Stoiximan Super League

Νιόπλιας: «Κοιτάμε δυο-τρεις καλές περιπτώσεις»

Τα περιθώρια για μεταγραφή στόπερ στον Παναθηναϊκό διαρκώς στενεύουν. «Κοιτάμε δυο-τρεις καλές περιπτώσεις», παραδέχθηκε ο Νίκος Νιόπλιας μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 επί του Πανθρακικού, στο ΟΑΚΑ. «Πρέπει να παίζουμε πιο απλά και όχι να κάνουμε “μαγκιές”», ήταν η σύστασή του προς τους παίκτες των «πρασίνων».

Τα περιθώρια για μεταγραφή στόπερ στον Παναθηναϊκό διαρκώς στενεύουν. «Κοιτάμε δυο-τρεις καλές περιπτώσεις», παραδέχθηκε ο Νίκος Νιόπλιας μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 επί του Πανθρακικού, στο ΟΑΚΑ.

«Πρέπει να παίζουμε πιο απλά και όχι να κάνουμε “μαγκιές”», ήταν η σύστασή του προς τους παίκτες των «πρασίνων».

Αναλυτικά:

-Για τα μεταγραφικά:

«Κοιτάμε δυο-τρεις καλές περιπτώσεις για τη θέση του στόπερ. Οποιος και να έρθει από αυτούς θα είναι πολύ χρήσιμος».

-Για το παιχνίδι:

«Δεν νομίζω ότι σηκώνει κριτική το παιχνίδι, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με μεγαλύτερο σκορ. Μπορεί να φαίνονται εύκολα αυτά τα παιχνίδια, αλλά ο προπονητής βγάζει και άλλα συμπεράσματα. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά, ενώ έχουμε έναν εύκολο αντίπαλο, να παίζουμε με τακουνάκια, έξω φάλτσο και αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά “μαγκιές”. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ πιο απλά. Αν μπορούμε να βάλουμε και τρίτο και τέταρτο γκολ, πρέπει να το βάλουμε».

-Για τη συνέχεια:

«Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα και θα έχουν και οι αντίπαλοι πρόβλημα, στα θεωρητικά δύσκολα παιχνίδια για μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x