Γιάννης Κυφωνίδης

Στα… πόδια του Σκόκο να μην γίνει στόχος

. Οι μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο μετέφεραν στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ την επιθυμία του πελάτη τους να αλλάξει ομάδα, εισέπραξαν αρνητικές απαντήσεις και τώρα το… μπαλάκι πέφτει στον παίκτη. Ο Γιάννης Κυφωνίδης αναλύει μέσω του www.sport-fm.gr το "πώς" πρέπει να αντιδράσει ο Αργεντινός για να μην «γίνει στόχος» των οπαδών της Ένωσης.

Όλη αυτή η ιστορία με τον Νάτσο Σκόκο ξεπέρασε τα στενά όρια της απλής δυσαρέσκειας ενός ποδοσφαιριστή. Έτσι κι αλλιώς αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε παίκτη, σε οποιαδήποτε ομάδα. Οι εκρπρόσωποι του ποδοσφαιριστή αλλά και ο ίδιος ο παίκτης έφτασαν το θέμα στα άκρα.

Προσπάθησαν με ό,τι μέσο διέθεταν να πάρουν την συγκατάθεση της διοίκησης. Από κει που ο Αργεντινός έλεγε ότι οι μάνατζέρς του είναι αυτοί που χειρίζονται την υπόθεση, όταν είδε ότι αυτή η τακτική δεν είχε αποτέλεσμα αποφάσισε να πιέσει και ο ίδιος. Τελικά η σταθερή αντιμετώπιση από τους διοικούντες έπεισε τον παίκτη και τους εκπροσώπους του πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι τώρα και θα πρέπει να δρομολογήσουν οποιεσδήποτε εξελίξεις για το καλοκαίρι.

Όλη αυτή η ιστορία, όμως, είναι βέβαιο ότι έχει επηρεάσει τις σχέσεις των οπαδών με τον Σκόκο. Η επιμονή του ποδοσφαιριστή να φύγει από την ομάδα, χτύπησε το συναίσθημα και το θυμικό των φίλων της ομάδας και υπάρχει πολύς δρόμος για να αποκατασταθεί αυτή η σχέση, αν γίνει τελικά αυτό. Ή λίγο, αν την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό δούμε έναν Σκόκο όπως αυτόν του «Γ. Καραϊσκάκης».

Όση απόσταση όμως κι αν υπάρχει για να καλυφθεί, θεωρώ ότι τον σημαντικότερο ρόλο θα τον παίξει ο ίδιος ο παίκτης. Η παρουσία του στο γήπεδο και η προσφορά του στην ομάδα θα δώσουν ξανά ζωή στην σχέση αυτή. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό να γίνει. Για να διεκδικήσει η ΑΕΚ ότι καλύτερο μπορεί –αν μπορεί- μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x