Παλαιότερες

Μπράβο Ντούσαν... ξέρεις να εκτιμάς!

www.sport-fm.gr

Η σεζόν για την ΑΕΚ τελείωσε με χαμόγελα. Τουλάχιστον για το βράδυ της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Η Ένωση κέρδισε ημέρες και γλίτωσε τις ευρωπαϊκές περιπέτειες στα μέσα του καλοκαιριού.

Σαφώς και δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με την 3η θέση αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, στην ΑΕΚ λένε πάλι καλά. Το επόμενο πρωινό βέβαια, έφερε στην επιφάνεια όλα αυτά θέματα που απασχολούν το αγωνιστικό τμήμα αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας. Οι παίκτες που θα αποδεσμευτούν έχουν φωτογραφηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Τα αστέρια της ομάδας, Μπλάνκο, Σκόκο και Τζεμπούρ δύσκολα θα μείνουν αφού, η διοίκηση θέλει να εξοικονομήσει χρήματα και να επενδύσει σε νέο ελληνικό «αίμα» κατόπιν βέβαια συνεννόησης και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει πρόβλημα να ξεκινήσει τη νέα χρονιά χωρίς τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες.

Ανάμεσα όμως στα ονόματα που δεν υπολογίζονται, ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έδωσε στην επιφάνεια ένα ακόμα. Αυτό του Γιώργου Αλεξόπουλου. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος δικαιολογημένα αισθάνεται κάτι παραπάνω από άτυχος στην καριέρα του. Ένα αγαπημένο παιδί όχι μόνο της εξέδρας αλλά και ολόκληρης της οικογένειας ΑΕΚ. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν αμείβεται με εκατομμύρια ευρώ γιατί ίσως δεν το αξίζει. Το συμβόλαιό του σπάνια το συναντάς σε κορυφαία ομάδα της Super League.Λήγει μάλιστα στο τέλος της ερχόμενης σεζόν, όταν θα βρίσκεται αισίως στο 34ο έτος της ηλικίας του. Από τον πρώτο κιόλας τραυματισμό του, δεν ήθελε να πατήσει πάνω στα υπογεγραμμένα χαρτιά. Ταλαιπωρήθηκε για περίπου ένα χρόνο επί προεδρίας Ντέμη Νικολαϊδη, όμως η διοίκηση στάθηκε δίπλα του και αυτός ανταπέδωσε επιστρέφοντας πιο δυνατός.

Ένα χρόνο πριν, η ατυχία τον χτύπησα ξανά κόντρα στη Λάρισα και έχασε άλλον ένα χρόνο. Γύρισε απέναντι στον Ολυμπιακό για λίγα λεπτά και η ποδοσφαιρική χαρά που μπορεί να πήρε από το μικρό αυτό πέρασμα στη σεζόν 2009-2010, έσβησε την επόμενη μέρα όταν ο Άρναρ Γκρέταρσον του ανακοίνωσε ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ΑΕΚ.

Ο Αλεξόπουλος ίσως δεν είναι πλέον ικανός να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο με διάρκεια αλλά λύση και μάλιστα φθηνή για τη νέα εποχή που θέλουν να ξεκινήσουν στην ΑΕΚ, με Έλληνες παίκτες, είναι! Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί διαφορετικά τη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάπως έτσι άλλωστε πήγε να αποδεσμεύσει και τον Αραμπατζή επειδή απέκτησε τον Λούκατς πέρυσι το καλοκαίρι και ο Έλληνας γκολκίπερ βραβεύτηκε για την καλύτερη επέμβαση της σεζόν στην Super League.

Μάλλον στο μυαλό του θα υπάρχει ήδη κάποιος αντίστοιχος…Λούκατς, ο οποίος δεν αποκλείεται να έρθει, να παρουσιαστεί επίσημα και στη συνέχεια να αναζητείται μεταξύ γηπέδου, εξέδρας και προπονητικού κέντρου. Και η ΑΕΚ θα έχει χάσει έναν παίκτη, ο οποίος τουλάχιστον σε κάθε ματς δίνει το 101% των δυνατοτήτων του και τιμάει το συμβόλαιό του και όχι το χρηματικό ποσό που αναγράφεται σε αυτό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x