Γιάννης Κυφωνίδης

Η «κιτρινόμαυρη» ψυχολογία (Τα δικά σας mail)

Απολογούμαι για την καθυστέρηση, αν και στην ΑΕΚ -δυστυχώς- όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν! Δεν νομίζω ότι άλλαξε η ψυχολογία των φίλων της τις τελευταίες μέρες, άρα έχουν ακόμα μεγάλο ενδιαφέρον οι επιστολές σας, τις οποίες δημοσιεύουμε σήμερα.

Απολογούμαι για την καθυστέρηση, αν και στην ΑΕΚ -δυστυχώς- όλα τριγύρω αλλάζουν κι όλα τα ίδια μένουν! Δεν νομίζω ότι άλλαξε η ψυχολογία των φίλων της τις τελευταίες μέρες, άρα έχουν ακόμα μεγάλο ενδιαφέρον οι επιστολές σας, τις οποίες δημοσιεύουμε σήμερα.

Η ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:

Αγαπητέ κ. Κυφωνίδη!

Κάπου διάβασα ότι η ΑΕΚ χρωστάει 1,2 εκατ. € για τη χρήση του ΟΑΚΑ. Το 2004 η ΑΕΚ είχε καθαρίσει από χρέη (διαγραφή και διακανονισμοί) και σήμερα πάλι χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά της. Την ίδια ώρα, και μετά τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα, εγώ θα δυσκολευτώ να τα βγάλω πέρα με τις σπουδές των παιδιών μου.

Πιστεύετε, λοιπόν, ότι μπορεί να με επηρεάζει η αφλογιστία ενός τσογλανιού από την Αργεντινή; Ή οι κρίσεις ενός ψυχάκια από το Αλγέρι; Το μόνο που θα με ενδιέφερε θα ήταν να μπουν φυλακή τα λαμόγια που έφαγαν ή πέταξαν τα λεφτά της ομάδας (δηλαδή τα λεφτά τα δικά μου και τα δικά σας και του ελληνικού λαού). Γιατί αυτά τα λεφτά τα πληρώνουμε όλοι από τους φόρους μας.

Να πάει λοιπόν στο διάολο το μαγαζί του Μάκαρου και του Ντέμη και του Τίγρη και όλων των υπολοίπων. Όλοι αυτοί βγήκαν με παραπάνω λεφτά από την ΑΕΚ και τα σπασμένα τα πληρώνω εγώ. Τα αισθήματά μου είναι απλά:
«ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ».

Τα υπόλοιπα είναι μια ευχάριστη ανάμνηση των παιδικών μου χρόνων.

Δημήτρης


Γιάννη καλημέρα,

Με λένε Δημήτρη.

Διάβασα το άρθρο σου στο site και συμφωνώ μαζί σου. Σχεδόν όπως πάντα.

Δεν θέλω να μακρυγορήσω, άλλωστε δε βοηθάει καθόλου την κατάσταση...

Όχι άλλοι μπροστινοί Γιάννη. Όχι σε Αδαμίδη ή σε κάθε νέο Αδαμίδη.. Το πρόβλημα της ομάδας δεν λύνεται με τέτοιους εξυπνήστικους τρόπους...Λύση τώρα μόνιμη...και αυτή είναι η έλευση παράγοντα που να διοικεί πραγματικά...όχι να ασκεί διοικήση τύποις...Ιδιοκτήτη, παράγοντα που να διοικεί... Με πορδές δε βάφουν αυγά... δυστυχώς...Άρα Παππάς- Νοτιάς και σία τέλος χθες κιόλας...απέτυχαν υπο οποιοδήποτε πρίσμα και αν το δει κανείς...

Υ.Γ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα και η μεγαλύτερη πληγή της ΑΕΚ τόσα χρόνια έχει ονοματεπώνυμο... Λέγεται Δημήτρης Χατζηχρήστος... Δυσεπίλυτο πρόβλημα, καρκίνος στα σπλάχνα της ομάδας μας που αργοσβήνει...Ίσως ένα συλλαλητήριο με 10 -15 χιλιάδες οπαδούς οργανωμένο να έκανε λίγο αίσθηση... αλλά είναι πολλά τα συμφέροντα πρόεδρε της Ερασιτεχνικής... άλλωστε το να αποκαλεί δημόσια άνθρωπος με θεσμικό ρόλο στην Ερασιτεχνική "βάτραχο" τον προπονητή της ομάδας που φορά την κιτρινόμαυρη φόρμα με τον δικέφαλο, αποδεικνύει περίτρανα το ποιόν του ανθρώπου...Τι να περιμένει κανείς...?

Σε ευχαριστώ πολύ, σε πιστεύω πολύ σαν δημοσιογράφο.....


Kalispera Giannh..(enikos oikeiothtas,meta apo tosa xronia,k oxi apo elleipsh sevasmou)

