

ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΑΣ.
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΠΟΤΗ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΛΠ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.
ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ "ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΓΟΥΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
ΓΙΩΡΓΗΣ


Το ότι έχουν παρελάσει οι μισοί ποδοσφαιρικοί αστέρες (έστω και στα πρόθυρα της σύνταξης) από τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών φυλλάδων ως μεταγραφικοί στόχοι ή έτοιμοι να υπογράψουν, παρακαλώντας να φορέσουν τις τιμημένες πρασινοκόκκινες φανέλες, είναι κάτι που το βιώνουμε ως γεγονός κάθε καλοκαίρι, όπου, ελλείψει αγωνιστικής δράσης, πρέπει να συντηρηθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον των αφελών οπαδών-πελατών.
Διαχωριστική γραμμή φέτος έχει τραβήξει η νομενκλατούρα του ενωσίτικου (υποτίθεται) ρεπορτάζ που έχει βαλθεί να "εκδικηθεί" τη διοίκηση, η οποία για πρώτη φορά σήκωσε ανάστημα (βλέπε συνέντευξη Θανόπουλου) στην "αυθεντία" ορισμένων που νομίζουν ότι με το φτωχό τους το μυαλό και την αντίστοιχου επιπέδου δημοσιογραφία θα περνούν γραμμή στην ΑΕΚ. Την απάντηση όμως, την έλαβαν όλο αυτό το διάστημα από τον ανώνυμο ενωσίτη στα διάφορα fora του διαδικτύου αλλά και όπου αλλού τους δίνεται βήμα, κυρίως στο ραδιόφωνο.
Και προσπαθούν να γελοιοποιήσουν τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, με τον υποτιθέμενη οικονομική της ένδεια και δε βλέπουν το φιάσκο του πολυμετοχικού που παλεύει ένα μήνα να κλείσει τον ελεύθερο Πουιγρενιέ και δε μπορεί. Α, ξεχάσαμε, κατάφερε τελικά να ξεράνει την Ευρώπη και το πανελλήνιο με τη μεταγραφάρα του ...αγνώστου Καντέ.
Όσο δε για τον θρύλο εκεί το δούλεμα των παπαγάλων πάει σύννεφο. Τι Μπόμπο παίρνει, τι Ντράγκο, έχει τρομάξει το σύμπαν πια! Τώρα πώς γίνεται να μη βρίσκει χρήμα για κάτι δανεικούς που έχει και πρέπει να τους πληρώσει κάτι ψιλά για να τους κρατήσει, μόνο η τσέπη του Κόκκαλη και η αρρωστημένη φαντασία των γραφίδων ξέρει...
Είναι η πρώτη φορά, μετά την παρέλευση της πενταετούς περιόδου Ντέμη και την εκ νέου διάψευση έλευσης του μεσσία λεφτά, που ο νοήμων φίλαθλος της ΑΕΚ αισθάνεται ότι έχει στην ομάδα του ανθρώπους που δεν τον κοροϊδεύουν με οράματα και μεγαλεπίβολα σχέδια αλλά επενδύοντας στη γνώση και την κρίση του Ντούσαν δείχνουν ότι χτίζουν σταθερά το αύριο της ομάδας με προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις.

ΥΓ ΟΙ δηλώσεις του καθενός (Καμπότη ή Τσακίρη) χαρακτηρίζουν αυτόν που τις κάνει κι όχι αυτόν στον οποίο απευθύνονται... έλεος. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο η βλακεία που είναι ανίκητη. Είναι και η καφρίλα.

Ενωσίτης

Αγαπητέ Γιάννη γειά σου,

Είμαι παλιός φίλος της ΑΕΚ με διαρκείας επί πολλά χρόνια , και αφορμή για να σου γράψω είναι το άρθρο σου σχετικά με τις συμπεριφορές των Τσακίρη, Κομπότη αναφορικά με τις μεταγραφές που θέλει να κάνει η ΑΕΚ.
Γιάννη είμαι 52 χρονών , παρακολουθώ στενά την ομάδα από το 1970 και απλά θέλω να πώ ότι τα σημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτός ο αθλητικός σύλλογος που λέγεται Αθλητική Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως , είναι κατά την ταπεινή μου άποψη , τα μεγαλύτερα στην Ιστορία του , τουλάχιστον από τότες που θυμάμαι εγώ .
Χωρίς ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ δεν υπάρχει αθλητικός σύλλογος, με χρέη σε όλα τα επίπεδα , από την Ποδοσφαιρική ομάδα , που τα τελευταία 5 χρόνια στηρίχθηκε από τον κόσμο της ομάδας όπως ποτέ , μέχρι την πλήρη απαξίωση της Μπασκετικής ομάδας , αλλά και τα προβλήματα της Ερασιτεχνικής (χρέη, γήπεδα κλπ.)
Πραγματικά αυτό που βιώνουμε όλοι εμείς που αγαπάμε αυτήν την ομάδα , είναι εξαιρετικά άσχημα και μας κάνουν να ανησυχούμε για το μέλλον αυτού του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ συλλόγου με τις εκατοντάδες χιλιάδες πιστούς οπαδούς.
Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω , θα ήθελα σελίδες ολόκληρες για να γράψω για όλα όσα έχουν συμβεί και έχουν οδηγήσει τον σύλλογο σε αυτήν την κατάσταση , αλλά βέβαια τα περισσότερα είναι γνωστά και σε σένα και στον κόσμο μας.
Είναι ποτέ δυνατόν , η ΑΕΚ που μόνο τα τελευταία 5 χρόνια πήρε 50 εκ. ευρώ από τα διαρκείας από τον κόσμο της και άλλα 30-40 εκ. από τα απλά εισιτήρια , να ασχολείται με τον τσακιράκο και τον κομποτάκο , και αν κε. Νοτιά είχατε δώσει λευκή επιταγή στον ντέμη και τους άλλους και χάθηκαν …. Τα λεφτά ,τι φταίμε εμείς να ασχολούμαστε με μεταγραφές και λογικές που μικραίνουν πολύ την ΑΕΚ. Δεν κάναμε εμείς διαχείριση , δεν φέραμε εμείς όλους αυτούς τους Μάπα..σες , δεν αγοράσαμε εμείς 3,4 εκ. ευρώ έπιπλα δεν , δεν , δεν……, ήσασταν και εσείς μέτοχος της ομάδας και ο κ. Παππάς και άλλοι και συνεπώς έχετε και εσείς το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί για αυτήν την κατάσταση.
Σήμερα διάβασα ότι από την παε γίνεται προσπάθεια για νέο δανεισμό (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ) , αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε το υπερωκεάνιο , τότε δώστε το πηδάλιο σε κάποιον που να μπορεί , πόσο να κάνουμε υπομονή , ποιος θα κοιτάξει την ΑΕΚ ως ενιαίο μεγάλο σύλλογο , ποιος θα μπει μπροστά για την σωτηρία του συλλόγου , ποιος θα φτιάξει γήπεδΑ , ποιος θα κάνει ξανά την ΑΕΚ αξιοσέβαστη , ποιος θα κόψει τον βήχα σε λιλιπούτειους είρωνες.
Τότε και μόνο τότε αγαπητέ Γιάννη δεν θα χρειάζεται να ασχολούμαστε καθόλου με ελάχιστες οντότητες και θα τρέχουν όλοι να παρακαλάνε να μπεί το όνομα τους διπλά σε αυτό της Α.Ε.Κ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΜΙΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία, με ΑΕΚτζίδικους χαιρετισμούς
Αρης Γιαννουλάτος


Γιάννη θεωρώ σωστή την στάση που κρατά η διοίκηση της ΑΕΚ για το θεμα του Κομποτη-Λεοναρτο. Ποιος είναι δηλαδή αυτος ο "κυριος" που θα ασχοληθούμε και μαζί του? Ο στόχος του αλλωστε είναι να ασχοληθούμε μαζί του μπας και τον μαθευτεί ποιος είναι. Ο κρυφογάυρος "κυριος" που δεν σέβεται ένα σωματείο με ιστορία και λαό εκατομυρρίων, ας σεβαστεί τουλάχιστον τον παιχτη της ομάδας του, τον Μιχαλη Καψή που με τις ειρωνικές δηλώσεις του τον εξευτελίζει και να κλεισει λιγο το στόμα του!Μάθε πρωτα "κύριε" να σέβεσαι τους δικούς σου και άσε μας εμάς που δεν χρειαζόμαστε τον σεβασμό σου ούτε και τον οίκτο σου να μας δωρίσεις παίχτες, διότι το μεγαλείο της ΑΕΚ δεν το είδες ούτε και θα το δεις στην ομαδούλα σου τον Λεβαδειακο...η καλυτερα τον Ολυμπιακο????? Και κράτα τον Μιχάλη Καψή για την ομάδα σου μπας και κερδισεις κάτι απο το ήθος και το χαρακ΄τηρα του πρωταθλητη ευρώπης!

Κώστας

kalispera kirie kifwnidi eimai 28 xronwn opados tis aek kai distixos oxi filathlos
kai lew distixos giati enas filathlos tha xairotane me to na vlepei paiktes san
ton rivaldo,giovanni,conceicao,gilberto silva stous antipalous alla antithetos
emena me ponaei pou vlepw tin omada mou na pazareuei gia 100000-200000
diafora me ton panionio kai ton kyrio tsakiri gia ton mako kai typou makou
me xalaei pou o paok (pou den einai de kaliteri moira apo aek) kanei metagrafes
epipedou cirillo pou parakalage na gurisei kai den ton pairnoume alla kai koutsianikouli
kai oxi mono kai emeis na min mporoume na paroume dyo paiktes tipou makou kai leonardo
entaksi simvivastika me tin idea oti den mporoume na ktipisoume to badget tou olympiakou
kai panatinaikou alla twra distixos vlepw oti den mporoume na xtipisoume oute tou paok,ari,irakli
ti parapano exei o iraklis xwris na thelw na ton meiwsw pou ktipaei paiktes tipou mpenza
distixos mas lene to aekaki oi alles omades kai mas kakofenete alla distixos oi (dikoi mas)antrwpoi tin
exoun katantisei etsi vgainoun apo tin pae kai lene oti ta lefta pou eriksan perysi se metagrafes den
mporoun na ginoun fetos den mas eipan omws poia lefta o kyrgiakos eleytheros irthe,o maistorovic to idio,o mpasinas to idio
gia tous monous pou dwsame einai gia scoco kai djebbour pou gia ton deytero twra o tsakiris pire
lefta gia ayto milage peri kotsovolou enw eirthan lefta apo papastathopoulo 4,5 ekatomyria,basina 800000,toszer 1,5 ekatomyrio ,kai nomizw xwris na eimai sigouros alla 800000 apo to rivaldo kai kapoia lefta kathisterimena
apo tin benfica gia ton katsourani mani mani evgala mono apo tis persines metagrafes 7-8 ekatomyria esoda
ara gia poia lefta milane

sorry an sas kourasa alla eimai enas aektsis pou den symvivazete me to metrio sto teleytaio prwtathlima 93-94 imoun mesa
kai pleo an kai tote pitsiriki amoidra to thimamai
den exw na pw tpt allo emeis kai mono ftaime pou anthrwpoi san ton tsakiri kai kompotoi lene ayta pou lene kai me
to dikio tous


