Γιάννης Κυφωνίδης

Παίζοντας με την… φωτιά που λέγεται Τζιμπούρ!

Εγώ θα το πω γιατί αυτό βλέπω. Ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν είναι με την καρδιά και το μυαλό του 100% μέσα στην ομάδα. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς διαπιστώσατε το ίδιο βλέποντας τους φιλικούς αγώνες με Πανιώνιο και Μπόκα Τζούνιορς, αλλά μου φαίνεται ότι όλο αυτό το κλίμα και οι κουβέντες που γίνονται μετά τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς ότι ο Αλγερινός είναι δύσκολος στην συνεργασία του, έχουν αφήσει… σημάδια. Και δεν ξέρω και πόσο εύκολα μπορούν να κλείσουν, αν θα κλείσουν.

Εγώ θα το πω γιατί αυτό βλέπω. Ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν είναι με την καρδιά και το μυαλό του 100% μέσα στην ομάδα. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς διαπιστώσατε το ίδιο βλέποντας τους φιλικούς αγώνες με Πανιώνιο και Μπόκα Τζούνιορς, αλλά μου φαίνεται ότι όλο αυτό το κλίμα και οι κουβέντες που γίνονται μετά τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς ότι ο Αλγερινός είναι δύσκολος στην συνεργασία του, έχουν αφήσει… σημάδια. Και δεν ξέρω και πόσο εύκολα μπορούν να κλείσουν, αν θα κλείσουν. Για το καλό της ομάδας όμως πρέπει να κλείσουν.

Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να αρχίσει την χρονιά με το μέτωπο αυτό ανοιχτό. Ο προπονητής πρέπει να μιλήσει με τον παίκτη και να του δείξει ότι πάνω από όλους και όλα είναι η ομάδα. Να τον πείσει ότι τον πιστεύει ως ποδοσφαιριστή, κάτι που κι αυτό το έχει δηλώσει δημόσια, και να σβήσει αυτή την φωτιά που νομίζω ότι βρίσκεται στην αρχή της. Γιατί αν φουντώσει κινδυνεύει να καεί το δάσος. Πάνω στο θέμα οφείλει να σκύψει και η διοίκηση. Άλλωστε δικές της είναι οι επενδύσεις στην ομάδα, αυτή πρέπει να τις προφυλάξουν.

Οι λύσεις στο θέμα του Αλγερινού είναι δύο: Ή θα τα βρουν οι δύο πλευρές ή ο Αλγερινός πρέπει να πουληθεί. Καταλαβαίνω ως λογική αυτό που προκύπτει από διοικητικούς κύκλους και κάνει λόγο για δυσκολία να δοθεί ο ποδοσφαιριστής αν δεν υπάρχει έτοιμος ο αντικαταστάτης του, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η αντιμετώπιση από τον ίδιο τον Αλγερινό τότε τα προβλήματα ίσως μεγαλώσουν πολύ απειλητικά για την ομάδα.

Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να πουληθεί ο παίκτης όσο-όσο, αλλά πρέπει επειγόντως να βρεθεί λύση. Μεγάλοι άνθρωποι είναι όλοι, μπορούν να βρουν λύση. Και πάνω από όλους αυτός που οφείλει να δώσει λύσεις είναι ο ίδιος ο παίκτης. Η δουλειά του είναι να παίζει ποδόσφαιρο κι από την στιγμή που ο προπονητής του αγωνιστικά τον εμπιστεύεται πρέπει να δίνει τα πάντα για την ομάδα που έχει κάνει πολλά γι’ αυτόν.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x