AEK
Einai ligos kairos pou den kanw pleon oneira gia thn AEK..k milaw gia kathara "agwnistika" oneira...isws omws ayto na me vohthise na dw poia einai h pragmatikh AEK ayth th stigmh..
Synoptika,h AEK paizei se ena ghpedo pou den tis tairiazei se kamia periptwsh(alla kapoios prepei na synthrhsh to psyxro OAKA),exei paiktes pou mexri prin apo ligo kairo den ginontousan "ena" meta apo thn epiteyksh enos gkol(elleipsh omadikhs filodoksias legetai ayto) k dieythinetai "katalathos" apo kapoious epixeirimaties pou arxika eixan erthei na enisxysoun oikonomika ena filodokso plano..Oi opadoi ths apo thn allh endiaferontai pote th erthei o Melissanidis,an ekleise o Zonas k giati den fevgei o Bayevic pou tous prodwse kapote(toulaxiston etsi tous eipan kapoioi,giati an pas mia volta apo to petalo ayto ton kairo oi perissoteroi den htan panw apo 5 xronwn tote gia na pligwthoun pragmatika)..Egw vlepw pantws mono ena Bayevic k ena Dimitriadh na prospathoun..
EXOUME VALEI TON PHXH KATW AP TO METRO GIA NA TON PERNANE OLOI
{OLOI eina oi opadoi,oi proedroi,oi paiktes,oi proponites,o typos(fyllades) ths AEK.}
EImai foithths sth thessalonikhk o kyr Alekos(fanatikos opados omadas ths thessalonikis,parol ayta antikeimenikos) sto plaisio tou kathimerinou peiragmatos mou eipe oti ligo prin k ligo meta to ' 90 otan erxotan h Aek sth thessalonikh olh th vdomda syziotan oti thn kyriakh tha anevoune AEKTZIDES sth polh.."E AEKtzides.." k tous koitazane me kamari k allhleggyh...Htan aytoi pou apo thn kerkida kathe ghpedou estelnan koinwnika mhnymata me ta pano tous(polla ta paradeigmata an katseis na skefteis) k agaph sthn omada..den asxolountan me "kontous" proedrous,"psilous" proponites k "xontrous" paixtes...Den xathikane aytoi Giannh,apla den phgainounpa sto ghpedo pleon..Den phgainoun sto ghpedo ta "swsta" atoma Giannh,k h seisphrwsh mporei na erthei ek twn esw..Oso den yparxoun,k den yphrxan symplirwnw egw,messies...

Den kserw an kaneis swsta th douleia sou Giannh(alla an to pistevw)...alla mou thimizeis tous AEKTZIDES...

Ilias






Αγαπητε Γιαννη


Είναι γελοιο να ασχολουμαστε με την ΑΕΚ αυτή την περιοδο , όταν ολες οι μεγαλες ελληνικες ομαδες σχεδιαζουν τον μελλον τους.
Η μονη μας παρηγορια να παρει ο ΠΑΟ το πρωταθλημα.

Μιχαλης


Καλημέρα κ.Κυφωνίδη.

Ρωτάτε στο άρθρο σας περί ψυχολογίας του ΑΕΚτζή... η απάντηση θα είναι ... ποιά ψυχολογία; Για να έχεις αντίδραση για κάτι πρέπει να σε "αγγίζει/ενδιαφέρει". Πιστεύετε αλήθεια οτι ο μέσος ΑΕΚτζής δεν έχει ξενερώσει; Δεν φαίνεται η διαφορά άλλωστε στις παρουσίες στις κερκίδες; Έχει καταφερθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να μην ασχολούμαστε... αίντε να δουμε ίσως κανά παιχνίδι απο την τηλεόραση και αυτό θα είναι όλο και όλο.

Και οχι... η ανάκαμψη στον Β γύρο δεν αγγίζει διότι πολύ απλά επαφίεται σε παίκτες κλειδιά που του χρόνου κατά 99% θα είναι παρελθόν (Τζεμπούρ, Σκόκο, Νέμεθ... μέχρι και ο Μπλάνκο το σκέφτεται). Οι φίλαθλοι πλέον είναι ΠΕΛΑΤΕΣ... και το γράφω με κεφαλαία γιατί κάποιοι επιμένουν σε ρομαντικές εποχές. Μόνο που τότε το εισητήριο κόστιζε 1500δρχ και τώρα έχει 10.000δρχ (25 ευρώ). Και μην πιάσουμε συγκρίσεις με αποδόσεις και θέαμα του 2002 (μην πάμε πολύ μακριά) με σήμερα. Ο πελάτης λοιπόν απαιτεί απο ενα "μαγαζί" να έχει και καλή βιτρίνα και καλό περιεχόμενο... και το κυριότερο να μπορεί να βρεί ενα υπεύθυνο να απευθυνθεί. Τι απο τα παραπάνω πληρεί η σημερινή ΑΕΚ;

Ούτε βέβαια ζούμε στον ουτοπικό χώρο του ονείρου οτι δήθεν θα βρεθεί κάποιος να τα χώνει συνέχεια χωρίς ανταπόδωση.. πόσο μάλλον στο τώρα της οικονομικής κατάστασης. Εκείνο που περιμένει κάποιος είναι να μην μπαίνουν οι προσωπικές ατζέντες πάνω απο την όποια εταιρία (γιατί η ΑΕΚ είναι ΠΑΕ... μην το ξεχνάμε.. κοινωνικής μορφής μεν.. ΠΑΕ δε). Όταν οι προσωπικές επιδιώξεις μπαίνουν πάνω απο εταιρία... χ#@$#$@ ψηλά και αγνάντευε όπως λένε.

Η ΑΕΚ θα βρεί τον δρόμο της σίγουρα... αλλά για να τον βρεί , γνώμη μου προσωπική είναι πως θέλει τον Ηρακλή να καθαρίσει τους τους σταύλους του Αυγεία. Θέλει εναν άθλο. Βλέπετε εσείς κανά ημίθεο να υπάρχει;... μάλλον οχι. Οπότε ο πελάτης του μαγαζιού γιατί να συγχίζεται; ... μέχρι να φτιαχτεί απλά δεν πάει και δεν ασχολείται. Και αν σας φαίνεται κυνικό , τότε μάλλον θα πρέπει να το δείτε υπό το πρίσμα που ο ίδιος είπατε. Οτι η σημερινή πραγματικότητα θεωρεί πολυτέλεια το να πληρώνεις 25-30 ευρώ ανά δεύτερο Σ/Κ στο γήπεδο (50-60 τον μήνα) , χωρίς ουσιαστική ανταπόδωση.

