Γιάννης Κυφωνίδης

Πάλι σε… ρηχά νερά!

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες διακοπών, επιστροφή στην δουλειά, επιστροφή στο ρεπορτάζ, επιστροφή στο σεμνά και ταπεινά. Αφού είχαμε «παρέλαση» ονομάτων υποψηφίων επενδυτών, ελπίδες για μεταγραφή αεροδρομίου και παραδοχή της διοίκησης ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ, οι τόνοι πέφτουν και η χθεσινοβραδινή συνάντηση Θανόπουλου-Μπάγεβιτς ωθεί την μεταγραφική ειδησεογραφία της ομάδας σε ρηχά νερά.

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες διακοπών, επιστροφή στην δουλειά, επιστροφή στο ρεπορτάζ, επιστροφή στο σεμνά και ταπεινά. Αφού είχαμε «παρέλαση» ονομάτων υποψηφίων επενδυτών, ελπίδες για μεταγραφή αεροδρομίου και παραδοχή της διοίκησης ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΑΕΚ, οι τόνοι πέφτουν και η χθεσινοβραδινή συνάντηση Θανόπουλου-Μπάγεβιτς ωθεί την μεταγραφική ειδησεογραφία της ομάδας σε ρηχά νερά, με προσιτούς στόχους και παίκτες που θεωρεί ο προπονητής ότι μπορούν να αποδειχθούν «λαχείο».

Η υπόθεση των νέων επενδυτών φαίνεται να είναι στάσιμη, αν και όπως προκύπτει από το περιβάλλον της διοίκησης ακόμη υπάρχουν πιθανότητες να γίνει το deal. Όλα δείχνουν ότι παίζεται ένα παιχνίδι κυριαρχίας την επόμενη της συμφωνίας μέρα και κανείς δεν θέλει να βρεθεί εκτός παιχνιδιού αν αυτό δεν είναι επιλογή του. Μέχρι την Παρασκευή όλα δείχνουν ότι θα ξέρουμε για την κατάληξη του θέματος, αλλά εγώ με θέμα της ΑΕΚ, το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά πάντως εγώ αυτό που εισπράττω είναι: «Δεξί μπακ και βλέπουμε». Σιγουριά για τα οικονομικά δεδομένα δεν υπάρχει και ως εκ τούτου αυτό που αποφασίστηκε είναι να κινηθεί η ομάδα για απόκτηση παίκτη στην θέση στην οποία ο προπονητής θεωρεί ότι η ομάδα… πονάει πιο πολύ. Το «βλέπουμε» αφορά την πιθανότητα να προσεγγίσει ο Λεβαδειακός την ΑΕΚ για τον Λεονάρντο και την πιθανότητα να έρθει μία πρόταση που ικανοποιεί την διοίκηση και τον προπονητή για τον Ράφικ Τζιμπούρ.

Πάντως θεωρώ δικαιολογημένα τα όποια παράπονα του κόσμου για την μεταγραφική ξηρασία εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, καθώς οι φίλοι της ΑΕΚ έκαναν πολλά ώστε να εξασφαλίσουν καλά έσοδα για τον «δικέφαλο» μέσω των εισιτηρίων διαρκείας. Ξεπέρασαν τις 15.000 και θα ήθελαν να δουν ένα happy end στο φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x