Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Πανιώνιο, που ανακοίνωσε τόσο τον Μάρκους Γιόνσον, όσο και τον νεαρό Δημήτρη Κολοβό. Η συμφωνία με τον 29χρονο αμυντικό ήταν δεδομένη εδώ και καιρό, ενώ οι «κυανέρυθροι» επένδυσαν και στο ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή, αποκτώντας τον από τον ΠΑΣ Ωροπού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάρκους Γιόνσον. Ο Σουηδός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους μέχρι τις 30/6/2011». Αμέσως μετά την ανακοίνωση, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων» έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας ότι : «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Πανιώνιο. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και τη συμμετοχή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από τον Πανιώνιο, αυτές τις ημέρες που είμαι εδώ, είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο, με πολύ καλό και σύγχρονο προπονητικό κέντρο και γενικά υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας με τους ανθρώπους εδώ».

Όσο για το έτερο απόκτημα της ομάδας: «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι τις 31/12/2012. Ο Δημήτρης Κολοβός, που είναι γεννηθείς το 1993 και αγωνίζεται ως επιθετικός, αποκτήθηκε με μεταγραφή από την ομάδα του ΠΑΣ Ωρωπού».
Δηλώσεις έκανε και ο Κολοβός, υποστηρίζοντας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Πανιώνιο. Είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ευχαριστώ τους κυρίους Τσακίρη και Παυλόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα. Ευχαριστώ επίσης τον ΠΑΣ Ωρωπού, στον οποίο έκανε τα πρώτα μου βήματα και τους ανθρώπους της ομάδας που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Από μεριάς μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube