Παλαιότερες

Θέμα στιγμής, θέμα γιορτής

SportDay

Φαγώθηκε ο Τεν Κάτε να ρωτήσουμε τον Μέσι και τον Ροναλντίνιο για την αξία του. Και τι κατάλαβε; Ορίστε, τον ρωτήσαμε τον Μέσι. Και είπε «α, ο παλιός βοηθός του Ράικαρντ; Και γιατί με ρωτάτε γι’ αυτόν;». Πώς να αισθάνθηκε άραγε μ’ αυτό ο Τεν Κάτε; Και τι έχει να πει που ο καλύτερος παίκτης του κόσμου μνημόνευσε τον Ογιος με τόσο καλά λόγια και γι’ αυτόν κουβέντα; Μου θυμίζει τις περσινές ιστορίες για αγρίους, όταν ο Τεν Κάτε -υποτίθεται πως- έπαιρνε τηλέφωνο τον πατέρα του Γκούντγιονσεν για να τον «ψήσει» να έρθει στην Παιανία κι ο πατέρας του Γκούντγιονσεν δεν ήξερε απολύτως τίποτα για τον «φόνο».

• Αυτή η περιβόητη συνάντηση Νιόπλια, Αντωνίου, Πατέρα για το θέμα κεντρικού αμυντικού πάει για «του χρόνου» όπως λέμε αρχές του 2010 ή για «του χρόνου» όπως λέμε σεζόν 2010-2011;

• Ακούω διάφορους Απιθανόπουλους να λένε πόσο λάθος έκαναν που ήρθαν στην Ελλάδα, πόσο γκρινιάζει η γυναίκα τους και πόσα θα άλλαζαν αν γύριζαν τον χρόνο πίσω. Κι απ' την άλλη διαβάζω πόσο καλά νιώθουν και περνάνε στην Ελλάδα κάτι παικτάρες όπως ο Σισέ και ο Μέλμπεργκ, οι οποίοι όπου βρεθούν, όπου σταθούν κι όπου δώσουν συνέντευξη δεν βαριούνται να το λένε ξανά και ξανά και καταλαβαίνω πόσο τυχεροί είμαστε ως ελληνικό ποδόσφαιρο που έχουμε κάτι τέτοιους τύπους εδώ. Και γι’ αυτά που κάνουν αλλά και γι’ αυτά που λένε για μας στις χώρες τους.

• Ο κ. Αγγελής, ο μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, μας τα λέει λίγο μπερδεμένα. Δηλαδή ότι ο πελάτης του θέλει να παίξει στο εξωτερικό, αλλά ο ίδιος δεν είναι μελλοντολόγος και δεν ξέρει τι θα γίνει, ότι ο κ. Πατέρας έχει φερθεί πολύ καλά κι έχει δείξει πολλή υπομονή, ότι μπορεί μέχρι το καλοκαίρι να μην έχει υπάρξει κάποια συμφωνία και να έρθει πρόταση τότε, αν ο Σαλπιγγίδης τα πάει καλά με την Εθνική στο Μουντιάλ και άλλα τέτοια. Επειδή ο Νικόλας Πατέρας δεν είναι ο Ιώβ και δεν έχει τόσο μεγάλη υπομονή κι επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού -στη μεγάλη πλειονότητά του- αγάπησε και εκτίμησε πραγματικά τον Σαλπιγγίδη για την προσφορά και το ήθος του, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση όμορφα κι ωραία. Κι αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης και κανένας μάνατζερ. Αν νιώθει ότι του τελείωσε ο Παναθηναϊκός, ας βγει να το πει φόρα παρτίδα. Και ότι είτε στο εξωτερικό είτε στον ΠΑΟΚ, πάντως κάπου αλλού θα τον βρει το καλοκαίρι και όχι στην Παιανία.

• Η Τζένοα μπορεί να παρακολουθεί όσο θέλει τον Νίνη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Νίνης δεν παρακολουθεί την Τζένοα ούτε στην τηλεόραση -παρά μόνο στιγμιότυπα φαντάζομαι, για να πάρει μια τζούρα από Παπασταθόπουλο. Η ιταλική ομάδα προσπαθεί γενικά να αγοράζει φτηνά και να πουλάει ακριβά και ο Νίνης φτηνός δεν είναι. Κι αν ο Σωτήρης ήθελε μια μέρα να δοκιμάσει την τύχη του στα ξένα, πιστεύω ότι θα προτιμούσε να το κάνει λίγο ψηλότερα -όπως θα ήθελε κι ο Παπασταθόπουλος αν είχε επιλογή τότε και δεν υπήρχε τόσο μεγάλη ανάγκη στην ΑΕΚ για τα χρήματα που έδιναν οι Ιταλοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x