Γιάννης Κυφωνίδης

Ο Μπλάνκο της αγάπης

Το να αγαπάς μία ομάδα για τον κόσμο της, για το πώς σε κάνει να αισθάνεσαι, για αυτό που είναι κι όχι για αυτά που κερδίζει αυτή και κερδίζεις κι εσύ, είναι πιστεύω κάτι πολύ σημαντικό. Και κάτι τέτοιο βλέπω στην υπόθεση του Μπλάνκο.

Το να αγαπάς μία ομάδα για τον κόσμο της, για το πώς σε κάνει να αισθάνεσαι, για αυτό που είναι κι όχι για αυτά που κερδίζει αυτή και κερδίζεις κι εσύ, είναι πιστεύω κάτι πολύ σημαντικό. Και κάτι τέτοιο βλέπω στην υπόθεση του Μπλάνκο. Ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος επί δύο χρόνια, ενώ δεν παίρνει η ΑΕΚ τίτλους, ενώ δεν εισπράττει ο ίδιος χρήματα ανάλογα με παίκτες της αξίας του –στην ίδια την ΑΕΚ ή άλλες ομάδες(αν υπάρχουν τέτοιοι), δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να σκεφτεί τι θα μπορούσε να συμβεί σε δύο χρόνια.

Σε δύο χρόνια που το συμβόλαιό του θα έληγε, που ο ίδιος θα είναι στην εξαιρετική ηλικία των 28 ετών και που αν συνεχίσει να παίζει έτσι θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από την ίδια την ΑΕΚ ή μία άλλη ομάδα. Και μην μου πείτε ότι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός δεν θα του έδιναν συμβόλαιο με επταψήφιο νούμερο στην ετήσια επιταγή! Αντί όλων αυτών όμως ο Μπλάνκο προτιμάει να δεθεί ακόμα περισσότερο με την ΑΕΚ από τώρα και χωρίς μάλιστα η ομάδα να του… στρώνει κανένα χαλί με ευρώ για να τον πείσει. Απλώς τους δείχνει ότι τον πιστεύει, του προτείνει δεύτερη αναπροσαρμογή στο δεύτερο καλοκαίρι που είναι εδώ και εν τέλει του δείχνει πόσο θέλει να τον κάνει σημαία της ομάδας και θεμέλιο λίθο της για τα επόμενα χρόνια. Ο Μπλάνκο αποφάσισε να μείνει στην ομάδα λόγω της αγάπης που εισπράττει από τον κόσμο κι όχι λόγω τίτλων ή οποιασδήποτε άλλης επιτυχίας, Αυτά τα περιμένει στο μέλλον. Θέλει να κατακτήσει την κορυφή και θα προσπαθήσει να το κάνει στα τέσσερα επόμενα χρόνια. Ότι και να γίνει όμως από δω και πέρα, πιστεύω ότι ο Μπλάνκο καταγράφεται ήδη ως ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της ΑΕΚ και η «Ένωση» καταγράφεται ως σπουδαίο κεφάλαιο στην καριέρα του Αργεντινού επιθετικού.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x