Thanasis


Κακά τα ψέμματα δεν είναι κατάσταση αυτή στην ΑΕΚ. Βγαίνει και ο κάθε πικραμένος και λέει το μακρύ του και το κοντό του για μια διοίκηση που είναι άπειρη σε τέτοια επικοινωνιακά τεχνάσματα, και έναν π΄ροεδρο που προσπαθεί να κατανοήσει τον ρόλο του. Αν υπήρχε πρόεδρος αφοσιωμένος στην ομάδα και μόνο σ'αυτή, θα είχαμε μια καθαρά "ελληνική παραγοντική απαντηση" που θα έλεγε "ποιός είσαι εσύ κύριε Κομπότη που πληρώνεις τουσ παίκτες σου με 2 χρόνια καθυστέρηση και σε 70 άτοκες δόσεις;"
Δυστυχώσ στην ΑΕΚ τους παίρνει και τα κάνουν. Ασ γίνει τουλάχιστον όπως το λες. Ας πάρουν τον παίχτη για να τελειώσει η υπόθεση. Ή ας βγάλουν μια ανακοίνωση της προκοπής να απαντήσουν στις προκλητικές δηλώσης του προέδρου που υπογράφει συμβόλαια σε ξένουσ παίχτες αξιας 15.000 ευρώ τον χρόνο.
Η περίπτωση Τσακίρη είναι εντελώς διαφορετική. Ο άνθρωπος πουλάει. Και η ΑΕΚ αγοράζει. Ο μεν θέλει να βγάλει όσο δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορεί (υπό τον φόβο να του μείνει ο πάιχτης και να μην βγάλει καθόλου) και η ΑΕΚ προσπαθεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του παρά το πενιχρό της μπάτζετ. Εκεί είναι παιχνίδιτακτικής που κανένας από τουσ δυο δεν θέλει να χάσει... προς το παρόν χάνει η ΑΕΚ! επικοινωνιακά τουλάχιστον...

Γιάννης

Κύριε Κυφωνίδη καλησπέρα,

Έχουμε ξαναμιλήσει μέσω e-mail για το θέμα Κατσουράνη, οπότε δεν φρονώ σκόπιμο να αναφέρω ξανά το ονοματεπώνυμό μου. Ας χρησιμοποιήσω το ψευδώνυμο ΑΤΟ 21. Ο λόγος που χρησιμοποιώ ψευδώνυμο είναι η πιθανότητα δημοσίευσης του e-mail.

O κος Κομπότης καλό θα ήταν να κρατάει λίγο χαμηλούς τόνους και να σταματήσει να "τσιγκλάει" καθημερινά τη διοίκηση και κυρίως τον κόσμο της ΑΕΚ με τις εξυπνακίστικες δηλώσεις του. Ας μην ξεχνάει ο κος Κομπότης, το συνεταιράκι του κου Κόκκαλη, ότι ακόμα δεν έχει γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος!!! Και μπορεί η π...άνα η τύχη να τα φέρει έτσι και να καίγεται για βαθμούς σε κάποια από τις τελευταίες αγωνιστικές και να πρέπει να παίξει με την ΑΕΚ!!! ΕΚΕΙ θα πληρώσει ο κος Κομπότης τις δηλώσεις του!!! Γιατί η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΦΠ, να στήνει παιχνίδια για να πέσει ο ΟΦΗ και να σωθεί το ευγενές σωματείο του Σουβλατζιακού...., συγνώμη, Λεβαδειακού ήθελα να πω!!!

Ο δε κος Τσακίρης έχει ένα περίεργο χούι: θυμάται την υπόληψη και την αξιοπρέπεια του συλλόγου της Ν.Σμύρνης ΜΟΝΟ σε θέματα που έχουν να κάνουν με συναλλαγές τους με την ΑΕΚ!!! Για τους άλλους είναι "ανοίξαμε και σας περιμένουμε"!!!! Πρέπει να καταλάβει ο κος Τσακίρης πως, όσο κι αν έχουν μικρύνει οι διοικούντες της ΑΕΚ την ομάδα μας, αυτή είναι ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από το συμπαθές προσφυγικό σωματείο!!! Ο ΠΓΣΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΝ ΑΕΚ!!! Καλό θα ήταν επίσης ο κος Τσακίρης να μάθει και λίγη ιστορία και γεωγραφία τα "παιδια" του που πάνε να δούνε την ομάδα του Πανιωνίου. Το "γ....ται η ΑΕΚ και η Τουρκία" είναι, αν μη τι άλλο, αστείο όταν ακούγεται από φιλάθλους προσφυγικού σωματείου!!! Εκτός αν τους συνοδεύει κι ο ίδιος στα "φωνητικά", οπότε πρέπει να πάρει κι ο ίδιος μαθήματα ιστορίας και γεωγραφίας!!! Και να είναι σίγουρος για 2 πράγματα ο κος Τσακίρης: 1ον: ο Μάκος ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ θα παίξει σε μια ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ και θα αποχωρήσει από τον Πανιώνιο!!! Το θέμα είναι αν θα πάρει χρήματα ο κος Τσακίρης ΤΩΡΑ (800.000? + 25% πιθανής μεταπώλησης) ή θα κάνουμε υπομονή μέχρι του χρόνου, οπότε ο κος Τσακίρης θα πάρει την... ευχή μας για καλή πορεία στο πρωτάθλημα 2010-2011!!! 2ον: η ΑΕΚ παραδίδει μαθήματα ιστορίας, ΚΑΙ εκτός αγωνιστικών χώρων (επίσκεψη στην Πόλη και στο Βελιγράδι), αλλά ΚΑΙ εντός!!! Κι ο συμπαθής Πανιώνιος φέτος θα πάρει 2πλό ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΜΑΘΗΜΑ!!! Θα φροντίσουν οι παίκτες κι ο λαός της ΑΕΚ γι'αυτό!!!

Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα κάποτε και με το όνομα τους, η διοίκηση της ΑΕΚ εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ στο ότι κάποιοι ΜΙΚΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ έχουν φτάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό απαξίωσης και προκλητικής συμπεριφοράς απέναντι στο σύλλογο, την τύχη του οποίου έχουν τη ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ να κρατάνε στα χέρια τους!!! Εγώ ντρέπομαι και εξοργίζομαι που τα ακούω αυτά όντας ΟΠΑΔΟΣ!!! Αν ήμουν στη θέση των κκ Νοτιά - Θανόπουλου θα είχα κινήσει ΓΗ ΚΙ ΟΥΡΑΝΟ για να δώσω τις απαντήσεις που αρμόζουν στους 2 αυτούς κυρίους!!! Αντ'αυτού βλέπω ένα γελοίο κρυφτούλι με τον κο Τσακίρη για το θέμα του Μάκου και μια ανησυχητική σιγή ιχθύος ως απάντηση των προκλήσεων του κου Κομπότη!!! Βέβαια και σε αυτόν τον κύριο θα δωθούν οι αρμόζουσες ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ απαντήσεις φέτος, όπως και στον κυανέρυθρο πρόεδρο!!! Το πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ αυτό!!! Κι ας μην ξεχνάει ο κος Κομπότης ότι πρόπερσι εισέπραξε ΟΚΤΩ ΤΕΜΑΧΙΑ σε 180'!!! Η ταρίφα ΑΝΕΤΑ ανεβαίνει!!! Αλλά θα πρέπει και οι δικοί μας διοικούντες να απαντήσουν ως εκπρόσωποι του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, οπως ΑΞΙΖΕΙ στους αμφισβητίες και τους λοιδωρούντες αυτήν και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορία της!!! Ειδάλλως, ακόμη κι αν τελικά αποκτηθούν οι 2 ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου, θα τους μείνει η ρετσινιά ότι κάποιοι πρόεδροι ΑΠΕΙΡΩΣ μικρότερων συλλόγων ΓΕΛΟΥΣΑΝ εις βάρος της ομάδας που εκπροσωπούν οι ίδιοι, αλλά εκπροσωπείται απο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ φιλάθλούς και ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορία!!!!

Αυτά κε Κυφωνίδη και συγνώμη αν κούρασα με το μακροσκελές του e-mail μου!!!

Με εκτίμηση,

ΑΤΟ 21


Θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος να δώσουν έστω ένα euro στον Λεβαδειακό και σε αυτόν τον απαράδεκτο τύπο!Μην ξεχνάμε ότι ο "κύριος" αυτός είναι ο πρόεδρος με τις καλύτερες σχέσεις (επιεικώς...) με τον Ολυμπιακό και τον Κόκκαλη.Ας περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι και εάν μένει ελεύθερος,ας τον πάρουν.Ούτε euro λοιπόν!Ούτε τον Μέσσι με 100.000 εάν μας δίνει!

Γιώργος

Καλησπέρα Γιάννη,
σχετικά με το θέμα Κομπότη η κατάσταση είναι απίστευτα ντροπιαστική κυριώς γιατί δεν μιλάει η ΑΕΚ.

Εγώ πάντως αν ήμουν Θανόπουλος θα έβγαινα εφημερίδες και θα έλεγα:
"Ποιός είπε του κυρίου Κομπότη οτι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ για κάποιον Λεονάρντο;
Καλός παίχτης για το τοπικό εκεί, αλλά οχι για ΑΕΚ. Και για το θέμα περι Μπλάνκο, για να πάρει ο κύριος Κομπότης τον Μπλάνκο θα πρέπει να πουλήσει την βασική 11άδα του, το σπίτι του,το δημοτικό στάδιο και να βγει να πουλάει σουβλάκια εξω από το γήπεδο για 2-3 χρόνια."

Με αυτή τη δήλωση αγόραζα διαρκείας σε VIP για πάρτη του!