Ευχαριστώ για τον όποιο χρόνο διατεθεί για την ανάγνωση του μηνύματος μου.


Αλέξανδρος



Φιλε Γιαννη
Ειναι θετικο που ακομη υπαρχουν καποιοι ανθρωποι στον χωρο σου που τους απασχολουν τα -μεγαλα- προβληματα της ομαδας μας,κ δεν τ'αναφερουν απλα.Η προσωπικη μου αποψη σχετικα με τα οσα διαδραματιζονται στα διοικητικα της ομαδας μας νομιζω οτι εκφραζει κ την πλειοψηφια των ΑΕΚτζηδων.Εχω ΑΗΔΙΑΣΕΙ απο αυτους τους "κυριους" που κυριολεκτικα παιζουν με την ΑΕΚ χωρις να τους ενδιαφερει το αντικτυπο που'χουν οι πραξεις τους στην ιδια την ομαδα αγωνιστικα κ επαγγελματικα αλλα κυριως στον ψυχισμο των οπαδων της ομαδας.Εχουμε στηριξει οσο μπορει ο καθενας την ομαδα,εχουμε ανεχτει την ανομβρια τιτλων αλλα κ την υποβαθμιση της ΑΕΚ για να βρει επιτελους τον δρομο της διοιηκιτικα αλλα δεν μπορει να συνεχιστει αλλο αυτο το παιχνιδακι..Τους τελευταιους μηνες παρακολουθουμε ενα θεατρο του παραλογου με μετοχους να αποχωρουν,να αποφασιζουν να στηριξουν την ομαδα,να μην θελουν να αναλαβουν ποστο στην ΠΑΕ κ να βρισκουν διαφορα στελεχη να βγουν μπροστα,με τον Αδαμιδη να'ναι "εν δυναμει" εδω κ μηνες κ ολο κατι να προκυπτει μεταξυ των Νοτια-Παππα κ να μην ολοκληρωνεται η συμφωνια.Για να μην αναφερουμε το φιασκο με τους "κροισους" το καλοκαιρι κ τον Μπομπ Κοζωνη αργοτερα.Κ εκτος ολων αυτων να μας παρουσιαζεται καθε λιγο κ λιγακι ο καθε α-μετοχος κ να μας "καθησυχαζει" οτι θα βρεθει λυση..Γιατι για'μενα α-μετοχος ειναι κ ο Νοτιας ασχετα με τα ποσα εχει βαλει οπως κ ο Παππας.Εχουν αναλαβει ενα τεραστιο μεγεθος οπως η ΑΕΚ με μεγαλη ιστορια κ εκατομμυρια κοσμου κ γι'αυτον τον λογο δεν μου λεει τιποτα το οτι εχουν βαλει 5 η 7 εκατομ. ευρω παραπανω..Ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν!Μας εχουν καταντησει να σκεφτονται οι παιχτες μας να πανε σε ολυμπιακο κ παναθηναικο για μεγαλυτερες προοπτικες,να ειμαστε ευχαριστημενοι με την 4η θεση στην κανονικη διαρκεια της σεζον κ να πηγαινουμε για την "υπερβαση" στα πλει-οφ!Αν ειναι δυνατον!Αυτη δεν ειναι η ΑΕΚ κυριοι!Αλλα για να ειμαστε κ δικαιοι,μεριδιο ευθυνης εχει κ ο κοσμος της ομαδας απο ενα σημειο κ μετα..Δεν ειναι δυνατον να καθεται τοσο καιρο κ να ανεχεται αυτην την κατασταση κ η μονη αντιδραση να'ναι να μην πηγαινει στο γηπεδο..Αυτο μονο ζημια στην ομαδα κανει.Για παραδειγμα τα χριστουγεννα πηγα στην 1η συγκεντρωση διαμαρτυριας εξω απ'τα γραφεια της ΠΑΕ κ ηταν εκει μονο 150-200 ατομα!!Κλεισαμε την κηφισιας συμβολικα κ τα αυτοκινητα περναγαν διπλα μας κ στριβαν στο στενο!!Ολοι εχουμε τις ευθυνες μας λοιπον αλλα πρωτοι απ'ολους αυτοι οι ανθρωποι που ειναι τα τελευταια χρονια στην διοιηκηση..Πραγματικα πιστευω πως το καλυτερο πραγμα που μπορουν να κανουν για την ομαδα ειναι απλα να την αφησουν κ να φυγουν!!
Κων/νος Χ.


Δυστυχώς μετά από τα τελευταία χρόνια υποσχέσεων και φανταχτερών λόγων ως φίλαθλος της ΑΕΚ με διακατέχει μια απάθεια ως προς οτιδήποτε πρόκειται να συμβεί στα διοικητικά. Και αυτό για δύο κυρίως λόγους.
1) Κανένα πλάνο δεν φαίνεται - και είμαι 100% σίγουρος πως δεν είναι - αρκετά ισχυρό για την ΑΕΚ.
2) Ό,τι απόπειρα προηγήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν κρίθηκε απόλυτα ανεπιτυχής.
Δηλαδή τι? Θα έρθει ο Αδαμίδης και θα σώσει την ΑΕΚ με ό,τι χρήματα μπορούν να βάλουν Νοτιάς και Παππάς. Μου φαίνεται αδύνατον. Ή μηπως θα έρθει ο Μελισσανίδης που "έρχετε" εδώ και πόσα καλοκαίρια? Καλώς ή κακώς πιστεύω πως να ελπίζουμε σε κάτι καλό για το μέλλον δεν θα οδηγήσει κάπου παρά μόνο στη - συνηθισμένη πια - απογοήτευση της αποτυχίας.

