Stoiximan Super League

Αυτή ήταν φιέστα...

Σε μία φαντασμαγορική φιέστα ο Παναθηναϊκός γίορτασε την κατάκτηση του νταμπλ και σήκωσε την κούπα του Πρωταθλητή. Δείτε πως εξελίχθηκε το πράσινο γλέντι...

Σε μία φαντασμαγορική φιέστα ο Παναθηναϊκός γίορτασε την κατάκτηση του νταμπλ και σήκωσε την κούπα του Πρωταθλητή. Δείτε πως εξελίχθηκε το πράσινο γλέντι...

21:38 Οι ποδοσφαιριστές με τον Νικόλα Πατέρα κατευθύνθηκαν στους οργανωμένους και έκαναν τη γνωστή μας "όλα''.

21:33 Ακολουθεί ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λαμβάνουν το τελευταίο χειροκρότημα της χρονιάς από τους 60.000 οπαδούς, που τους βρήκε απόλυτους θριαμβευτές εντός συνόρων.

21:31 Εντυπωσιακά βεγγαλικά στον ουρανό, μετατρέπουν τη νύχτα σε μέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

21:29 Η στιγμή που περίμεναν οι "πράσινοι" και πάλεψαν για όλη τη χρονιά. Η κούπα στα ουράνια του ΟΑΚΑ! Οι παίκτες χοροπηδούν και γιορτάζουν δεόντος την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

21:28 Όλοι ξεγελάστηκαν! Η κούπα βρισκόταν κάτω από τη σκηνή και εμφανίστηκε μπροστά στους ποδοσφαιριστές με ειδικό μηχανισμό!

21:27 Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας ανέβηκε στη σκηνή και περιμένουμε την κούπα για να ξεκινήσει το γλέντι!

21:24 Ο Γιώργος Καραγκούνης παίρνει θέση στην εξέδρα. Όλοι πλέον επί σκηνής...

21:23 Η στιγμή που ο Νίκος Νιόπλιας λαμβάνει τα συγχαρητήρια από τον κόσμο και ακούει ρυθμικά το όνομά του!

21:21 Αντικείμενο λατρείας ο Τζιμπρίλ Σισέ!

21:20 Αποθέωση στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που χαιρέτησε τον κόσμο.

21:19 Πανικός στις εξέδρες μετά την ανακοίνωση του ονόματος του Σεμπάστιαν Λέτο.

21:17 Τη λατρεία του κόσμου της ομάδας γνώρισε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος αποθεώθηκε στο άκουσμα του ονόματός του. Το ίδιο συνέβη και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, που ανταπέδωσε το χειροκρότημα.

21:14 Δυνατό χειροκρότημα για τον Σιμάο.

21:09 Την αποθέωση γνώρισε από τον κόσμο ο Λουκάς Βύντρα!

21:08 Από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ ανακοινώνονται τα ονόματα των ποδοσφαιριστών και ένας ένας ανεβαίνει στην εξέδρα.

21:04 Τεχνικό επιτελείο, διοικητικά στελέχη ανέβηκαν στην μεγάλη εξέδρα που έχει στηθεί με ένα μεγάλο τριφύλλι στο κέντρο.

20:53 "Οι κούπες είναι αμέτρητες" αναφέρει ένα πανό των οργανωμένων, οι οποίοι με χαρτόνια σχημάτισαν τις δύο κούπες που κατέκτησε η ομάδα τη φετινή περίοδο.

20:51 Τυμπανιστές στο κέντρο του γηπέδου χτυπούν τα όργανα και πράσινα φώτα αναβοσβήνουν, ακολουθώντας το ρυθμό. Μπροστά από τις δύο εστίες ανάβουν δύο μεγάλοι πυρσοί. Ο ένας σχηματίζει το τριφύλλι και ο άλλος το 13.

20:47 Τα φώτα στο ΟΑΚΑ έσβησαν και άπαντες περιμένουν την απονομή!

20:45 Τη δική του δήλωση έκανε και ο κ. Γονιός: «Ο Παναθηναϊκός έχει γράψει μεγάλη ιστορία σε όλα τα αθλήματα. Ίσως η μοναδική ομάδα σε τόσο μεγάλο βαθμό. Φέτος, ήταν ο πιο σταθερός. Πήρε τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες και δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι διέθετε πολύ καλό ρόστερ, με βάθος».

20:43 Τέλος στο φιλικό! Οι "πράσινοι" νίκησαν τους "λευκούς" με σκορ 2-1.

20:40 Ο Μίμης Δομάζος... αγνοούσε τις εντολές του "προπονητή" του Αντώνη Αντωνιάδη για να βγει και προκειμένου να αποχωρήσει ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

20:35 Ερωτηθείς για την μετέπειτα πορεία του Παναθηναϊκού και αν μπορεί να συνεχίσει στη δρόμο των επιτυχιών, ο Στράτος Αποστολάκης απάντησε: « Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για το σύλλογο. Μπράβο σε όλους, στον πρόεδρο, τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Μακάρι να υπάρχουν και άλλες επιτυχίες στο μέλλον. Άλλωστε η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει».