Φιλικά
Κυριακόπουλος Παναγιώτης


Στο ποδόσφαιρο της χώρας μας της ωραίας αυτής χώρας τα αλισβερίσια είναι δεδομένα….
Όταν ο κος πρόεδρος του λεβαδειακου πριν 2 χρόνια έδωσε την ψυχή της ομάδας του στον ΚΟ Κόκκαλη για να μείνει κατηγορία όπως και φέτος…. Όταν ο κος Κόκκαλης δεν θέλει να δυναμώσει κάνεις για να έχει πάλι το πάνω χέρι τσαμπα….οι αυλικοί του θα προσπαθήσουν μα κάθε τρόπο να απαξιώσουν ή και να δημιουργήσουν θέματα.
Είναι κατάντια της ομάδας μας αλλά ακόμα μεγαλύτερη του ποδόσφαιρου μας γενικά!!!!
Θα πρότεινα εάν δεν έχουν μιλήσει να μην μιλήσουν καν για τον παίκτη και από τον πανιώνιο να βάλουν επιτέλους προθεσμία για απάντηση τσακίρης καίγετε όχι η ΑΕΚ.
Ο τσακίρης θα πάρει άπλα μια χειραψία αργότερα και καθόλου χρήματα.
Τα μώρα μας είναι υποσχομενα…ας παλέψουμε μια φορά ειλικρινά μαζί τους και όχι στο λόγια….
Όσο αφορά Κυριάκο και Μαιστοροβιτς… είναι δίκαιο το να μην θέλουν μείωση…. Αποδοχών… ούτε εσείς ούτε εγώ θα λέγαμε ναι. Ο Κυριακός είναι απαραίτητος, ο δε Μαιστοροβιτς κάλος παίκτης έμπειρος αλλά ας φέρουμε πίσω τα παιδιά μας, γιατί διώξαμε τον μόρα? Γιατί δεν πήραμε ένα γρήγορο ίσως όχι τόσο αξιόπιστο μπακ όπως ο μορις? Μας έλειπε η ταχύτητα στην άμυνα φέτος σε συνδυασμό με τα αμυντικά χαφ τα οποία ήταν μέτρια, ο καφές δεν είναι αμυντικό χαφ στα 40 του ίσως το καταλάβουν…..!!! ο Πελετιερι για αυτά τα χρήματα δεν έκανε σωστά φεύγει….
Απλά λέω τέλος στην μιζέρια του κάθε προέδρου που θέλει να κάνει ψευδό μαγκιές σε βάρος της ΑΕΚ….. δεν θέλουμε κανέναν από αυτούς τους <<παράγοντες>> ας ψάξουμε αλλού!!!


Παναγιώτης

Γεια σου Γιαννη κατα την αποψη μου η ΑΕΚ ειναι τεραστια οντοτητα για να ασχολειται με καποιον κυριο Κομποτη και τιμη του ο Λεβαδιακος να ενδιφερεται μια ομδα σαν την ΑΕΚ για παιχτη του!Οσο για τον κυριο Τσακιρη μας εχει δειξει οτι ειναι ενας καλος και εξυπνος επιχειρηματιας και κοιταει το καλο της ομαδας του και για εμενα δυστηχως για τα περι κοτσοβολου δεν ειπε κατι κακο η καποιο ψεμα αλλα την αληθεια η οποια δεν ειναι ευχαριστη σε ολους τους Ενωσιτες!

Νίκος


Αν όντως οι μάνατζερ εχουν το 50% του Λεονάρντο ας πάμε να πάρουμε αυτό το 50%,αλλά όπως λες ας τον πάρουμε και όλα τ'άλλα είναι για ναναι.Αφού τον δώσαμε όταν τον είχαμε τζάμπα καλά να πάθουμε..το βλέπω να παθαίνουμε τα ίδια και με Πλιάτσικα.

Για τον Τσακίρη το ξέρουμε ότι είναι γάτα στις διαπραγματεύσεις.αυτό είναι η δήλωση ττου και τίποτα παραπάνω..εδώ μας έβαλε να δωσουμε 3 και για τζιμπουρ...
κανονικά πρέπει να αποσύρουν πρόταση και να τον πάρουμε ελεύθερο το Γενάρη,στην τελική και οι δόσεις στη ζωή μας είναι.


Νίκος

H AEK prepei na perimenei mexris otou oi sygkekrimenoi paiktes meinoun eley8eroi.
Ena poso 1.000.000 Euro gia enan paikth - Mako - pou ton Ianouario einai eley8eros einai paralogo.
Idiws gia ta ellhnika dedomena kai akomh perissotero gia auta ths AEK\


Joannis


Γιάννη καλησπέρα...
Σχετικά με τα τελευταία μετεγγραφικά δρώμενα στην ΑΕΚ θα ήθελα να τονίσω πως όταν υπάρχουν λεφτά ονειρεύεσαι
και η ΑΕΚ σήμερα απλά δεν έχει το δικαίωμα να ονειρευτεί... Σαφώς και είμαι υπερ της ενίσχυσης της ομάδας, κυρίως με έλληνες
ποδοσφαιριστές αλλά και με νεαρούς που εμπιστεύεται ο Μπάγεβιτς.
Η ομάδα πρέπει να ψάξει για ηγέτες. Και τους χρειάζεται πραγματικά. Ο Κυργιάκος έχει ηγετικά χαρακτηριστικά αλλά μέχρι
τη μεσαία γραμμή. Απο εκει και μπροστά ποιός; Ο Blanco; Όσο και να είμαι μεγάλος θαυμαστής του (απο πριν έρθει στην ομάδα),
τόσο υποστηρίζω πως δεν είναι ο τύπος του αρχηγού της ΑΕΚ, αλλά αυτός που συμπληρώνει τη "δυνατή" 3άδα. Το 2007-08 ήταν
Δέλλας,Ζήκος, Ρίμπο και Λύμπε. Για εμένα 4 είναι πολλοί για μια ομάδα (ιδανικός αριθμός οι 3), αλλα τέλοσπαντων...αλλιώς ένιωθε
ο αεκτσής μετά απο γκολ του Ρίμπο και αλλιώς μετά απο γκολ του Λύμπε! Στροφή στους έλληνες λοιπον είναι η καλύτερη λύση.
Ακούω όμως: αεκάρα ο Μάκος, πληρώνει από τα λεφτά του ο Μάκος κλπ. Δεν λέω καλός παίχτης είναι, σταθερός είναι...ε, αν είναι
και αεκτσής με το καλό να έρθει να βοηθήσει! Μήπως,όμως, τον θεοποιούμε; Μήπως δημιουργείται κλίμα πανηγυρικό; Μήπως η ανάγκη
εύρεσης ενός νέου αεκτσή ηγέτη οδηγεί σε υπερβολές; Εκεί είναι που πατάει ο κ. Τσακίρης συνδυάζοντας και την οικονομική δυσπραγία
της ΑΕΚ!!! Καλά κάνει και αποσκοπεί στο συμφέρον του Πανιωνίου, αλλά μέχρι εκεί! Δεν τιμά ούτε αυτόν ούτε την ομάδα του να μιλά
για την ΑΕΚ υποτιμητικά (γιατί υποτιμητικό είναι να λες οτι "έχω γίνει Κωτσόβολος για την ΑΕΚ"). Πρέπει να γίνει σεβαστό το γεγονός
οτι αυτη τη στιγμή υπάρχουν 2-3 άτομα που προσπαθούν να "τρέξουν" τη ΠΑΕ. Ο κ. Τσακίρης θα έπρεπε απλά να παζαρεύει και όχι να
σχολιάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Αν θεωρεί τον εαυτό του Κωτσόβολο έπρεπε να το κρατήσει για τον εαυτό του γιατί,
πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μη πουλήσει και τελικά να "βγεί" ο Μάκος σε stock το 2010 και να μη προλάβει ο κ. Τσακίρης να δει
ούτε το εκκαθαριστικό του κ. Θανόπουλου για να ρυθμίσουν τις δόσεις τις οποίες σχολιάζει τώρα ο πρόεδρος του Πανιωνίου.
Η ομάδα χρειάζεται ταλέντο, σπιρτάδα και τεχνική στην επιθετική της φιλοσοφία. Εδώ μπαίνει στη κουβέντα και ο Λεονάρντο.
Προσωπικά θεωρώ πως είναι η καλύτερη,για την ΑΕΚ και πολλές άλλες ομάδες, λύση. Ο βραζιλιάνος είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής
και ξέρει τι να κάνει με τη μπάλλα. Δεν υπάρχει στην ομάδα τέτοιος ποδοσφαιριστής (καλη ηλικία, φτηνός κλπ).Στην ΑΕΚ του Μπάγεβιτς
ταιριάζει γάντι και καταλαβαίνω γιατί τον θέλει διακαώς....Το κακό είναι ότι το έχει καταλάβει και ο κ. Κομπότης! 5 μήνες συζητάμε πως
θέλουμε εναν παικτη που πριν λίγο καιρό δικός μας ήταν κιόλας!Το μυρίστηκε ο πρόεδρος του Λεβαδειακού και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί
και αυτός την δεινή οικονομική θέση της ΑΕΚ. Επιχειρηματίας είναι και κατα τη γνώμη μου καλά κάνει. Μίλησε όμως για Blanco. Εδώ είναι
το μεγάλο του λάθος,γιατί "άγγιξε" τον αγαπημένο της εξέδρας και το πιο ακριβό "περουσιακό στοιχείο" της ομάδας. Και όλα αυτά χωρίς να
έχει πρόταση στα χέρια του ακόμα. Μήπως βιάζεται για κάποιο λόγο; Υποτίμησε την ΑΕΚ με την αδικαιολόγητη στάση του και έδειξε πως
πραγματοποιείται το βρώμικο παζάρι. Αυτό στο οποίο δεν υπάρχουν αξίες όπως ο σεβασμός και η αξιοκρατία. Ο κ. Κομπότης,λοιπόν, μου
δίνει την εντύπωση πως πιέζει καταστάσεις για να δώσει τον Λεό.Έχει ανάγκες και αυτός σαν πρόεδρος.
Τέλος συμφωνώ στο οτι πρέπει να τελειώσουν και οι 2 παραπάνω μετεγγραφές θετικά για την ΑΕΚ. Δεν έχει πέσει το πρεστίζ της ομάδας
από τις δηλώσεις των παραπάνω.Θεωρώ πως ακόμα η ΑΕΚ έχει το πρώτο λόγο και στις 2 περιπτώσεις.Βρήκαν ευκαιρία οι κκ. Τσακίρης και
Κομπότης και παίζουν βρώμικα με ειρωνίες και άλλα σχόλια. Βλέπουν οτι δεν υπάρχει ενας πραγματικά δυνατός οικονομικός παράγοντας και
κάνουν τα πάντα για να πουλήσουν. Εκτός εαν η ΑΕΚ μέσα από τα προβλήματα της (για πόσο καιρό θα το λέω αυτό ακόμα;) έμαθε να σέρνει
το χορό και χωρίς λεφτά....