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση να διεκδικεί τίποτα αγωνιστικά (παρά μόνο από σπόντες) και προσωρινές λύσεις και προγράμματα επιβίωσης από τα έσοδα της δεν είναι εφικτά.

ΥΓ: Και κάποιοι προβάλλουν ως πρόβλημα τον Μπάγιεβιτς. Έχει βάση?
ΥΓ2: Εμείς και η United...;p

Mike



Gianni......den uparxei thema psuxologias twn opadwn tis aek!!exoume
mathei pleon na viwnoume tin omada mas me sugkekrimena aisthimata kai
na prospathoume na sumvivastoume oti isws etsi na einai i aek.Mia omada
parodikwn eklpliksewn, mia omada pathous,mia omada pou stin entekada
tis exei 2 paixtes pou tha paizoun gia ti fanela kai gia ton kosmo mas,
kai oi alloi 9 na koitane pote tha ta mazepsoun na fugoun apo afto to
xali!!!ISWS na einai afti i aek pou mou elege o pappous
mou....Isws!!!Isws afto agapisan oi xiliades filathloi tis aek pou
mazevontan kathe kuriaki sto gipedo....Isws afto itan pou tous edine
toso pathos wste na entupwsiazetai enas pitsirikas pou tous
parakolothouse kathe fora pou pigainan san karavani tragoudwntas sta
trena me proosrismo mia kainourgia maxi apo tin kerkida....Mallon
lathos omada agapisa.....egw iksera kai evlepa panta sto onoma tis aek
mia omada megali, epituxiwn, mia omada sevasmou, kati to diaforetiko
pou se elkiei athela sou!!!!Kai isws to idio na sumvainei kai me
merikes xiliades akoma pitsirikadwn pou sunantisa tin kuriaki sto
gipedo me ton ergoteli na fwnazoun kai na xorevoun san kourelia sto
onoma tis aek........KAPOIOS MAS KOROIDEPSE....O PAPPOUS MAS ??????MPA
DE TO NOMIZW......

Telis


Αγαπητε γιαννη με ξυπνησες και μαζιμε μενα ελπιζω και πολλους αλλους πονεμενους αεκτζηδες. Η φραση αλλο να αγωνιας για την αγωνιστικη κατασταση της ομαδας σου και αλλο για την υπαρξη της ειναι γεγονος .Πραγματι εκει μας εφτασαν να αγωνιουμε για την υπαρξη της λες και μιλαμε για ομαδα γειτονιας.ΝΙΣΑΦΙ πια ποσο πρεπει να μικρυνουμε σαν μεγεθος για να βρεθει ΛΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗ.Φτασαμε να ειμαστε ευχαριστημενοι με την τεταρτη θεση και παλι καλα να λες.Ξυπνατε απανταχου ενωσιτες κατι πρεπει να γινει .Διαβαζω τα ρεπορταζ της ΑΕΚ και βαριεμαι ποσο μαλλον εσεις που τα γραφεται? Λυσεις εδω και τωρα.Προεδρος αυτος που πληρωνει διοικηση οι μετοχοι δεν θελουν στο καλο και να μας γραφουν. Αδαμιδηδες θανοπουλοι και σια ας πανε να γινουν διαχηρηστες σε καμια πολυκατοικια οχι στην ΑΕΚ. Ναγινει λενε Δ.Σ. για να οριστει η διοικηση αδαμιδη και ?Σκιαχτηκαν οι εχθροι μας ποιος ειναι ο κυριος τι θα αλλαξει ?? θα φερει χρημα η θα φροντιζει για τα κοινοχρηστα.Δεν εχω τιποτα με τον δικηγορο ο οποιος μπορει να ειναι εξερετος στην δουλεια του αλλα στην παρουσα φαση ειναι μια απο τα ιδια .Και τα ΙΔΙΑ κουρασανννννν.
Θα μπορεσει να φτιαξει γηπεδο?Προπονητικο κεντρο ? θα μπορεσει να κρατησει τον Σκοκο τον Τζιμπουρ μεταγραφες θα κανει? Θα ξανακανει την ΑΕΚ πρωταγωνιστρια .Απαντησεις σε καιρια ερωτηματα απλα και λαικα .Η γνωμη μου παντως ειναι οτι δεν θα γινει τιποτα γιατι επι της ουσιας οι ιδιοι κυριοι ηταν πριν οι ιδιοι και τωρα μονον ο διαχειρηστης αλλαζει. Η ΑΕΚ χρειαζεται μεγαλο ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ χρημα δηλ. και οι αμετοχοι παρολο που το διαθετουν δεν το δινουν για αυτο και μονιμως υπεκφευγουν με λυσεις τυπου αδαμιδη.Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα και η ΑΕΚ να βρει τον δικο της Κοκαλη η βγενοπουλο μεχρι τοτε καληνυχτα μεχρι το επομενο ξυπνημα . Ευχομαι να γινει ηΑΕΚ οπως παλια για να μην χρειαστει να εξηγησω στο γιο μου που θα γεννηθει σε δυο μηνες γιατι πρεπει να γινει αεκτζης νατο καταλαβει απο μονος του οπως το καταλαβα και εγω οταν με πηγαινε ο πατερας μου στην φιλαδελφεια να δω τον Μαυρο τον Μπαγειβιτς τον Αρδιζογλου τον Μανωλα τον οικονομοπουλο και τους μεταγενεστερους Κωστη Τσιαρτα Μπατιστα Κασαπη Ατματζιδη και πολλους αλλους.Μακαρι να ξαναρθουν τετοιες μερες.


