Γιάννης Κυφωνίδης

Η διοικητική ανυπαρξία δεν δικαιολογεί τα πάντα!

Μπορώ να δεχτώ πως τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα είναι δυνατόν να επιφέρουν αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής και οι παίκτες με τον προπονητή ζουν μία προβληματική καθημερινότητα. Θεωρώ όμως ότι οι φίλοι της ομάδας έχουν πολλές περισσότερες δικαιολογίες για την συμπεριφορά τους.

Μπορώ να δεχτώ πως τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα είναι δυνατόν να επιφέρουν αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα. Ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής και οι παίκτες με τον προπονητή ζουν μία προβληματική καθημερινότητα. Θεωρώ όμως ότι οι φίλοι της ομάδας έχουν πολλές περισσότερες δικαιολογίες για την συμπεριφορά τους. Όταν είσαι αυτός που δίνεις σε μία ομάδα, μη περιμένοντας να επιστραφεί οποιαδήποτε από τις προσφορές σου, αντιδράς διαφορετικά από ορισμένους που δίνουν, αλλά και παίρνουν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Υπηρετούν την ομάδα, δίνουν πράγματα σε αυτή, αλλά και παίρνουν. Γι’ αυτό και λέω ότι ορισμένες αντιδράσεις δεν είναι δυνατόν να δικαιολογηθούν από όλα όσα γίνονται στο διοικητικό κομμάτι. Μιλάω φυσικά για την αγωνιστική αντίδραση της ομάδας. Να τρέμει δηλαδή το… φυλλοκάρδι του κάθε Αεκτζή για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό. Αν είναι δυνατόν. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να δώσουν τα πάντα στον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας.

Να δείξουν ότι έχουν συναίσθηση του μεγέθους της ομάδας που υπηρετούν. Έχουν την ευκαιρία να δώσουν έστω ένα χαμόγελο στους φίλους της ομάδας και να γίνουν αυτοί που θα εκπέμπουν κάτι πιο ευχάριστο στην δύσκολη «κιτρινόμαυρη» πραγματικότητα. Έχουν απαιτήσεις ως επαγγελματίες –και καλά κάνουν- αλλά από αυτές τις απαιτήσεις προκύπτουν και υποχρεώσεις.

Είναι υποχρέωσή τους να δώσουν πολλά περισσότερα από όσα δίνουν μέχρι τώρα. Τα προβλήματα αρκετά, γνωστά και κατανοητά, αλλά δίνουν μεγαλύτερα και περισσότερα άλλοθι στον προπονητή και τους παίκτες, από αυτά που πραγματικά υπάρχουν.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x