Γιάννης Κυφωνίδης

Προτεραιότητα στα νιάτα

Εδώ είμαστε. Μετά τις διακοπές του Πάσχα, επέστρεψε η ομάδα στις προπονήσεις, ήρθε κι η ώρα που επιστρέφουμε κι εμείς στην θέση μας. Χριστός Ανέστη λοιπόν. Ένα από τα θέματα που παίζουν αρκετά τον τελευταίο καιρό είναι οι ανανεώσεις και οι επεκτάσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που ήδη ανήκουν στην ομάδα. Μαντούκα, Ζεράλντο, Λαγός θα συζητήσουν αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους με την ομάδα μια και τα συμβόλαιά τους λήγουν.

Εδώ είμαστε. Μετά τις διακοπές του Πάσχα, επέστρεψε η ομάδα στις προπονήσεις, ήρθε κι η ώρα που επιστρέφουμε κι εμείς στην θέση μας. Χριστός Ανέστη λοιπόν.

Ένα από τα θέματα που παίζουν αρκετά τον τελευταίο καιρό είναι οι ανανεώσεις και οι επεκτάσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που ήδη ανήκουν στην ομάδα. Μαντούκα, Ζεράλντο, Λαγός θα συζητήσουν αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους με την ομάδα μια και τα συμβόλαιά τους λήγουν. Από την άλλη υπάρχουν ο Μπλάνκο, ο Σκόκο και οι νεαροί, Γκέντσογλου, Παυλής, Ταχτσίδης, αλλά και ο Αραμπατζής(πολλοί τον έχουν στην ίδια γενιά με τους προαναφερθέντες αλλά δεν είναι, καθώς σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα κλείνει τα 26).

Και υπάρχουν φυσικά κι άλλες υποθέσεις που θα απασχολήσουν τους διοικούντες, όπως ο Τζιμπούρ, ο Νέμεθ, ο Χέρσι, κ.α. Σε μία περίοδο που αναζητείται ελπίδα για το μέλλον ίσως οι πρώτοι που πρέπει να περάσουν την πόρτα του νέου προέδρου και να συζητήσουν μαζί του είναι οι νεαροί παίκτες της.

Με τους νέους κανονισμούς να είναι προ των πυλών και με την ανάγκη να υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο σε κάθε ομάδα, η ΑΕΚ έχει την δυνατότητα να δώσει κίνητρα σε ορισμένους παίκτες με μεγάλες δυνατότητες, ώστε να γίνουν οι μπροστάρηδες της επόμενης μέρας.

Ο καθένας έχει δείξει μέχρι τώρα ένα μέρος από την αξία του. Άλλος είχε περισσότερες ευκαιρίες, άλλος λιγότερες, αλλά νομίζω ότι αξίζει να τους δοθούν τα κίνητρα να εξελιχθούν από φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, σε παίκτες που θα στηριχτεί η ομάδα στην πορεία της προς το μέλλον. Γι’ αυτό και περιμένω να τους δοθεί προτεραιότητα.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x