20:33 Ο Τότης Φυλακούρης αντικαταστάθηκε και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, που φώναζε ρυθμικά το όνομά του! Κατά την έξοδό του φιλούσε το τριφύλλι στη φανέλα.

20:31 Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο οποίος αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι: «Εμείς ήρθαμε να τιμήσουμε τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του νταμπλ. Εύχομαι να έχει συνέχεια. Το πρωτάθλημα φέτος κρίθηκε στην επαρχία, όπου δεν χάθηκαν πολλοί βαθμοί. Ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και πιο πλήρης ομάδας. Εύχομαι να μπουν οι βάσεις να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και στα επόμενα χρόνια».

20:31 Προσπάθεια του Μαραγκού, η οποία κατέληξε στο δοκάρι.

20:30 Στο 33ο λεπτό το παιχνίδι. Το σκορ παραμένει 2-1 υπέρ των "πρασίνων".

20:26 Πανευτυχής που προσκλήθηκε στη σημερινή φιέστα εμφανίστηκε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Η χαρά είναι πολύ μεγάλη και η δόξα πρέπει να πάει στους πρωταγωνιστές. Εμείς είμαστε απλά ένα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας. Είχα χρόνια να παίξω στο ΟΑΚΑ. Χάρηκα πολύ σήμερα γιατί είδα και άλλα παιδιά που ήμασταν συμπαίκτες. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μια τόσο μεγάλη γιορτή».

20:24 Ο Σωτήρης Νίνης δήλωσε για τη σημερινή φιγιορτή της ομάδας του: «Όλο το χρόνο περιμέναμε αυτές τις στιγμές, τη φιέστα. Όλοι οι κόποι της χρονιάς επιβραβεύονται σήμερα».

20:23 Ο Γιόζεφ Βάντσικ από μεριά του, είπε: «Αυτές είναι πολύ καλές στιγμές. Για εμάς είναι πολύ καλό που συμμετέχουμε γιατί οι παλιοί μας θυμούνται και οι νέοι μας μαθαίνουν. Πάντα ο Παναθηναϊκός είχε καλούς τερματοφύλακες και φέτος με Καρνέζη και Τζόρβα φτιάχνει ωραίο δίδυμο».

20:22 Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αντικαταστάθηκε και κατά την αποχώρησή του δήλωσε στο κανάλι της Nova: «Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Παίζουμε για να ευχαριστηθούμε και να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Όσο για τους παλιούς ποδοσφαιριστές, να πω την αλήθεια δεν τους αναγνωρίζω. Λίγους από αυτούς μόνο που έρχονται μετά τα παιχνίδια για να μας μιλήσουν».

20:20 Οι δύο ομάδες πήραν τις απαραίτητες ανάσες και ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

20:14 Oλοκληρώθηκε έπειτα από 23 λεπτά (3' καθυστερήσεις) το πρώτο ημίχρονο του φιλικού. Οι "πράσινοι" προηγούνται 2-1 των "λευκών".

20:13 Εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Σπύρου Λιβαθηνού, η μπάλα άουτ.

20:01 2-1 μείωσαν οι "λευκοί"! Σκόρερ ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 18'.

20:03 "Ευχαριστώ" στην ΠΑΕ από τον Τότη Φυλακούρη, για την τιμή που κάνει και τιμάει τους παλαίμαχους της ομάδας στη φιέστα της κατάκτηση τους πρωταθλήματος

20:01 2-0 για τους τυπικά γηπεδούχους με γκολ του Σαραβάκου

20:00 Νέα φάση για τους "πράσινους" με τον Οικονομόπουλο να διώχνει πλασέ στην κίνηση του Καραγκούνη

19:58 Ο Μίμης Δομάζος κάνει μια επίδειξη των δεξιοτήτων του, με συνεχείς ντριμπλες στον χώρο του κέντρου.

19:54 Δοκάρι του Λέτο, που δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

19:52 1-0 για την ομάδα των "λευκών" με το τέρμα του Πετρόπουλου.

19:51 Ξεκίνησε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των "πρασίνων" και των "λευκών". Κάθε ημίχρονο θα διαρκέσει 20 λεπτά.

19:47 Μήνυμα ενότητας και από τους Θανάση Γιαννακόπουλο και Αντώνη Αντωνιάδη: « Με το φετινό πρωτάθλημα φτάσαμε τα έξι σερί και δείξαμε ότι κυριαρχούμε. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ενιαίος και αδιαίρετος γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία», τόνισε αρχικά ο κ. Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια έδωσε τη σκυτάλη στον αντιπρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ: «Απολαμβάνω αυτή τη γιορτή. Πρέπει στο μέλλον να είμαστε όλοι ενωμένοι για τον μεγάλο Παναθηναϊκό».