Γιώργος


Αγαπητέ Γιάννη

Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κατάφεραν –γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- με τις πρακτικές τους και μόνο, να απογοητεύσουν, αηδιάσουν και ξενερώσουν έναν από τους πιο υπομονετικούς λαούς στον κόσμο, τον Ενωσίτικο.
Κατάφεραν από το σταλινικό ποσοστό απόλυτης αποδοχής με το οποίο ξεκίνησαν να φτάσουν σε 6 χρόνια το ίδιο ποσοστό ανθρώπων να τους θεωρεί ανίκανους, άχρηστους στο διοικείν, ή μερικά κακομαθημένα πλουσιόπαιδα τα οποία αφού έπαιξαν με το σκυλάκι τους (βλ. ΑΕΚ) το πέταξαν μόλις το βαρέθηκαν, και αυτά είναι από τα πιο επιεική που ακούγονται στο γήπεδο. Διότι, παρότι ΑΕΚτζήδες και 6 χρόνια στην διοίκηση της ομάδας, δεν κατάλαβαν ποτέ ότι ο ΑΕΚΤΖΗΣ είναι και σκεπτόμενος και προβληματισμένος και δεν τρώει ότι σκουπίδι ή ψέμα του προσφέρουν


Και τι αντιπαραβάλουν σε όλα αυτά?

1. ότι έβαλαν 30.000.000€ σε 6 χρόνια..!!! Φοβερό μα την αλήθεια όταν ο απλός οπαδός που δεν έχει ούτε στο όνειρό του την οικονομική τους επιφάνεια έχει βάλει συνολικά τουλάχιστον τριπλάσιο ποσό αυτά τα χρόνια…
2. Ότι δεν ξέρανε τι γίνεται διαχειριστικά τα 5 πρώτα χρόνια…. Μάλλον μας θεωρούν πολύ αφελείς για αν πιστέψουμε ότι κάποιος που βάζει τα ωραία του εκατομμύρια δεν μπορεί να πάρει την όποια πληροφόρηση κάνοντας ένα απλό τηλέφωνο στον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας στην οποία είναι σημαίνων μέτοχος….

Και προσπαθούν να μας πείσουν …

1. Ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά την ομάδα συζητώντας αρχικά με τον Κροίσο από το City, που στην συνέχεια έμαθε κυπριακά, στην πορεία ελληνοαμερικάνικα από το Chicago για να ξαναγυρίσουμε στο City από όπου όλα ξεκίνησαν, κερδίζοντας – για πιο λόγο όμως – 8-9 μήνες….
2. Ότι πονάνε την ομάδα όταν έχουν εισάγει την παγκόσμια πρωτοτυπία των α-μετόχων, ώστε όταν κάποιος απλά πληρώνει ότι υπαγορεύει το ποσοστό του να αντιμετωπίζεται από τα ΜΜΕ και τον κόσμο ως Αρχαίος Έλληνας Θεός και ευεργέτης…
3. Ότι έχουν το επίπεδο και τη σοβαρότητα να κοντράρουν τους άλλους 2 ανταγωνιστές, ενώ επιδίδονται σε διαρκή ξεκατινιάσματα για το τι και ποιος φταίει και τα εσωτερικά της ομάδας είναι σαν κακόγουστο reality…..
4. Ότι ενδιαφέρονται για την οικονομική ευρωστία της ομάδας, όταν ενώ για έξι χρόνια έχουν κάνει κάθε οπαδό της ομάδας λογιστή-αναλυτή και δικηγόρο, εκείνοι που διαχειρίστηκαν την ομάδα και τα πολλά –κατά δήλωση Θανόπουλου- έσοδα αντί για τίτλους ή τουλάχιστον υγεία και προοπτική ομάδας, πρόσφεραν χρέη…
5. ότι αγαπάνε την ομάδα ενώ δεν μπορούν να συνεννοηθούν για τα αυτονόητα μεταξύ τους. Ας ακολουθήσουν την σοβαρότητα του κόσμου που στο διχαστικό θέμα επιστροφής Μπάγιεβιτς (ασπίδα και αυτός για να μην ασχοληθούμε με την ουσία της ανυπαρξίας διοίκησης), έδειξε τον δρόμο με το να μην φτάσει σε θετικές ή αρνητικές ακρότητες. Ο κόσμος καταλαβαίνει πλέον ποιο είναι το πρόβλημα.
6. ότι ο κακός Scoco ο ακόμα πιο κακός Τζιμπούρ δεν θέλουν να μείνουν παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κάνει η διοίκηση (??!!)να τους κρατήσει μπας, και τσιμπήσει ο κόσμος (όπως με τον Κατσουράνη) και τους κράξει, τους στοχοποιήσει ως προδότες κάνοντας πιο εύκολο τον πραγματικό σκοπό που είναι τα εκατομμύρια από τις πωλήσεις.
7. ότι το πλάνο Αδαμίδη το οποίο, με βάση όσα διέρρευσαν στον Τύπο, μιλάει για έσοδα περί τα € 8.000.000 από πωλήσεις και μειώσεις μισθών δίνοντας στον όποιο προπονητή το εντυπωσιακό (!!!) ποσό των € 3.000.000 για μεταγραφές ώστε να πάρει η ομάδα το επόμενο πρωτάθλημα….??????

