Ισπανία

«3,5 εκατ. ευρώ για Μαρτσένα»!

Έτοιμη να παραχωρήσει τον Κάρλος Μαρτσένα στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται η Βαλένθια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Όπως αναφέρει το «», η ισπανική ομάδα παραχωρεί τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έτοιμη να παραχωρήσει τον Κάρλος Μαρτσένα στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται η Βαλένθια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Όπως αναφέρει το «tribalfootball.com», η ισπανική ομάδα παραχωρεί τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει το καλοκαίρι του 2011 και οι «πράσινοι» περιμένουν τη στιγμή που η διοίκηση των «νυχτερίδων» θα πει το «ναι», προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών. Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό ότι ο Μαρτσένα θα αποφασίσει μετά το πέρας του Μουντιάλ σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x