19:42 Λίγα λεπτά μετά το χειροκρότημα που έλαβε η γυναικεία ομάδα βόλλεϊ του «τριφυλλιού» για την επίτευξη του φετινού νταμπλ, ο Αριστείδης Καμάρας δήλωσε στην συνδρομητική τηλεόραση: «Αυτό είναι ένα μήνυμα ότι ο Παναθηναϊκός είναι ενιαίος και ενωμένος. Πρωταθλητής όλων των σπορ, όπως λέει και ο ύμνος. Είναι συγκινητικό να βλέπει κανείς τους φιλάθλους να αποθεώνουν με αυτόν τον τρόπο τα κορίτσια για τη μεγάλη τους επιτυχία (νταμπλ η ομάδα βόλεϊ γυναικών). Επίσης, είναι σημαντική μέρα, που σηματοδοτεί το αύριο που όλοι πιστεύουμε ότι θα είναι ελπιδοφόρο και θετικό», τα λόγια του παλαίμαχου άσου του «τριφυλλιού».

19:40 - Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τη συνοδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου, πηγαίνει στο πέταλο όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι και γνωρίζει την αποθέωση

19:38 - Η Adidas βραβεύει τον Τζιμπρίλ Σισέ ως πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Superleague 2009-2010. Ο Γάλλος εμφανώς ευχαριστημένος από την πρωτοβουλία της χορηγού εταιρείας θα δηλώσει: "Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος για τη βράβευση.Είναι κάτι που δεν περίμενα..."

19:27 - Από τα μεγάφωνα του σταδίου ανακοινώνονται οι συνθέσεις των πράσινων και των άσπρων

19:22 - Οι περίπου 55.000 φιλάθλοι που βρίσκονται στο ΟΑΚΑ τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας του Παναθηναϊκού, ενώ στον χώρο του στίβου κάνει την εμφάνισή της και η πρωταθλήτρια ομάδα του Παναθηναϊκού, στο βόλεϊ γυναικών

19:16 - Ο Λουκάς Βύντρα είναι ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που πατάει χορτάρι και μέσα στο πανδαιμόνιο που επικρατεί τον ακολουθούν οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι παλαίμαχοι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" γνωρίζουν την αποθέωση

19:08 - Ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου, με την οποία παρακαλούνται οι φιλάθλοι του Παναθηναϊκού να μην εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο πριν ή και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των μεικτών ομάδων, προκειμένου η φιέστα να κυλήσει ομαλά.

19:02 - Τα πρώτα καπνογόνα άναψαν από τους οργανωμένους που βρίσκονται στο πέταλο... Ο κόσμος που βρίσκεται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ υπολογίζεται στις 35.000

18:52 - Περίπου τρία τέταρτα πριν από την είσοδο των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο αγωνιστικό χώρο και ο κόσμος συνεχίζει να αποθεώνει τους θριαμβευτές της φετινής χρονιάς. Ο κόσμος συνεχίζει να καταφτάνει, γεγονός που ευνοείται και από τον πολύ καλό καιρό

18:44 - Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται... Στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου βρίσκονται αυτή τη στιγμή γύρω στους 25.000 φιλάθλους

18:42 - Ενθουσιώδες το "πράσινο" κοινό έχει αρχίσει ήδη να δίνει ζωή στη φιέστα, με συνθήματα υπέρ της ομάδος του Παναθηναϊκού


18:34
- Μπροστά ακριβώς από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και από την πλευρά που θα κάνουν την είσοδό τους οι παίκτες, έχει στηθεί εξέδρα στην οποία θα γίνει η απονομή των δύο τροπαίων


18:31
- Οι οργανωμένοι οπαδοί του νταμπλούχου Ελλάδος έχουν αναρτήσει πανό με το σύνθημα "Οι κούπες είναι αμέτρητες Παναθηναϊκέ"

18:28 - Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αρχίζει σιγά σιγά να καταφτάνει στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και το πέταλο που δείχνει προς τον σταθμό "Ειρήνη" έχει σχεδόν γεμίσει από τους οργανωμένους φιλάθλους του "τριφυλλιού"


Οι δύο ομάδες:

Οι άσπροι, τους οποίους επέλεξε ο Δομάζος:

Τζόρβας, Οικονομόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Βονόρτας, Βύντρα, Καντέ, Σεϊταρίδης, Δάρλας, Μπιάρσμιρ, Πατσιαβούρας, Αθανασόπουλος, Σιμάο, Μαραγκός, Κλέιτον, Λιβαθηνός, Μαρίνος, Αντωνίου, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ρότσα.

Και οι πράσινοι, τους οποίους επέλεξε ο Γιώργος Καραγκούνης:

Καρνέζης, Κωνσταντίνου, Βάντσικ, Ταράσης, Σαριέγκι, Αποστολάκης, Χένρικσεν Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Καψής, Γονιός, Ζάετς, Νίνης, Κατσουράνης, Φραντζέσκος, Φυλακούρης, Νιόπλιας, Μαρίνος, Μαυρίδης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βαζέχα και Σαραβάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x