Αν και ανήκα στους πολύ ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας Νικολαΐδη όταν ξεκίνησε, με πίστη για καθαρό, υγιές και περήφανο ποδόσφαιρο, πλέον πιστεύω ότι πέραν προθέσεων (που ενδεχομένως ήταν καλές μα η Ιστορία γράφεται με πεπραγμένα), το σημερινό διοικητικό (??) σχήμα που κατάφερε να χαμηλώσει σε λίγα χρόνια την ομάδα και ποδοσφαιρικά ( με πολλούς παίκτες που αν τους έβαζες άλλη φανέλα δεν θα έκαναν ούτε για Β’ Εθνική) και κυρίως σε περηφάνια (βλέπε απαξιωτικές δηλώσεις Τσακίρη, Καμπότη, διαιτητικά εγκλήματα και αποκορύφωμα τη δήλωση μέλους της διοίκησης της Καβάλας ότι δεν δίνουν εισιτήρια καθώς η ΑΕΚ είναι αφερέγγυα!!!!!!!!!!!!), πρέπει να πληρώσει τα χρέη που δημιούργησε και να φύγει, παραδίδοντας εν λευκώ την διοίκηση στον Μελισσανίδη, που είτε το θέλουμε είτε όχι είναι μονόδρομος.

Και κάτι τελευταίο. Είχα τη χαρά πριν 3 χρόνια να βρεθώ σε ένα Ενωσίτικο τραπέζι με τον Τάκη το Κανελλόπουλο. Σε εκείνο το τραπέζι είδα έναν άνθρωπο καθαρό, έντιμο που αγαπά με πάθος την ΑΕΚ. Τάκη σου είχα πει κλείνοντας μην αφήσετε την αλαζονεία να καταστρέψει την ομάδα που όλοι αγαπάμε, και συμφώνησες…..
Δυστυχώς όμως φίλε και έντιμε Ενωσίτη Τάκη, η αλαζονεία κέρδισε… Ή μήπως έστω στο τέλος μπορεί να γυρίσει ο τροχός….. ?

Κώστας Π.



Γιάννη καλησπέρα.

Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την πρώτη φορά που σου έγραψα κι όμως τα πράγματα όχι απλά δεν βελτιώθηκαν αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη (και επειδή η άποψή μου πιστεύω συμπίπτει με τις απόψεις της πλειοψήφιας των οπαδών της ΑΕΚ παύει να είναι "ταπεινή" και καταντά "ισχύουσα") χειροτέρεψαν.

Το μόνο που διαπιστώνουμε καθημερινά είναι ο εμπεγμός του συλλόγου και των φιλάθλων του. Από ίντερνετ, εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα. Από φίλους, εχθρούς, γκόμενες, εργασιακό περιβάλλον. Από όλους. Σήμερα βίωσα κάτι το ανεπανάληπτο. Συνάδελφοι κόκκινοι, πράσινοι και πλέον μαύροι λογομαχούσαν μεταξύ τους και δεν μου δώσαν καμία, μα καμία σημασία.. Ασυναίσθητα και αυθόρμητα, το πιστεύεις? Όχι γιατί είμαι τέταρτος και δε νιώθουν καμία απειλή. 9Αυτό ίσως συμβεί στα play-off και το ξέρουν.) Αλλά γιατί η ομάδα ΜΟΥ, η ομάδα ΜΑΣ έχει περάσει στην πλήρη ανυπαρξία...


Βασίλης


Για ποιά ψυχολογία να μιλήσουμε ρε Γιάννη. Κάθε μέρα τα πράγματα είναι και δυσκολότερα. Αναφέρομαι στη διαβίωση μας ή μαλλον στην επιβίωση μας. Από τις λίγες χαρές που έχω είναι η ΑΕΚ αφού με απασχολεί τα τελευταία 30 χρόνια, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ούτε οι γυναίκες (22 χρόνια). Όμως, έχω πραγματικά μπερδευτεί. Δεν ξέρω τίποτα πια. Όσα έμαθα αυτά τα χρόνια για διοικητικούς μύθους, για ποδοσφαιρικά ινδάλματα, για ηθική των παικτών, για κέρδος των επιχειρήσεων, για σεβασμό στον κόσμο που πιστεύει στην ομάδα, όλα καταργήθηκαν, ακυρώθηκαν, βιάστηκαν, αλέστηκαν στο μύλο της ανευθυνότητας. Πιο σωστά της ευθύνης του επόμενου ή του προηγούμενου. Πάντως όχι του τωρινού. Ρωτάς για ψυχολογία. Όταν αποκτήσω πάλι θα σου την περιγράψω. Για τώρα λειτουργεί το ένστικτο της διατήρησης στη ζωή. Χωρίς παρόν, χωρίς όνειρα και το χειρότερο: μου στέρησαν την χαρά να ελπίζω ακόμα και στο ανέφικτο! Είμαι απλά στεναχωρημένος.

Αδάμ Δ. Γεωργιάδης


ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΚΥΦΩΝΙΔΗ.
ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΣΥΧΝΑ.
ΕΙΜΑΙ 44 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΑΠ ΤΑ ...ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΜΟΥ.
ΕΧΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΑΝ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ.
ΣΗΜΕΡΑ, ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΙΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΤΙΑΣ Ή ....ΒΟΡΙΑΣ ΔΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΕΓΩ;
ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ;
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ: ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΦΥΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ!!!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....Η ΑΕΚ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ,....ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΣ ΤΙΓΡΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΑΕΚ ....ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ! Ο ΝΤΕΜΗΣ ΟΜΩΣ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΟΥ!
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ...ΥΠΟΜΟΝΗ! ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ.
ΓΙΑΝΝΕΝΑ (δάσκαλος)



Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, (δυστυχώς, δεν) είμαι λεύτερος
για να παραφράσω λίγο τον Νίκο Καζαντζάκη, αγαπητέ Γιάννη.