Χρυσοβαλάντης Μέλλος

Καλησπέρα σας,
Θεωρώ απαράδεκτες τις δηλώσεις του κου Κομπότη για την Α.Ε.Κ.
Ακόμα και αν εντάσσονται στο πλαίσιο προπαγάνδας, στρατηγικής για να κρατήσει τον παίχτη, ταχτικής για να πετύχει καλύτερη συμφωνία πώλησης ή ακόμα χειρότερα αν αναπαράγει λόγια φίλων του - προέδρων ερυθρόλευκων σωματείων, θα έπρεπε η ΠΑΕ Α.Ε.Κ. να απαντήσει στις απαξιωτικές δηλώσεις για την ομάδα μας.
Οι δηλώσεις του κου Τσακίρη είναι εξίσου απαράδεκτες. Σημειωτέον ότι ο εν λόγω πρόεδρος & το σωματείο του μόλις πέρυσι εισέπραξαν αρκετά μεγάλο ποσό για έναν παίκτη όπως ο Τζιμπούρ (που δεν είχε και καμία σπουδαία προσφορά στην φετινή σεζόν – πλην της
ανάδειξης των πυγμαχικών ικανοτήτων που κατέχει).
Η μέχρι στιγμής εικόνα αναδεικνύει αδυναμία της διοίκησης της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. να βάζει στην θέση του οποιονδήποτε τοποθετείται δημόσια με τέτοιου ύφους σχόλια για την ομάδα.
Εν κατακλείδι : σε βρίζουν ή σε χαρακτηρίζουν κακοπληρωτή σε ένα κατάστημα πριν καν ψωνίσεις, θα ψωνίσεις από εκεί??? Φυσικά όχι μόνο και μόνο για λόγους αξιοπρέπειας θα ψωνίσεις από αλλού. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, τα σχόλια θα είχαν βάση αν είχαν γίνει οι μεταγραφές και υπήρχαν προβλήματα καταβολής δόσεων (που ακόμα και τότε θα έπρεπε να παραμείνουν εμπιστευτικά & όχι να διατυμπανίζονται).
ΦΙΛΙΚΑ,
ΘΑΝΟΣ.


Φίλε Γιάννη Καλημέρα..!

Έχεις πάρει χαμπάρι ότι φτιάχνουμε υπερομάδα έτσι;

Πήραμε τον Καράμπελα κάποιον Ιορντάκε και σκεπτόμαστε και τον Γκούμα: αμυντικός στα 33 με τεράστια εμπειρία σε champion league δε θα ξαναβρείς. Τι Μέλμπεργκ και Ντραγκουντίνοβιτς που κοιτάνε οι άλλοι οι κουτόφραγκοι; Εμείς είμαστε πιο μάγκες και θα πάρουμε Γκούμα!
Εν τω μεταξύ μπορεί να έχουμε γίνει περίγελος του Κομπότη και ... Κωτσόβολος για τον Τσακίρη, αλλά μην σε νοιάζει καθόλου: έκλεισες και Μανωλά (όχι τον Στέλιο...κάποιον ανιψιό Κώστα)!

Ε ρε Ομαδάρα...Μας δουλεύει και μας φτύνει ο Λεβαδιακός για κάποιον Λεονάρντο, αλλά μη σε νοιάζει! Θα ζωγραφίζουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σκέψου περιγραφή που θα κάνεις του χρόνου: Καράμπελας στον Γεωργέα, Γεωργέας στον .. Άλβες, πάσα στον Γκούμα...γλυστράει (ωω Θεέ μου!!!) και αυτογκόλ!

Οι άλλοι συζητάνε το συμβόλαιο του Κρουζ, αν θα είναι 3,5 ή 4,5 εκατομύρια το χρόνο, κι εσύ δεν έχεις λεφτά να πάρεις τηλέφωνο τον Τσακίρη και τον Κομπότη να απαιτήσεις τα παικτάκια (όχι τις παικτούρες) που θέλεις!

Ε ρε κατάντια!
Ααα...μην το ξεχάσω: ευτυχώς που πούλησες τον Σορεντίνο και έβγαλες τα έξοδα του Αθλητικού Κέντρου για την προετοιμασία, γιατί αλλιώς .... θα κάναμε προετοιμασία στα καμμένα του Υμηττού!

Και βγαίνεις και γράφεις αγαπητέ Ιωάννη "τουλάχιστον να πάρουμε τον παίχτη"....ποιον παίχτη ρεεεε!!! Τον Ροναλντίνιο πάμε να πάρουμε ή τον Στίβεν Τζέραρντ;

Ξεφτίλα και περίγελος γίναμε φίλε ΑΕΚτζή...Ααα μην ξεχάσεις να πάρεις και διαρκείας, θα σου χρειαστούνε: Μετά από 10 χρόνια θα είναι αναμνηστικά σουβενίρ, όταν θα γίνουμε σαν τον Εθνικό και τον Φωστήρα, τον Φονέα των Γιγάντων!

Εγώ περιμένω - αν έχουν αξιοπρέπεια και φιλότιμο - αυτοί που διοικούν, με τόση κοροϊδία που έχουν φάει ή να τα σπρώξουνε χοντρά και να κλείσουνε στόματα ή να βγουν και να πουν "η ομάδα χρειάζεται κάποιον καλύτερο - δίνουμε την ομάδα σε όποιον σοβαρό επενδυτή υπάρχει".

Εγώ που δεν έχω λεφτά αλλά έχω φιλότιμο και αξιοπρέπεια λέω το εξής: πόσο κάνει ρε σεις ο Λεβαδειακός, να μαζευτούμε όλοι να τσοντάρουμε να αγοράσουμε όλο τον Λεβαδειακό!!

Αντί να πάρουμε 20,000 άνθρωποι διαρκείας, να βάλουμε όλοι από 300 Ευρώ, μαζεύουμε 6,000,000. Αγοράζουμε τον Λεβαδιακό, παίρνουμε τον Μάκο και μας μένουν και ρέστα να φέρουμε και κανά παιχταρά δίπλα στον καημένο τον Μπλάνκο που παιδεύεται μόνο του το παλικάρι!

Όχι για τον Μάκο και τον Λεονάρντο...σιγά τον Ροναλντίνιο και τον Ινιέστα που δε θα βρούμε άλλους! Γι' αυτή την άτιμη την αξιοπρέπεια με την οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές ΑΕΚτζήδων και την οποία την ποδοπατάνε ανηλλεώς όλοι αυτοί που μας διοικούν!

Γιάννη Κυφωνίδη, εσύ βάζεις 5 Ευρώ να αγοράσουμε τη σανίδα και το νερό για τα ομορφόπαιδα της Γράμμου; Γιατί βρεγμένη σανίδα τους χρειάζεται!

Άντε να τελειώνουμε με τους άχρηστους!


Κωνσταντίνος

Γιάννη καλησπέρα,
Είναι η πρώτη φορά που σου γράφω και το κάνω με αφορμή το άρθρο σου για τις δηλώσεις του «κυρίου» Τσακίρη και του «κυρίου» Κομπότη που με τόσο απαξιωτικό τρόπο μιλάνε για την ΑΕΚ.
Δεν διαφωνώ καθόλου ότι η κατάσταση στην ομάδα (κυρίως στα οικονομικά της) είναι σχεδόν απελπιστική. Αν και ποτέ η ΑΕΚ δεν είχε την οικονομική άνεση των άλλων 2 ομάδων του τέως ΠΟΚ, δεν θυμάμαι ποτέ να απαξιώνεται με τέτοιο τρόπο από παράγοντες άλλων ομάδων, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για παράγοντες ομάδων του βεληνεκούς του Πανιωνίου και (κυρίως) του Λεβαδειακού!
Ο κόσμος της ΑΕΚ γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις και κατά τη γνώμη μου δεν στεναχωριέται από την έλλειψη (λεκτικών) απαντήσεων προς τους συγκεκριμένους όσο από την έλλειψη αντίδρασης γενικώς! Αν και εφόσον έχουν γίνει προτάσεις για τους 2 αυτούς παίκτες (γιατί είναι κάτι για το οποίο αμφιβάλλω, ειδικά για τον Λεονάρντο) να βγει ο Θανόπουλος (ή ο Νοτιάς ή έστω και ο Μπάγιεβιτς) και να πει ότι η ΑΕΚ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟ!
Θεωρώ τουλάχιστον αναίδεια στην ιστορία της ΑΕΚ να ξευτιλίζεται από τον κάθε Τσακίρη και τον κάθε Κομπότη.

Ο μεν Τσακίρης πήρε πέρσι 3.2 εκατομμύρια ευρώ (μπορεί να μην έχει εξοφληθεί αλλά θα γίνει από τη στιγμή που υπάρχουν συμβόλαια) για τον Τζιμπούρ, οπότε δεν θα έπρεπε να μιλάει έτσι! Εκμεταλλευόμενος την θέληση (ή απουσία σοβαρών προτάσεων στα χέρια) του super Alvaro Recoba να μείνει στον Πανιώνιο έβγαλε γλώσσα και προσπαθεί να πάρει την δόξα που του αναλογεί από τα αθλητικά και όχι μόνο media!
Στα περί «Κωτσόβολου» θα ήθελα να ρωτήσει κάποιος δημόσια τον «κύριο» Τσακίρη (επίτηδες τον βάζω σε εισαγωγικά) να μας υποδείξει ΜΙΑ ομάδα που αγοράζει cash στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!!! Μια να μας πει, όχι πολλές! Αν έχει την εντύπωση ότι η Ρεάλ έδωσε 76 εκ. cash στη Μίλαν για τον Κακά ή ο Κόκκαλης θα δώσει τα 7-8 εκ. CASH για τον Μπομπό ή τον όποιο Μπομπό, απλά πλανάται πλάνην οικτράν!!

Ο δε Κομπότης, αν θεωρεί πιο εύκολο να πάρει τον Μπλάνκο από την ΑΕΚ παρά η ΑΕΚ τον Λεονάρντο, ας έρθει να τον πάρει… Ας μας πει όμως και σε τι σπίτι θα τον βάλει να μείνει στη Λιβαδειά! Θα έχει …τζάκι όπως το σπίτι του Κιάσσου ή όχι όπως των υπολοίπων???

