Παλαιότερες

Στιγμές της δεκαετίας

www.sport-fm.gr

EURO 2004 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2004

Η πιο «γεμάτη» χρονιά της δεκαετίας που φεύγει. Μιλάμε για απίστευτο τρέξιμο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας με πολλά άγνωστα αθλήματα, που για πρώτη φορά έπρεπε να ασχοληθούμε. Το αποκορύφωμα του 2004 ήταν η κατάκτηση του Euro της Πορτογαλίας με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη να σηκώνει το τρόπαιο στον ουρανό του «Ντα Λουζ» της Λισαβώνας. Μπορεί να μην τις έζησα από κοντά αυτές τις στιγμές, ήταν όμως σαν να ήμουν εκεί... Όσοι μείναμε πίσω εκείνες της ημέρες τραβήξαμε πολύ κουπί. Χαλάλι τους.

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ

Στις 30 Νοεμβρίου 2004, παραμονή της Παγκόσμιας ημέρας κατά του AIDS, στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης διεξήχθη ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και μιας επίλεκτης ομάδας σε ένδειξη συμπαράστασης στη διεθνή δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κατά του ιού. Για λογαριασμό του ACTIVE καλύψαμε αυτή την ξεχωριστή στιγμή, την οποία έζησε και ένας δικός μας, ο Μιχάλης Καψής. Ο τότε διεθνής αμυντικός της Μπορντό με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα γήπεδα της Πορτογαλίας, προσκλήθηκε για να αγωνιστεί με την ομάδα των επιλέκτων ποδοσφαιριστών μαζί με άλλους ευρωπαϊκούς αστέρες. Με τη λήξη του αγώνα μας δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον προπονητή της επίλεκτης ομάδας, Γιόχαν Κρόιφ, αλλά και με τον Μάικλ Όουεν.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Με σκόρερ τον Ζούλιο Σέζαρ, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 της μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μίλαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2006-07 (σ.σ. 21 Νοεμβρίου 2006). Σε ένα ματς γιορτή για το ποδόσφαιρο παρουσία 60.000 θεατών, οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν μία από τις πιο σημαντικές νίκες στην ιστορία της ΑΕΚ. Η «Ένωση» εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα έπαιζε με την Άντερλεχτ την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

CHECK-IN ΓΙΑ ΤΟ EURO 2008

Στην «παγωμένη» Βουδαπέστη πανηγυρίσαμε την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στα τελικά του Euro της Αυστρίας και της Ελβετίας με τη νίκη 2-1 κόντρα στην Ουγγαρία (σ.σ. στις 21 Νοεμβρίου 2007). Το πάρτι ξεκίνησε στα αποδυτήρια του σταδίου «Φέρεντς Πούσκας» και συνεχίστηκε στη διάρκεια της πτήσης. Μπορεί το κρύο να ήταν τσουκτερό, αλλά η πρόκριση μας ζέστανε όλους...

«ΔΙΠΛΟ» ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Η αποστολή του NovaΣΠΟΡ FM που ταξίδεψε στο Μιλάνο για την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ίντερ, είχε καλό προαίσθημα. Και επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ στις 26 Νοεμβρίου του 2008. Μαζί με τους Τάσο Νικολογιάννη, Βαγγέλη Νερατζιά, Διόνυση Δεσύλλα και Νίκο Λαδερό ζήσαμε μία σπουδαία νίκη μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με το γκολ του Γιόσου Σαριέγκι που ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x