Stoiximan Super League

Αυτά δεν είναι εμπόδια…

Όταν θέλεις το πρωτάθλημα, ένα παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας πρέπει να το κερδίζεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό έκανε και ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ, με γκολ των Καραγκούνη και Σαλπιγγίδη, χωρίς να εντυπωσιάσει όμως με την απόδοσή του. Στο +7 οι "πράσινοι" από τον Ολυμπιακό που ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Καβάλα.

Όταν θέλεις το πρωτάθλημα, ένα παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας πρέπει να το κερδίζεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτό έκανε και ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού στο ΟΑΚΑ, με γκολ των Καραγκούνη και Σαλπιγγίδη, χωρίς να εντυπωσιάσει όμως με την απόδοσή του.

Στο +7 οι "πράσινοι" από τον Ολυμπιακό που ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Καβάλα.

Το παιχνίδι:

Το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν γνωστό εκ των προτέρων, ο Παναθηναϊκός. Στον αγωνιστικό χώρο όμως δεν βρήκε -τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά- εφαρμογή αυτή η διαπίστωση, βασικά λόγω των σημαντικών απουσιών των «πρασίνων» (Σισέ, Λέτο και Κατσουράνης). Οι κινήσεις των παικτών του Νίκου Νιόπλια ήταν προβλέψιμες.

Στο 13’ο Πετρόπουλος βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών, ο Μπέλεκ επωφελήθηκε από ένα τραγικό λάθος του Καντέ, εισέβαλε στην περιοχή και «σημάδεψε» με ένα δυνατό συρτό σουτ τη ρίζα του δεξιού δοκαριού, «παγώνοντας» προς στιγμή τους πάντες στο ΟΑΚΑ.



Τη λύση στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Καραγκούνης. Ο «τυπάρας» επιστράτευσε όλη του την τέχνη και με ένα εξαιρετικό σουτ -αρκετά μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή- έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παράθυρο» της εστίας του Πανθρακικού, για να γράψει το 1-0 (26’) υπέρ της ομάδας του. Ένα τέταρτο μετά (40’) ο Σαλπιγγίδης έκανε το 2-0 με κοντινή προβολή.

Το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία για τους πράσινους, οι οποίοι κατέβασαν στροφές και περίμεναν απλώς το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που τους φέρνει στο +7 από τον Ολυμπιακό, μετά τη λευκή ισοπαλία των ερυθρόλευκων στην Καβάλα με την ομώνυμη ομάδα.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Νίνης (79' Μαρίνος), Πετρόπουλος (62' Κλέιτον).

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Ρόκα, Ντζόκιτς, Μπελέκ, Κλεμέντ (81' Σακελλαρίου), Κανωτίδης, Ρομπέρ, Κασάρ (53' Ματεντζίδης), Φαγιάρδο (67' Παπουλής), Αργυρίου, Λόπες, Καζάκης.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Μανιάτης (Αρκάδια)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x