Αυτό που θέλω να πω τελοσπάντων, είναι ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να σταματήσει να ασχολείται και με τους 2!! Στο κάτω κάτω, τον Μάκο μπορούμε να τον πάρουμε σε έξι μήνες και τον Λεονάρντο σε ένα χρόνο! Και ΤΖΑΜΠΑ!!! Και όχι να κάνουμε μάγκα τον κάθε τυχαίο! Αρκετά πια! Έχουμε βοηθήσει να «ψηλώσουν» παράγοντες και παράγοντες εντός ΑΕΚ, μην το κάνουμε και με τους εκτός ΑΕΚ! Ήμαρτον!

Φιλικά

Δημήτρης Κ., Χαϊδάρι


KAΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ!!!ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ!!Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΕΡΕΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ,ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΒΕΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ!!!Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ!ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΚΕΙ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ.ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

Χάρης

φιλε γιαννη οπως και εσυ προκαλουμαι με την αντιμετωπιση της αεκ.ομως μια ζωη ετσι ηταν ειναι και θα ειναι.βεβαια εγω παντα αεκ θα ειμαι και δεν εγινα αεκ γιατι ειναι δυνατη εχει λεφτα ή εχει πλατες στο παρασκηνιο.στο μονο που θα δικαιολογουσα τους παραγοντες αυτους θα ειναι αν η αεκ μεσω του Καινουργιου του μανατζερ εχει πιπιλισει τα αυτια των παικτων και αυτοι πιεζουν καταστασεις και παρουσιαζονται αδιαφιροι προς τις υποχρεωσεις των νυν ομαδων τους.και βεβαια να διαχωρισω κομποτη-τσακιρη ως προς την συμπεριφορα και τα
λεγομενα.πιο αναλυτικα ο κομποτης (για εναν παικτη που δοκιμαστηκε σε μας πρωτη φορα, τελος παντων) παιζει το παιχνιδι του κοκκαλη ως γνωστον.του τον εχει ταξει και ειναι γνωστο πως εχει τον πρωτο λογο αν ποτε τον ζητησει.παιζει και επικοινωνιακα την υποβαθμιση της αεκ για τον κοσμο της αεκ κυριως ωστε να προκαλεσει απογοητευση και μουρμουρα.οι τεχνικες κοκκαλη ειναι γνωστες.βεβαια μην συγκρινουμε ως μεγεθη αεκ με κομποτη θα γελανε και οι πετρες και η αλλαζονεια με εναν υποβιβασμο θα εχει πληρωθει μια χαρα και μακαρι να
παιζει την παραμονη τελευται αγωνιστικη με αεκ να δουμε την γλυκα και τα παρακαλετα τοτε.και αν αληθευει οτι η αεκ ουτε καν εχει κανει νυξη στον κομποτη για λεοναρντο τοτε η επιθεση κατα της αεκ ειναι απροκλητη και ακομη πιο υποπτη και κατευθυνομενη.για μενα πληρη σιωπη και καμια κρουση προς κομποτη.οχι και να παρει και λεφτα απο αεκ μετα απο ολα αυτα ελεος!!!μην θεοποιουμε και λεοναρντο τωρα.αλλου ποναει η ομαδα και οχι σε επιθετικα χαφ τυπου λεοναρντο,παγκιτης θα ειναι στην αεκ.μια πολυ καλη εναλλακτικη.δυσκολα βλεπω μεσα
στην εντεκαδα σκοκο-λεοναρντο-μπλανκο-δευτερο επιθετικο εκτος αν παιζει μονος μπροστα ο μπλανκο.
παμε σε τσακιρη τωρα.φαινεται πως μετα το περσινο λαχειο με τζιμπουρ που του
χαρισε ο ντεμης ακουσον ακουσον 3 εκ ευρω(α και κατι σχετικο με τον πληγωμενο ωμο του τζιμπουρ,τι γινεται θα κανει την εγχειριση που λεγανε να γινει καλα μια και καλη ή θα ρισκαρει παλι και επι τουτου το ιατρικο τιμ τι λεει?)καλομαθε η γρια στα συκα.παλι για παικτη που κατα την ταπεινη μου αποψη δεν ειναι αναγκαιος και κατι το σπουδαιο αφου εχουμε ταμ-ρικκα-ταχτσιδη-γκεντζογλου-καφε εκει.τα περι κοτσοβωλου να τα πει αλλου.και βεβαια θα δεχτει δοσεις και μαλιστα πολλες γιατι προκειται για παικτη που η σοβαρη ομαδα του και οχι
πτωχη σαν την αεκ εκανε λεει λαθος στο συμβολαιο και τελειωνει ενα χρονο νωριτερα.τα λαθη πληρωνονται κυριε τσακιρη και για να μην χασεις τσαμπα τον παικτη θα παρεις και δοσεις και ατοκες και πολλες και αραιες και πολλα αλλα.και μην ακουω για μοναχο 1860 και 1,2 εκ και πως εχει δωσει τον λογο του ο μακος να υπογραψει παλι ως το 2010.
σιγα μην δωσουν οι γερμανοι φραγκα και ποσστο μεταπωλησης 25%!!!! για παικτη που σε εξι μηνες μενει ελευθερος.και αν ο μακος ειναι τοσο ευαισθητος και λυπαται για το λαθος ας υπογραψει ως το 2010 και ας δωσει στον τσακιρη ο δικαιωμα να κανονισει την καριερα του.πολυ γεναιοδωρη η πρωταση της αεκ και κουτη.και μην ακουω για κοτσοβωλους κτλ τουμπες επρεπε να κανουνε στην πλατεια μετα τη ματσολια με το συμβολαιο που βρεθηκε παλι η αεκ να τους ξελασπωσει.
και για να κλεισω να μην απορουν μετα ολοι γιατι στρεφονται ολες οι ομαδες σε ξενους και οχι ελληνες παικτες εδω οι παραγοντες νομιζουν πως εχουν τους νεους μεσι ελεος.με ελαχιστες εξαιρεσεις ο ελληνας παικτης ειναι υπερεκτιμημενος με μικρη μεταπωλητικη αξια.και επειδη η αεκ ειναι πτωχη οπως λενε ας μας πουν τι εκανε ο κοκκαλης οταν ακουσε ποσα θελει ο εργοτελης για κουτσιανικουλη και να ρωτησουν τον πολυμετοχικο αν οι επενδυσεις περσι σε μελισση-χριστιδουλοπουλο αξιζαν τα λεφτα τους.ξυπνατε στη διοικηση ουτε για μακο
ουτε για λεοναρντο μην κανετε κινηση πολλα λεφτα για παικτες της σειρας αλλοτ δωστε τα σε πλαγια μπακ και εξτρεμ φτιαξτε πτερυγες εκει ποναμε τα τελευταια χρονια οχι σε μακους-λεοναρντους εχει γεμισε το κεντρο μας πια φαντασου να ειχαμε ακομα μπασινα και πελετιερι ελεεος

Γιάννης


Αγαπητέ κύριε Κυφωνίδη,

Επικοινωνώ μαζί σας με αφορμή την προτροπή που κάνετε στο ΥΓ του άρθρου σας " Τουλάχιστον να πάρει τον παίκτη!".

Δυστυχώς ο σύλλογος αυτός, τον οποίο πιστά ακολουθώ πανω απο 40 χρονια (ειμαι βλέπετε 56 ετων σήμερα), έχει δεχτεί
αναρίθμητες απαξιωτικές δηλώσεις ακόμη και απο ανθρώπους που υποτίθεται τον αγαπούν και αγωνίζονται για το "μεγαλείο του". (π.χ. τέως πρόεδροι..)
Καμμία ομως δήλωση δεν μπόρεσε να μειώσει στο ελάχιστο τις αξίες που η ΑΕΚ και το εμβλημά της πρεσβεύουν.
Επομένως με ευχαρίστηση δέχομαι την ηπια και πολιτισμένη θέση που κρατά η ΠΑΕ ΑΕΚ στις πρόσφατες δηλώσεις των παραγόντων
του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού.
Γιατι αυτη ειναι η διαφορά μας. Η διαφορά πολιτισμού και επιπέδου.
Και τελικά, γιατι αν το ειπαν αυτοι οι κύριοι ε.. τοτε δεν εχει καμμία σημασία...
Οπως δεν ειχαν καμμία σημασία και οι αναφορές και υπονοούμενα του συναδέλφου σας κυρίου Νικολακόπουλου για τον φίλο... του Ριβάλντο.


Με εκτίμηση
Apostolos Lampropoulos

Αγαπητέ κ. Κυφωνίδη,

Αν μη τι άλλο, οι στάσεις των κκ Τσακίρη και Κομπότη είναι προκλητικά υποτιμητικές και
απαξιωτικές. Ξεκινώντας από τον κ. Τσακίρη, νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά:
με την στάση και την στρατηγική του, προφανώςεπηρεαζόμενη από τις επαγγελματικές
του δραστηριότητες, θέλει να εμφανίζει το «εμπόρευμά» του ως υψηλής ποιότητας ακολουθώντας
την υψηλή τιμολογιακή πολιτική ανεξαρτήτου κόστους (κάτι που λίγο πολύ δήλωσε και
ο ίδιος). Γνωρίζει καλά ότι η πάροδος του χρόνου δουλεύει υπέρ του γιατί κάτι τέτοιο έγινε
και πέρυσι με τον Τσεμπούρ. ΔΕΝ πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο
αφού τα ρεπορτάζ των εφημερίδων ειναι πλήρως κατατοπιστικά για το τι επιθυμεί ο
Μπάγιεβιτς.

Για το θέμα Κομπότη νομίζω ότι τα πράγματα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρα. Γνωρίζει ότι
ΔΕΝ έχει τον πλήρη έλεγχο του ποδοσφαιριστή (50% των δικαιωμάτων του),
Γνωρίζει ότι αργά ή γρήγορα ο παίχτης θα χαθεί και θέλει όσο το δυνατό περισσότερα
Χρήματα. Προφανώς και «πρόσκεινται» σε άλλη ομάδα και αποσκοπεί σε προσωπικά
Οφέλη πουλώντας τον παίχτη εκεί που θέλει αυτός (Ολυμπιακός) κάτι που δεν μπορεί
Να κάνει αφού του λείπει το 50%.