Και λέω "δυστυχώς δεν είμαι λεύτερος" κάνοντας μία παραβολή για την αγαπημένη μου/μας ΑΕΚ η οποία βρίσκεται δέσμια εδώ και πάααααρα πολύ καιρό όλων αυτών των καταστάσεων και δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι.
Δεν ελπίζω τίποτα αλλά και δε φοβάμαι τίποτα!!! Ακόμα και στην -πιθανότητα να έρθει η- "εποχή Κοζώνη" ήμουν απ' αυτούς που έλεγαν ότι αν δε δουν 1 cent να μπαίνει στα ταμεία της ομάδας μας, όποιος και να έρθει μου είναι αδιάφορος. Ήμουν επίσης απ' αυτούς, που πριν από την "εποχή Ντέμη" έλεγαν, ότι και στη Δ' Εθνική να πέσει εγώ θα φοράω τη φανέλα με το Νο 10 (του Μίμη Παπαϊωάννου) την οποία αγόρασα την επόμενη μέρα από το 3-3 με την Q.P.R!

Δεν ξέρω τι συμφέροντα διακυβεύονται, δεν ξέρω αν όλοι αυτοί που έχουν έρθει έχουν βγάλει λεφτά ή έχουν χάσει. Πιθανότερο είναι το δεύτερο, αλλά και πάλι μου είναι αδιάφορο. Δεν τους ανάγκασε κανείς! Όταν μπαίνεις σε (ή ανοίγεις) μία εταιρεία παίρνεις τα ρίσκα σου. Την "τρέχεις" σωστά και βγάζεις λεφτά, αλλιώς, σε αντίθετη περίπτωση μπαίνεις μέσα.
Για να βγάλεις λεφτά όμως πρέπει να είσαι από πάνω. Να τρέχεις εσύ την εταιρεία και όχι ο εκάστοτε διαχειριστής. Δε γίνεται να είσαι εσύ στο big apple ή οπουδήποτε αλλού και να περιμένεις ότι θα βγάλεις λεφτά από κάτι που το διαχειρίζεται κάποιος άλλος. Πόσω μάλλον όταν σας χωρίζουν κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα και η επικοινωνία σας είναι μέσω ...video-call (μην τρελαθούμε εντελώς!!!!!)

Δεν έχουν καταλάβει ότι μία ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι απλά μία εταιρεία, αλλά είναι ένας ολοζώντανος οργανισμός με εκατοντάδες χιλιάδες ή ακόμα και εκατομμύρια φίλους. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά με όλες τις άλλες Α.Ε. Δυστυχώς, δεν το έχει καταλάβει κανένας από δαύτους. Κανένας απ' αυτούς που βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις επί δηλώσεων, κανένας απ' αυτούς που κάνουν 20 μύρια bank transfer αυθημερόν. Κανένας... (ίσως ο Ντέμης να ήταν πιο κοντά στην ομάδα απ' όλους τους άλλους που πέρασαν από την "εποχή Μελλισανίδη - Καρρά". Κι αυτό δεν ήταν συνέχεια. Κάποια στιγμή το 'χασε κι αυτός).

Όπως βλέπεις, αγαπητέ Γιάννη, στις παραπάνω 3 παραγράφους η λέξη "δεν", έχει εμφανιστεί 15 φορές! Συν όλα τα άλλα στερητικά (δυστυχώς, κανένα κλπ). Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι τ' αρνητικά συναισθήματα είναι τα κυρίαρχα. Μία θλίψη, μία απογοήτευση, μία αδιαφορία (για τα διοικητικά και μόνο). Μία πικρία. Κάτι το οποίο δεν έχω ξανανιώσει τα τελευταία 34 χρόνια από τα 44 της μέχρι τώρα πορείας μου στη ζωή...

Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα. Είμαι Α.Ε.Κ !!!


Γιώργος



Η κατάσταση στα διοικητικά μόνο ηρεμία δεν εμπνέει στον κόσμο. Εκεί που περιμέναμε εξελίξεις για το γήπεδο, ακόμα δεν έχουμε δεί προπονητικό....
και ακόμα χειρότερα δεν γνωρίζουμε αν η ομάδα είναι βιώσημη.
Πολύς κόσμος δεν θα πάρει διαρκείας την επόμενη περίοδο αν συνεχιστεί το ίδιο βιολί.
Είναι κρίμα γιατί υπήρχε μεγάλη δυναμική στον κόσμο μας και πήγε χαμένη εντελώς.
Νεκτάριος – Βύρωνας



