Aγαπητή αναγνόστες κε αναγνόστρηες, θέλο να ζιτίσο σιγνόμη για τη χθεσινή μου απουσοία, ι οπία οφιλόταν αποκλιστικά σε τεχνηκό πρόβλιμα, όπος μου ίπε ο Παντελής, που ίνε η κοριφέα τεχνηκάτζα στον Σπορεφεμ. Απλά, πρέπη να σιμιόσο ότη επιδής ίχα δόση τον ιππολογηστή μου στα πεδηά τόρα που έληπα με άδηα, κατεβάσανε κάτης βίντεα από τον ιντερνετ με τσιμπουκομαχήες κε κάτι πισοκολιτά βιδοτά κε κόντρα πακσιμάδηα, μεγάλες μάχες δηλαδής, με κάτη κατοκέφαλα σα γερμανηκά κράνη, όπος μου ίππανε, αλλά σταθήκανε λίγο άτιχη γιατί με το κατέβασμα μπήκε στον ιππολογηστή ένας ιός σκουλίκης κε τα τήνακσε όλα στον αέρα κε έγηνε η οθόνη κατάμαβρη κε δεν έπεζε τήποτες.
Βαραγα τα φλήκτρα με το καλό, με το κακό, με σφιρί, με βαρηοπούλα, με κομπρεσέρ, τι το πατήσαμε με το φορτηγό του υδρύματος που πάμε για τα όνια, το εργαλήο ίχε μουλαρόση κε τόρα, οπος μου ίπε ο Παντελής, δεν φτηάχνετε νε τήποτα, το οπίον ίνε κε λίγο λαλακήα να δήνης τόσα λεφτα κε αφτά τα μηχανήματα να ίνε τόσο εβέσθητα κε να χαλάνε με το παραμηκρό. Τέλος πάντονε, τόρα λίθικε το πρόβλιμα, καθόσον ο τεχνηκάτζας μου έδοσε ένα άλο εργαλήο με πιο δινατόνε Πέντιο κε του έβαλε κε μέσα του στα κικλόματα κε κάτη ησχηρά φάρμακα, έτση που άμα πάη να κσαναμπή μέσα κανένας σκουλήκης ιός, θα πεθάνη από ασφικσία στην πόρτα. Βέβεα, τα φάρμακα ίνε λίγο ακρηβά, όπος μου ίπε ο τεχνηκάτζας, αλά δεν καταλαβένο τη ίδους σκουλήκηα ίνε αφτά που θέλουνε τέτηα ισχηρά φάρμακα. Αρηανά ίνε; Με ένα φλητζανάκη παραθήο εγό θα τα κσαπόστελνα στον αγήρηστο, αλά ο τεχνηκάτζας ιπε ότη σε αφτή την περίφτοσης δεν βοηθάη το βιτρηόλη.
Σηγνόμη που επεχτάθυκα τόσο επι της περηπετήας μου, αλά εγό σέβομε τον αναγνόστη κε δεν του κρήβο τήποτες σαν κάτη αλουνούς στην πηάτσα που έτση κε πούνε κανιά αλίθια, ζιτάνε αμέσος σιγκνόμη.
Λιπάμε, αλά μερηκές φορές εκνεβρήζομε μέχρη βρασμού αβγού, όταν βλέπο κάτη δήθεν παραγονμτέους να κικλοφοράνε στο ποδόσφερον κε να μου πουλάνε ιθική κε παραμίθια. Αφτή ίνε που μας βγάζουνε το κακό όνομα όλον τον ιππολίπονε παραγόντονε κε τρέχουμε κε δεν φτάνουμε κε φτάνουμε να ρήχνουμε την ακσηοπρέπηά μας κε να παρακαλάμε τους Παπαλάκηδες να μας αφησουνε να κάνουμε το χούη μας. Εκή φτάσαμε αγαπητή αναγνόστες, να πρέπη να κσέρουνε η Παπαλάκηδες τη λεφτά βγάνουμε κε από πού έρχοντε. Αφτά δεν ίνε σοστά πράματα κε με κάτη τέτηα φτηάχνουνε χόρους στο ποδόσφερο κε παρησφρύουνε κάτη τήποι, τήπου Πηδαομάντρες, που το πέζουνε τζάμπα μάγκες σε γινεκόπεδα με αδερφές. Αλά άμανες βρούνε απέναντης κανένανε αρσενηκό κε τους αρχηνήση σε τίποτες γρήγορες, τα κάνουνε απάνο τους κε βάνουνε τα κλάματα.
Τημή κε δόκσα, λέο, ολη οφίλουμε στον Μπέο κε να αγηάση ο χέρης του κε μπράβο του. Αμα η πολητήα ίνε ανήκανη να καθαρήση τον ποδοσφερηκό χόρο, τότενες πρέπη να πάρουμε εμης, οι υγιής παράγοντες, την κατάσταση στα χέρηα του Αχηλέα. Τάφτα κε διατελό ντούρος εις τας επάλκσεις της ενημέρροσης ες αεί, εκσόν από τις αργήες.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