Εν τάχει, το πρόβλημα ΔΕΝ είναι τι λένε οι δύο αυτοί κύριοι αλλά ποια η στάση της
ΑΕΚ. Λυπάμαι αλλά εκεί ο κ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.
Πάνω και από τα οικονομικά βρίσκεται το πρεστίζ της ομάδας. ΔΕΝ είναι δυνατό να
Γίνονται γνωστές ΟΛΕΣ οι κινήσεις τις ΑΕΚ και τα θέλω του Μπάγιεβιτς από τις εφημερίδες
Χωρίς να γίνονται μυστικές κινήσεις. Αναρωτιέστε γιατί ενώ ΔΕΝ έχει γίνει επίσημη
Πρόταση για Λεονάρντο τα ΜΜΕ ασχολούνται καθημερινά γιαυτό? Που είναι η μυστικότητα
Που πρέπει να επιβάλλει ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ και Μπάγιεβιτς? Πως είναι δυνατό χωρίς
Κινήσεις τακτικής να μην φουσκώσουν τα μυαλά των Κομπότηδων και των Τσακίρηδων.

Λυπάμαι, αλλά θα πρέπει η ομάδα να κρατηθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κινηθεί
Όπως θα κινούταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις οι άλλοι δύο (βλέπε περίπτωση ΚΡΟΥΖ γγια
ΠΑΟ ή ΜΠΟΜΠΟ για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ): εξασφαλίζεις προσύμφωνα με τους παίχτες (για τη λήξη
Των συμβολαίων τους) και κινήσεις για άλλες λύσεις. Δεν μπορεί ο Μπάγιεβιτς να μην έχει PLAN-B
αντί αυτών των δύο.

Με εκτίμηση,
ΓΙΑΝΝΗΣ Π.


Γεια σου Γιάννη,
Προσωπικά όσο αφορά το θέμα των μεταγγραφών, διαβάζοντας το ρεπορτάζ με πιάνει κατάθλιψη. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί για τον Κρουζ και τον Όουεν, έχει κλειστό τον Κατσουράνη και λένε ότι θα ξοδέψουν 25 εκατομμύρια, ο Ολυμπιακός για Νρακουτίνοβιτς και Μπομπο και διαβάζω για ΑΕΚ εδώ και ενα μήνα για τον Μάκο, ενώ έχουμε κλείσει τον ανιψιό του Μανωλά και κάποιον Ιορντάκε που δοκιμάστηκε και άφησε καλές εντυπώσεις!!! Και επίσης διαβάζω σήμερα ότι θα ενδιαφερθούμε και για τον Γκούμα (για να αντικαταστήσει προφανώς τον Μαιστόροβιτς επειδή παίρνει πολλά λεφτά)!!!! Προσπαθούμε να πουλησούμε τον Εντινιο μπας και βγάλουμε τιποτα για να κάνουμε καμιά μεταγγαφή! Τι να πω; Δεν θέλω να διαβάζω το ρεπορτάζ, κάθε φορά που το διαβάζω νοίωθω χειρότερα. Δεν πιστέυω ότι οι παίχτες που έχουμε είναι άχρηστοι, αλλά δυστυχώς η ομάδα πονάει σε συγκεκριμένες θέσεις και οι παίχτες που ήρθαν ή πρόκειται να έρθουν (τα ονόματα που ακούγονται μέχρι τώρα) δεν πείθουν. Μακάρι να ξέρουν τι κάνουν ο Μπάγεβιτς και οι διοικούντες και να αποδειχτώ λάθος. Όσον αφορά τον Κομπότη, έιναι πραγματικά απαράδεχτες οι δηλώσεις του και προφανώς ο άνθρωπος είναι κομπλεξικός και έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ, ο Τσακίρης κρίνει ότι δεν τον συμφέρει να πουλήσει, δικαίωμα του, αλλά επίσης και αυτός θα έπρεπε να μιλά με περισσότερο σεβασμό.


Κανάρης Γιωργαλλής

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ!! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥ8Ω ΜΕ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΣΥΜΠΑ8ΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ ( ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ..... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΟΛΥ "ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ") ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ... "ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ" Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!! ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑ8ΕΣΤΑΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ!!! ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!! ΕΙΜΑΙ 50 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!!! ΚΡΙΜΑ!! ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ, ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.....

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ!!!


den pistevw oti prepei na erthoume se antiparathesi me kanenan gia tous paixtes! preei na kanoume tis prosfores mas kai na tous leme na mas apantoun mexri ena xroniko simeio alliws na pame gia allous paixtes! oloi diarkeias giati mono etsi tha mazepsoume lefta! ypomoni se olous!

Spkap21

katarxein kalhspera,einai lypiro na einai sto podosfero tetoia anthropoi k me tetoio ithos,oxi apla oi ,,,kyrioi kompotis k tsakiris den sebonte toys doiikoyntes ths omadas, ta ekatomyria ton filathloys ths, poy profanos tha ithelan ayton ton law sthn omada toys,alla oyte kan thn istoria k oti antiprosopebei ayth h omada,kathe allo sxolio einai apaksiotiko gia toys dithen aytoys kyrioys,ypomonh se oloys toys filathloys mas,na agapame k na ypostirizoyme thn omada mas,

Nikos


Αγαπητέ Γιάννη γεια σου. Γεια σου γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία…
Πάμε τώρα στα ασήμαντα (γιατί πολύ το έχουμε σοβαρέψει το χόμπι μας…)
Δε κινούμαστε σωστά στις μεταγραφές και εξηγούμαι. Είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι έχουμε εκπληκτικό ρόστερ με κάποιες σημαντικές ελλείψεις.
Φαντάσου την ομάδα με επίθεση: Μπλάνκο, Τσιμπούρ
Το κέντρο με Σκόκο, Ενσαλίβα, ΡΕΚΟΜΠΑ, ΕΣΤΟΓΙΑΝΟΦ
Άμυνα Χουανφράν, Χαιλάντερ, Χίτμαν, ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Τερματοφύλακας Σάχα
Μιλάμε για μια τέλεια ομάδα με ταχύτητα, τεχνική, δύναμη, εμπειρία και νιάτα αν και όλοι ξένοι δυστιχώς.
Ουσιαστικά την ομάδα την έχουμε έτοιμη αλλά θέλουμε 3 καλούς παίχτες τύπου Ρεκόμπα, Εστογιανόφ και 1 καλό δεξί μπακ. Γιατί στη φάση που είμαστε θέλουμε μια καλή εντεκάδα και στο πάγκο θέλουμε κάθε Κυριακή τους Καράμπελα, Ταχτσίδη, Γκέντσογλου, Ζορμπά, Παυλή, Λαγό, Μάκο, και έλληνα τερματοφύλακα. Άντε και τον Χετεμάι.
Άρα παίρνουμε ΤΣΑΜΠΑ τον Μάκο τον Ιανουάριο (αν θέλει), παίρνουμε ΤΣΑΜΠΑ τον Λεονάρντο το επόμενο καλοκαίρι (αν θέλει) και κινούμαστε για 3 πολύ καλούς παίχτες: Δεξί χαφ, 10άρι, δεξί μπακ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Φτάνει πια η μετριότητα. Και θα ήθελα από του χρόνου να ξεμπερδεύουμε με τους ξένους και να παίζουν βασικοί οι Κυριάκος, Μάκος, Καράμπελας, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου, και όποιοι άλλοι αντέχουν. Δε μας εμπνέει ποια αυτή η ΑΕΚ. Τσιμπούρ, Μπλάνκο, Σκόκο και 1 καλό 10άρι ξένοι κ οι υπόλοιποι ΕΛ-ΛΗ-ΝΕΣ.
Είμαι σίγουρος ότι έτσι θέλουν την ΑΕΚ όλοι οι Ενωσίτες.
Ευχαριστώ
Χρήστος


Φίλε Γιάννη γειά σου,
Κομπότης... μάλιστα! Λοιπόν το να είσαι αλαζόνας ή είρωνας τι να πω... πρέπει να σου πηγαίνει κιόλας βρε αδερφέ. Παράδειγμα: αλαζόνας στην επαρχία μπορεί να είναι ο Πανόπουλος γιατί ο άνθρωπος είναι πετυχημένος αφού σχεδόν κάθε χρόνο βγάζει παιχτάκια που οι μεγάλες ομάδες της Αθήνας σφάζονται να τους πάρουν. Όμως ο άνθρωπος δεν κάνει δηλώσεις απαξιωτικές για κάποιον. Μπορεί όμως αν ρωτηθεί για κάποιο παίχτη να φερθεί αλαζονικά. Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ; Έχει έναν ποδοσφαιριστή (ΕΝΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ) και νομίζει ότι έπιασε το γάιδαρο απ' τα α…. Πάμε καλά; Ή μήπως νομίζει ότι είναι πρόεδρος της Μίλαν;
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφοροι τύποι παραγόντων. Έχουμε δει τους άσχετους... έχουμε δει τους επικίνδυνους... έχουμε δει τα λαμόγια... έχουμε δει τους εργατικούς... έχουμε δει τους παθιασμένους με το άθλημα... Ο Κομπότης δεν ανήκει σε καμία από αυτές τις κατηγορίες. Ο Κομπότης είναι μια κατηγορία μόνος του και το έγραψα και στο site της ομάδας τους. Ο Κομπότης ανήκει στην κατηγορία του βλάχου που όπως λέει και η παροιμία καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη. Στον μικρόκοσμο λοιπόν της Κρύας όπου τρώει τα σουβλάκια του φορώντας το ψάθινο καπέλο του, το λιγδομένο T-shirt και το δίχαλο στο πόδι με το νύχι του μεγάλου δαχτύλου να φτάνει τα 2 cm, λέει στην παρέα του (...ρουφώντας μπύρα FIX και τραβώντας ταυτόχρονα με τα δόντια του το χοιρινό κομμάτι κρέας από το ξυλάκι του...) "ρε μαλάκες πιο εύκολα παίρνω εγώ τον Μπλάνκο παρά η ΑΕΚ το Λεονάρντο, χαχαχα... (και πέφτουν και οι μπουκιές από το στόμα) ...χαχαχα γελάνε και οι άλλοι που κάθονται στο ίδιο τραπέζι με τον Κομπότη νομίζοντας ότι κάθονται με τον Μπερλουσκόνι!!!
Για να τελειώνω μ' αυτόν πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν είναι να ασχολείσαι μαζί του και καλά κάνει η διοίκηση και τον περιφρονεί και ούτε να ασχοληθεί με το Λεονάρντο.

