Μουντιάλ 2010

Κατσουράνης: «Μπορούμε να περάσουμε»

Την πρόκριση στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης έθεσε ως στόχο της Εθνικής για την τελική φάση του Παγκοσμίου ο Κώστας Κατσουράνης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, ειδικά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση, που πιστεύω πως θα είμαστε, έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση και αυτός είναι ο στόχος», τόνισε ο διεθνής μέσος.

Την πρόκριση στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης έθεσε ως στόχο της Εθνικής για την τελική φάση του Παγκοσμίου ο Κώστας Κατσουράνης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, ειδικά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση, που πιστεύω πως θα είμαστε, έχουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση και αυτός είναι ο στόχος», τόνισε ο διεθνής μέσος, αλλά παραδέχτηκε πως «… θα προτιμούσα να είμαστε στον πρώτο όμιλο, με Ουρουγουάη, Μεξικό και Νότιο Αφρική».

Όσο για τις αντιπάλους της Ελλάδας, ανέφερε: «Έχουμε αντιμετωπίσει την Κορέα σε ένα φιλικό στην Αγγλία. Επειδή είναι το πρώτο μας ματς, θα έχει πολύ μεγάλη σημασία και αν το κερδίσουμε, θα μπορέσουμε να έχουμε καλή συνέχεια στον όμιλο. Η Αργεντινή είναι το μεγάλο όνομα και το φαβορί στον όμιλο, οπότε θεωρητικά είναι καλό που την αντιμετωπίζουμε τελευταία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x