Καλησμέρα σε όλους και προπάντων στα αδέρφια μου τους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ..
Γιαννη αναρωτιέσαι να μάθεις ποια είναι η ψυχολογία των φίλων τησ ΑΕΚ αν και πιστεύω οτι ξέρεις αφου είσαι και εσυ ένας απο έμας όλους που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να ξεφτιλίζεται!!!καταρχήν θα συμφωνήσω μαζί σου οτι υπάρχουν πολυ πιο συμαντικά θεματα που θα πρέπει να μας αφορούν από το αν μας έσφαξε η διαιτησία η για το αν ο SCOCCO έπεξε μπουνίες με τον DJEBOUR...
Αλλά ας μείνουμε στα αθλητικά γεγονότα..Φίλε Γιάννη δυστηχώς αμφιβάλω αν κάποιος πραγματικος φίλος τησ ΑΕΚ βλέπει με αισιοδοξία το μελλον της ομάδας..Από οπου και να το πιάσεις βρομάει δεν υπάρχει κατι που να βλέπουμε και να μας δίνει αισιοδοξία.Να μιλήσουμε για την ''διοικηση'' που ξεπερνάει σε γραφικότητες ακόμα και την εποχη Ψωμιάδη?? παρουσιάσανε ΜΕΣΣΙΕΣ και αργότερα τους βγάλανε απατεώνες, που δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν την ομάδα η οχι??που παρακαλάνε και γλείφουν αλλους θεωριτικα ΑΕΚΤΖΟ-ΜΕΣΣΙΕΣ να παρουν αυτοι το βάρος της ομάδας??Να μιλησουμε για παίχτες που παίζουν μονο για το προσωπικό τους συμφέρον ,δεν έχουν καταλάβει ακόμα σε ποια ομάδα παίζουν και τουσ βλέπεις μέσα στο γήπεδο να τρώνε σφαλιάρες απο την πλειοψηφία των ομάδων??που δεν μπορούν να κάνουν ενα control και να αλλάξουν 2 πάσες..τους φταίει λεει οτι δεν υπάρχει σταθερή διοίκηση και όλα αυτά, αναρωτιέμαι αν είχαμε τον ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ διοίκηση 8α μπορούσε ο Μακος να δώσει μια πάσα ή ο Majistorovic θα σταματάγε τα ''ΤΣΑΦ''??Να μιλήσουμε για προπονητη που εχεί παρουσιάσει μια ομάδα λες και δεν έχει κανει ποτε τακτική,που εχει τσακώθει με τουσ περισσοτερους παιχτες,που την ειχε απο τα μισα τησ περασμένης σεζόν με μοναδικό σκοπό να κάνει σχεδιασμό για την φετινή χρονιά.το αποτέλεσμα???μια μέρα πριν την ληξη της μεταγραφικης περιοδου εφυγε το βασικο center back της ομαδας και χρειάστηκε να κανει αλλες 4 μεταγραφές σε θέσεις που θεωριτικα πριν την φυγή του Κυριακου δεν είχε προβλημα..να πούμε οτι βλέπαμε ελληνόπουλα παιδια απο τα σπλαχνα τησ ΑΕΚ να έλεγα εντάξει χτίζουμε, για αλλη μια φορα, ομαδα!εδω μερικά ταλέντα έχουμε και για διάφορουσ λόγους του προπονητη και των managaρεων που τον πλεσιόνουν τους εχει μονίμος εκτώς αποστολής..
Υ.Γ. Ο Γιαχάγια γιατί δεν παίζει??
Να μιλήσουμε για τον κόσμο (ομολογουμένως όχι όλους) που κάνουν σαν κακομαθημένα μωρα όταν δεν τους κάνουν τα χατήρια και αντιδρούν και κάνουν ζημιά ακόμα και αν ξέρουν ότι έχουν άδικο...Με το αιώνιο επιχείρημα ότι μόνο αυτοί ακολουθούν την ομάδα οπου παίζει..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ πραγματικά μαγκιά τους αλλά αυτο δεν τους δινει το δικαιωμα να κανουν οτι γουσταρουν..Ασε πουνομιζω οτι ειναι πιο πολυ ORIGINAL κτλ παρα ΑΕΚ...Εχουν διώξει ανθρώπους που θα έπρεπε να ηταν στην ομάδα..
Τέλος ας μην μιλήσω για το πρωταθλημα και τουσ παράγοντες αυτου γιατί πραγματικα 8α χρειαστουμε βιβλίο ολόκληρο...
Για αυτό σου λέω Γιάννη απο όπου και να το δεις βρομάει...

Ευχαριστω για το χρόνο σου και 8α χαρω πολυ να μου απαντήσεις να δς και την δική σου άποψη!!!!


Andreas



Καλύτερα καποιος που θέλει και δεν μπορεί ....(Κοζω... ονόματα δεν λέμε), παρά κάποιος γιάπης (Νοτιάς) που μπορεί αλλά δε θέλει (και κοιτά να κάνει ένα καλό deal με το προπονητικό και να κάνει απόσβεση αυτών που έχασε σε μια δεκαετία και μετά κερδος.) Τουλάχιστο ο Νοτίας κατάλαβε πλεον απόλυτα ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν είναι για χαρτογιακάδες και ότι απλά δεν κάνει....και δεν αξίζει να ρίχνει χρήμα στον τρύπιο κουμπαρά για να γελά το δίπολο της συμφοράς...

Υ.Γ. Που σε ρε Μάκη Γίγαντα ...Τουλάχιστο δεν μας πιάνανε κότσους και δεν είχαμε γινει ΑΕΚάκι στα κέντρα λήψης αποφάσεων....

Ηλίας



Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΧΑΛΙΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ,ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΣ,ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΕΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Ο ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ Κ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ..
ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ...
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΙΣΩΣ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΛΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ...ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΞΩ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ , ΗΡΑΚΛΗ , ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΕΞΩ,..ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 8 ΒΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΩ Κ ΟΡΙΑΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ...
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ...
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ Χ Ψ ΛΟΓΟΥΣ...ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ 10000 ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ..
ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 2004 ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝ ΟΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Κ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΣΩΠΑΙΝΕΙ ..

ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...


ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ,ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...
ΔΙΧΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η' ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ...ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ..

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Κ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ..Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ...ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ,
ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x