Πάνος


Και οι δύο είναι παπαγαλάκια του συστήματος προκειμένου να το διαιωνίσουν ...και καλά "όποιος πληρώνει κερδίζει". Τελικά ούτε, όποιος πληρώνει κερδίζει, αλά ούτε κερδίζει ο αθλητικά καλύτερος. Καμία σχέση δεν έχουν οι παίκτες με το οικονομικοκοινωνικό μόρφωμα που λέγεται ποδόσφαιρο και που η μόνη ευκαιρία να γκρεμιστεί και να αναγεννηθεί χάθηκε από τον Ντέμη. Πώς; Απλά αιτώντας χάρη από το άρθρο 44, νόμο του ληστρικού συστήματος τριτοκοσμικού περιφερειακού καπιταλισμού που στεγάζει και το ποδοσφαιρικό άντρο απατεώνων. Βέβαια στη συνέχεια αποδείχτηκε περίτρανα ότι και οι "οικονομικοί" υποστηριχτές του μόνο την εμπλοκή τους στο προαναφερθέν σύστημα ήθελαν αρκεί να απόφευγαν τα χρέη από τις κλοπές των προηγούμενων. Τα απλοϊκά είμαστε όλοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ είναι απολύτως διαφορετικό γι' αυτούς απ' ότι είναι για μας τους απλούς ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Εμπάσει περιπτώσει ακόμα και σ' αυτό το σύστημα που ευλαβικά υπηρετείτε, οι δημοσιογράφοι, κανένας δεν λέει πως η ΑΕΚ καταληστεύθηκε πέρσι πράγμα που φέτος γίνεται εμφανές, ενώ αντίθετα οι αντίπαλοι, κλέφτες, βάλαν τα λεφτά στην τσέπη και φέτος κάνουν σαν να είναι σε χειρότερη κατάσταση από την ΑΕΚ, βέβαια οι πρόεδροι κλακαδόροι, των υπολοίπων ομάδων, πλην Άρη, σιγούν σε ότι αφορά τους απατεώνιους γλύφοντας για να παραμείνουν στις επάλξεις της μάχης του τριτοκοσμικού περιφερειακού καπιταλισμού ή δυνατόν στο πλευρό του ισχυρότερου κατά το εικός.

Κώστας

Καλησπέρα φίλε Γιάννη,

Σχετικά με το αρθρο σου εχω να πω το εξης. Δυστυχως εκει εχει φτασει η ομαδα της Α.Ε.Κ να την ειρωνευται ο καθε παραγοντας οποιασδηποτε μικρομεσαιας ομαδας. ΄Η μαλλον για να αναφερθω πιο σωστα, εκει εχουν καταντησει την ομαδα μας καποιοι. Γιατι περι καταντιας προκειται, μια ομαδα σαν την Α.Ε.Κ. να ειναι αναξια σεβασμου. Φυσικα μεγαλο ρολο σε αυτο παιζει η ελλειψη ενος Προεδρου με δυναμισμο ωστε να βγει μπροστα και να αντικρουσει τις οποιες προσβολες δεχεται η ομαδα που "αγαπαει" και να υποστηριξει τον λαο της ομαδας του. Γιατι ο λαος της Α.Ε.Κ. αυτο ειναι που χρειαζεται, εναν προεδρο που να εμπιστευεται κ να τον αντιπροσωπευει αισθανομενος την ασφαλεια του ο,τι κι αν συμβει θα εχει το σωστο ατομο να ανταπεξελθει στις δυσκολιες κ τις προκλησεις.


Σε ευχαριστω....

Μάνος


Καλησπέρα Γιάνναρε,σε ακούω καθημερινά στο sportfm και ελπίζω να συνεχίσεις[και θα το κάνεις] να μας μεταφέρεις με παλμό τα νέα της ΑΕΚ.Αρχικά θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη,που τόσο ξαφνικά έφυγε από κοντά μας,αφού είναι γνωστό πως ο Μεγάλος παίρνει πάντα τα καλύτερα παιδιά μαζί του.Πριν αναφερθώ στις υποθέσεις Μάκου-Λεονάρντο,ήθελα να μιλήσω για κάτι που διάβασα το πρωί και κυριολεκτικά μου ανέβηκε η πίεση.Μιλώ φυσικά για τα σενάρια[ελπίζω να είναι ψέματα] που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για το Γκούμα,πιστεύω πως θα είναι μια καταστροφική μεταγραφή για την ΑΕΚ αφού ο παίκτης είναι τελειωμένος,και όχι μόνο για αυτό αλλά και επειδή δεν πιστεύω πως είμαστε ζητιάνοι,και ότι αφήσει ελεύθερο μια ομάδα το κηνυγάμε.Μπορεί να είναι και απλώς παραμύθια όπως και με άλλα ονόματα βλέπε Μιχαλάκη-Παπαδόπουλο.Ας επιστρέψουμε τώρα στον πολυαγαπημένο Γιάννη Κομπότη του Λεβαδειακολυμπιακού.Ο κύριος λοιπόν δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για την ΑΕΚ από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον παίκτη[και που όταν με το καλο γίνει θα την αποδεχτεί σίγουρα αφού το συμβόλαιο του Λεονάρντο λήγει του χρόνου].Αυτό που με στενοχωρεί ιδιαίτερα είναι πως βλέπω τα τελευταία χρόνια ένα διαρκή πόλεμο κατά της ΑΕΚ,από όλους,media,προέδρους,δημοσιογράφους,ασκώντας κριτικές κακοπροαίρετες που υποβαθμίζουν την ένωση.Αυτό λοιπόν που έχω να πω στον κάθε κύριο Κομπότη είναι αυτά να τα κάνει πρώτα στον κύριο Κόκκαλη και μετά στην ΑΕΚ,γιατί τα κάνουν εκεί που τους βολεύει και όταν τους βολεύει[οικονομικά προβλήματα-αντίξοες συνθήκες].Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να κάνει αυτή τη μεταγραφή και για αγωνιστικούς αλλά κυριώς για επικοινωνιακούς λόγους.Για να δείξουμε πως η ΑΕΚ και οι μέτοχοι είναι εδώ και δεν λένε λογια[όπως άλλοι]αλλά μιλούν με πράξεις.Όσο για το Μάκο πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα,αφού και το δικό του συμβόλαιο λήγει και δεν χωράνε παιχνίδια από τον κύριο Τσακίρη,ο οποιος είναι σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας και κοιτά το συμφέρον της ομάδας του.Τέλος για τη δήλωση περί Κοτσόβολου έχω να πώ πως πολύ σωστά λέει αφού όπως ανέφερες και εσύ έτσι μπορούμε και έτσι θα τον αγοράσουμε.Έτσι λοιπόν ακόμα και με 0% προκαταβολή και 60 άτοκες δόσεις ο Γρηγόρης θα έρθει στην ΑΕΚ με την ευχή να κάνει την καριέρα που δεν έκανε ποτέ ο πατέρας του με τα κιτρινόμαυρα. Χαιρετώ τους ΑΕΚτζήδες όλου του κόσμου με ένα μήνυμα,όλοι διαρκείας και όλοι κοντά στην όμαδα,όπως έχουμε κάνει και θα κάνουμε πολλές φορές ακόμα,γιατί είναι όντως διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ! ΥΓ.Με ''φτιάχνει'' πραγματικά πάρα πολύ η ιδέα,να παίζουμε τελευταία αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος στη Λειβαδιά,να είμαστε εμείς αδιάφοροι[αφού θα είμαστε πρωταθλητές] και ο Λεβαδειακός να σώζεται μόνο με νίκη!!!!



Σταύρος

κύριε Γιάννη,

σαν φίλαθλος της ΑΕΚ, η ερώτηση και απορία μου είναι σχετικά τον Κατσουράνη. Και η απορία μου έχει σχέσει με δύο πράγματα:

1. Γιατί η ΑΕΚ δεν έχει πάρει κάποια θέση, εκτός από την ανακοίνωση που είχε κάνει τον Μάιο, σχετικά με τον ποδοσφαιριστή. Αν όντως ενδιαφέρεται, και μετά την ανακοίνωση της Μπενφίκα, γιατί δεν κάνει κάποια κίνηση ή επαφή για να δει τι θα κάνει?
2. Γιατί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν κάνει κάποια δήλωση ή δεν τοποθετείται σχετικά? Δεν κρίνω το ότι θέλελει να πάει στον ΠΑΟ, άλλωστε επαγγελματίας είναι, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι φέρεται επαγγελματικά, μιας και ξέρει ότι υπάρχει ρήτρα στον συμβόλαιό του σχετικά με την επιστροφή στην Ελλάδα, αφετέρου, όλοι θυμόμαστε πως έφυγε (τσάμπα) να πάει στην Μπενφίκα λόγω του φίλου Ντέμη & του Σάντος? Γιατί υπάρχουν 2 μέτρα & 2 σταθμά ως προς αυτήν την αντιμετώπιση?

Με εκτίμηση,
Μάνος Κουβαριτάκης,


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Φίλε η ΑΕΚ έχει κάνει μία πρόταση για να διασφαλίσει τα δικαιώματά της. Όσο για τον Κατσουράνη μόνο ο ίδιος μπορεί να απανήσει.


ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ.ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ,ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ
ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΆΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΗ.ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΡΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΣΚΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΩΝ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΜΠΑΚΑΛΗΔΩΝ.ΠΟΤΕ
ΑΠΛΑ ΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.Η ΖΩΗ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Φίλε Γιάννη
Καλά θα κάνει ο κύριος Κομπότης να μην είναι τόσο προκλητικός, γιατί όπως και να έχουν τα πράγματα η ΑΕΚ παραμένει μεγάλη ομάδα,όπως και ο Λεβαδειακός μπορεί του χρόνου να κινδυνεύει και να χρειαστεί κάποιους βαθμούς ή οτιδήποτε άλλο γενικότερα στο μέλλον από την ΑΕΚ..
Δεν ξέρω κατά πάσο αξίζει για τον Λεονάρντο να "καταπίνουμε" τις προσβολές του ανύπαρκτου στον χώρο κυρίου Κομπότη.

Επίσης,πιστεύω πως αν πάρουνε Γκούμα και πάνε να πουλήσουνε Κυργιάκο,μετά δεν θα υπάρχει ΑΕΚ..Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να διώξει το "βαρύ συμβόλαιο" του Μαιστόροβιτς και να πάρει Τσιρίλο.Αλλά πάντα μας καίνε οι λάθος επιλογές σε αυτή την ομάδα..
Ευχαριστώ
Θεόφιλος.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΕ ΚΥΦΩΝΙΔΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ, Θ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ,ΘΑ ΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝΕ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΡΗ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΚΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΣΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΛΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.15 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΥΦΩΝΙΔΗ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΝΑΣΟΣ

Χαιρέτε
Είναι γνώστη η πελατιακή σχέση ΟΣΦΠ και Λεβαδειακού(είδαμε τα χαμπέρια τους σε ΕΠΟ,Superleague) οπότε όση αξία έχει το τι λέει ο κ.Κομπότης για την ΑΕΚ,τόση είναι και η αξία ενός φανατισμένου κόκκινου για την αγαπημένη μας ομάδα.Ας κοιτάξει πρώτα να γλύψει τον θείο,να αφήσει τις υποτιμητικές δηλώσεις και να κοιτάξει να πουλήσει κανέναν τελειωμένο στον ΟΣΦΠ για λεφτά.Όσο για τον κύριο Τσακιρη,ένα έχω να πώ,πως δεν τον χάλασαν τα 3 μύρια για τον Djebour πέρυσι αλλά μας κάνει και πνεύμα!!
Κρίμα που είναι σε αυτήν την κατάσταση ένας σύλλογος που μέχρι χθές είχε στις τάξεις του Δέλλα,Λύμπε,Rivaldo...και τώρα να γινετε σήριαλ ο...Μάκος.
Ευχαριστώ


ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΦΡΑΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΡΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΝΟΩΤΡΟΠΟΙΑ , ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ .ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ Η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, Ή ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΑΛΗΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ 40.000 ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΞΕΡΟΥΜΕ.

ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ κομποτη ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ . ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟΥΣ ΣΕ ΝΤΕΜΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΤΕΜΗΚΟΥΣ , ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ...... ΚΤΛ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΕΚ.

ΣΑΒΒΑΣ

καλησπερα γιαννη.πρωτη φορα τοποθετουμε κ θα θελα να πω το εξης: Γιναμε ερμαιο ακομα ενος τυχαιου παραγοντα στον οποιο θα επρεπε να απανταμε με πολλα γκολ οπου τον συνανταμε, για να μας θυμαται.Για μενα που λατρεψα αυτην την ομαδα απο τα μεσα του 70 αυτο ειναι ακομα ενα δειγμα του ποσο μικρυναμε.Παραγοντικα κυριως αλλα και σαν ομαδα. Πραγματικα ειναι καταντια αυτο που ζουμε, ενας εφιαλτης που πρεπει να τελειωνει οσο το δυνατον πιο γρηγορα μηπως κ μπορεσουμε να πεισουμε τα παιδια μας οτι αξιζουν να υποστηριζουν αυτη την ομαδα οπως εγω, οπως κ χιλιαδες αλλοι φιλοι.

ΤΕΟ


Τι να πούμε για τον Τσακίρη; Επειδή αυτή η τακτική του βγήκε πέρσι με τον Τζιμπούρ δεν πάει να πει πως θα του βγει και φέτος. Ο τρόπος προσέγγισης της ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από σωστός και έντιμος. Τουλάχιστον ο πρόεδρος του Πανιωνίου είναι άνθρωπος.
Όσο για τον Κομπότη, η διοίκηση πρέπει να λάβει τα μέτρα της. Ακόμα και αν αγοράσει τον παίκτη θα έχει χάσει επικοινωνιακά. Το καλύτερο μάθημα θα ήταν για τον Κομπότη να έρθει ο παίκτης το επόμενο καλοκαίρι ελεύθερος. Αλλά τι περιμένεις από ένα μαγαζί τσιφλίκι του Κόκκαλη; Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Η διοίκηση μας πρέπει να βγει και να πει τα εξής: ουδέποτε κάναμε πρόταση στο Λεβαδειακό για τον παίκτη και μην μας παρακαλάει να τον αγοράσουμε. Εκτιμούμε την αξία του ποδοσφαιριστή Λεονάρντο αλλά η προκλητική συμπεριφορά του προέδρου του Λεβαδειακού μας έχει ενοχλήσει σε τέτοιο βαθμό που δεν πρόκειται στο άμεσο μέλλον να συνεργαστούμε μαζί του για οποιαδήποτε αγοραπωλησία ποδοσφαιριστή.
Ας βγει ο πρόεδρος μας εντυπωσιάσει. Χρήματα δεν υπάρχουν αλλά δεν τα έχουμε ανάγκη. Όραμα θέλουμε για να γεμίσουμε το γήπεδο.
Γιάννης από Χίο

Αγαπητέ Γιάννη,
με βάση τα όσα έγραψες σήμερα για τους δύο προέδρους της Σούπερληγκ σου στέλνω την άποψή μου.
1ον. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Τσακίρη και Κομπότη. Ο πρώτος έχει πουλήσει παίκτες στο παρελθόν και τις περισσότερες φορές πάνω από την αξία τους, ο δεύτερος φαίνεται να βαυκαλίζεται με τα όσα γράφουν οι εφημερίδες. Δεν νομίζω δε να έχει και κανένα φοβερό ταλέντο στην ομάδα του, οπότε και στο μέλλον δεν βλέπω να πουλάει.
2ον. Συμφωνώ ότι η κατάσταση στην ΑΕκ οικονομικά είναι πολύ δύσκολη. Η ΑΕΚ όμως έχει πραγματοποιήσει μία σειρά επενδύσεων σε νέους παίκτες, που φαίνεται να τις χαρίζει έναν μεγάλο νεαρών αριθμό παικτών που μπορούν να παίξουν άμεσα στην Σούπερληγκ. Θέλω να πω πως τόσο ο Τσακίρης , όσο κυρίως ο Κομπότης θα έπρεπε ίσως να κοιτάξουν λιγότερα τα χρήματα( που ούτως ή άλλως είναι λίγα) και περισσότερο μήπως μπορούν να πάρουν κάποιο δανεικό για ένα δύο χρόνια από την ΑΕΚ. Μήπως ο Γκέντσογλου ή ο Παληγιώργος δε χωράνε στις ομάδες αυτές?
3ον. Το ήθος των δύο αντρών διαφέρει και το έχουν αποδείξει ο καθένας με τις πράξεις του. Η διαφορά είναι ότι στα δύσκολα ο Τσακίρης έμεινε και έβαλε και κυρίως δημιούργησε μία ομάδα που δεν χαρίζεται σε κανένα, ακόμη και τελευταία αγωνιστική που όλοι καίγονται. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού πρέπει να διανύσει μεγάλη απόσταση για να καταφέρει να αποτινάξει την αίσθηση της ομάδας δορυφόρου.Άλλωστε δεν νομίζω να είναι και μέσα στις προθέσεις του.
4ον. Όσον αφορά την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρώ ότι δεν πρέπει να απαντάει σε υπαινιγμούς και σχόλια τόσο χαμηλού επιπέδου.

Π. Κουτ.


Γιάννη, το στενάχωρο στην υπόθεση ΑΕΚ-Λεονάρντο δεν είναι οι δηλώσεις του Κομπότη, του διακεκριμμένου βαμβακοπαραγωγού απο την Λιβαδειά. Διότι είναι προφανές ότι ο ίδιος νομίζει ότι "ψηλώνει" προσωπικά αλλά "ψηλώνει" και την ομάδα του με δηλώσεις τέτοιου είδους. Η πραγματικότητα βέβαια - την οποία προφανώς δεν δύναται να αντιληφθεί - είναι πως κάνει αντιπαθή σε χιλιάδες έλληνες μια ομάδα που έχει ανάγκη την συμπάθεια, καθώς αποτελεί μια πολύ μικρή ποδοσφαιρικά δύναμη ενός ελάχιστα ανταγωνιστικού πανευρωπαικώς πρωταθλήματος (κατά συνέπεια αποτελεί μια σχεδόν αμελητέα ποδοσφαιρική σύνθεση). Άλλωστε μπορεί να του συγχωρηθεί και για το λόγο πως κατ' αυτόν τον τρόπο θεωρεί πως
γίνεται αρεστός σε παράγοντες του ποδοσφαίρου έναντι των οποίων είναι πιθανότατο ότι νοιώθει δέος και υποτέλεια - δουλικότητα...
Το χειρότερο λοιπόν είναι πως η αγαπημένη μας ομάδα έχει δώσει και δίνει συνεχώς δικαιώματα.. Για μένα έχει μικρή σημασία τούτο να τυγχάνει χονδροειδούς εκμετάλλευσης απο έναν άγνωστο πρόεδρο-βαμβακοπαραγωγό μιας συμπαθούς πλην αμελητέας ποδοσφαιρικής σύνθεσης. Στο κάτω κάτω, ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί αν ο Λεονάρντο (ή ο Μάκος) έρθουν στην ΑΕΚ.
Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι πως την "μικραίνουν" όλοι αυτοί, οι οποίοι ανέλαβαν την τύχη της τα, πολλά, τελευταία χρόνια. Και πλέον η ομάδα αυτή, για πρώτη φορά όσο εγώ τη θυμάμαι (ειμαι 34), στερείται παντελώς κύρους.. Τίτλων έχει ξαναστερηθεί, κύρους ποτε..
Εδώ και χρόνια δίπλα στην ΑΕΚ είναι μόνο οι φίλαθλοί της. Με τα χιλιάδες διαρκείας,με την αστείρευτη ανοχή και υπομονή, με την απέλπιδα και αμετανόητη προσπάθειά τους να την κρατάνε ψηλά. Μόνο οι χιλιάδες οπαδοί της προσπαθούν να διασώσουν το κύρος της.
Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει όσους αγαπούν την ομάδα αυτή και σε αυτή την πρόκληση θα πρέπει να απαντήσουν όσοι εμπλέκονται με τη διοίκησή της.
Με την πρόκληση να ξαναδώσουν κύρος σε αυτή την μεγάλη ομάδα..

Φιλικά

Γιώργος Δ. Χαραλάμπης

Αγαπητέ Γιάννη!

Οι μανάβηδες στη λαϊκή φωνάζουν λιγότερο από τους κυρίους προέδρους. Αν έχουν ο Τσακίρης ή ο Κομπότης τον Κακά, ας τον πουλήσουν στη Ρεάλ. Αλλά, επειδή δεν έχουν τον Κακά, λένε κουβέντες για να τσιμπήσει η ΑΕΚ και να αγοράσει βεβιασμένα.
Και να μην ξεχνάμε ότι και ο Κωτσόβολος, παρά τις προσφορές, αντιμετωπίζει κρίση πελατείας… Γι΄ αυτό εξάλλου κάνει και τις προσφορές.
Καλύτερα από την ΑΕΚ δε θα βρουν, ούτε οι πρόεδροι, ούτε οι παίχτες. Και καλά θα ήταν να εξετάζουμε και καμιά εναλλακτική λύση.
Φτάσαμε στο σημείο οι εισαγόμενοι να είναι πιο φτηνοί από τους Έλληνες, και μάλιστα σε μια εποχή που ούτε Μαύρους, ούτε Αναστόπουλους, ούτε Σαραβάκους βγάζει ο Πανιώνιος, και ο κάθε Πανιώνιος.

Δ. Μπάρλας


Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x