Παλαιότερες

Δεν αποτελεί ήττα η πώληση Σκόκο

www.sport-fm.gr

Ο Σταύρος Αδαμίδης πήρε μια πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια, την πορεία του στη διοίκηση της ΑΕΚ. Διάβασε σε μια πρώτη ανάγνωση τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει, αυτά που δημιούργησαν άλλοι και φυσικά όχι αυτός.

Από τη συνέντευξη Τύπου, είναι δεδομένο ότι έχει κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του. Όλοι, καταλάβαμε λίγο-πολύ ότι δεν θα καθίσει να παρακαλάει τον Νάτσο Σκόκο να μείνει στην ΑΕΚ, τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι θα εξελιχθεί περισσότερο φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Καλά θα κάνει να τον πουλήσει εξασφαλίζοντας ωστόσο το μεγαλύτερο συμφέρον της ΑΕΚ. Αυτό μεταφράζεται είτε οικονομικά είτε με παίκτες ανταλλάγματα, σε μια συμφωνία, η οποία θα αφήσει ικανοποιημένη τη διοίκηση αλλά και την τεχνική ηγεσία, όποια κι αν είναι αυτή μετά τα πλέι-οφ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, ή τουλάχιστον η πλειοψηφία έχει εναντιωθεί στην ενδεχόμενη πώληση του Νάτσο Σκόκο και κρίνει κάπως σκληρά το νέο πρόεδρο της Ένωσης. Αλήθειες είπε και δεν πούλησε αεκφροσύνη. Κι όμως αυτό παρεξηγήθηκε και θεωρήθηκε «ήττα» απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αν ρίξει πάντως μια ματιά στη γενικότερη εικόνα της παρουσίας του Αδαμίδη, μόνο ηττοπαθή δεν θα τον χαρακτηρίσει.

Όταν σε λίγες ημέρες θα αποκτήσει και ο ίδιος μετοχές της ΑΕΚ, θα κληθεί να κυβερνήσει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα από έναν απλό υπάλληλο-πρόεδρο, ένα καράβι, το οποίο από το 2006 και μετά συναντά μόνο φουρτούνες. Ήρεμη θάλασσα άλλωστε δεν έχει συναντήσει. Αν καταφέρει ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ να βγει καθαρός από τα κύματα τότε στα ήρεμα νερά που θα έρθουν κάποια στιγμή σίγουρα, θα μπορεί να λειτουργήσει με περισσότερη αποφασιστικότητα. Και τότε στην ΑΕΚ ίσως συνειδητοποιήσουν από τι γλίτωσαν τον περασμένο Οκτώβριο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x