Γιάννης Κυφωνίδης

Λύσεις θα προτείνει κάποιος;

Ο Γιάννης Κυφωνίδης γράφει στο www.sport-fm.gr για την κατάσταση στην ΑΕΚ μετά τα χθεσινά γεγονότα στο ΟΑΚΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ τα ξημερώματα της Δευτέρας. , αναφέρει.

Μία ροκ όπερα χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μία ακόμα ροκ όπερα σε ματς της ΑΕΚ. Ο ίδιος παίκτης να αποδοκιμάζεται από μερίδα οπαδών και να αποθεώνεται από άλλους. Άλλοι να έχουν μπει στο γήπεδο, να έχουν φτάσει πίσω από τον πάγκο της ομάδας και να συμπλέκονται με άντρες ασφαλείας. Ορισμένοι να έχουν φτάσει στη θύρα 33 και να «μάχονται» σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Γράφει ο Γιάννης Κυφωνίδης .

Ο πρόεδρος να φυγαδεύεται από την θέση του στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Πολλοί φίλαθλοι να κοιτούν σαστισμένοι, όπως και οι παίκτες. Μία ωραία ατμόσφαιρα, δηλαδή! Πέρα από οτιδήποτε άλλο αυτή την στιγμή, όμως, πρέπει να υπάρξουν λύσεις. Οι αντιδράσεις και οι απόψεις όλων είναι δεκτές και κανείς δεν μπορεί να βάλει «φίμωτρο» στον κόσμο. Στο κάτω-κάτω την ευθύνη έχουν αυτοί που μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον της ομάδας με τις διοικητικές και τις αγωνιστικές αποφάσεις τους.

Αυτή την στιγμή χρειάζονται λύσεις. Από ανθρώπους που βρίσκονται ή όχι στην ομάδα. Μπορώ απόλυτα να καταλάβω την τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη περί ταπείνωσης, αλλά αυτή την στιγμή είναι αναγκαίο για την ομάδα να ξεκαθαρίσει το… τοπίο και σε αυτή την υπόθεση. Να πει αν θέλει ή όχι να εμπλακεί με τα κοινά και να έχουμε όλα τα χαρτιά ανοιχτά. Αυτή την στιγμή υπάρχει ο Πέτρος Παππάς –περισσότερο- και ο Νίκος Νοτιάς βάζουν χρήματα. Αυτό είναι το μοναδικό δεδομένο.

Με την μεταμεσονύχτια ανακοίνωση τους η διοίκηση και οι μέτοχοι δείχνουν ότι θα συνεχίσουν τον… δρόμο που έχουν επιλέξει ανοίγοντας παράλληλα πόλεμο με τους εσωτερικούς εχθρούς τους οποίους τελευταία συχνά-πυκνά αναφέρουν. Προς το παρόν ωστόσο δεν τους κατονομάζουν. Το επόμενο διάστημα θα δείξει.

Επικοινωνία με τον συντάκτη: yanniskifon@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x