Εθνική Ελλάδος by Vodafone

«Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Με στόχο να αλλάξει την ψυχολογία των διεθνών ο Ότο Ρεχάγκελ μίλησε στους διεθνείς πριν την σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας, την πρώτη μετά από την ήττα από την Νότια Κορέα. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Να διορθώσουμε τα λάθη μας», ήταν το μήνυμα του Γερμανού στους παίκτες. Αποστολή στη Ν. Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος

Με στόχο να αλλάξει την ψυχολογία των διεθνών ο Ότο Ρεχάγκελ μίλησε στους διεθνείς πριν την σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο Ντέρμπαν, την πρώτη μετά από την ήττα από την Νότια Κορέα.

Αποστολή στη Ν. Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος

Ο Γερμανός τεχνικός μάζεψε τους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου. «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με την Νότια Κορέα και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την αναμέτρηση με την Νιγηρία», τόνισε –αρχικά- στους διεθνείς ο Ρεχάγκελ και κατέληξε. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη»…

Η προπόνηση
Χαλαροί ρυθμοί στην σημερινή προπόνηση της Εθνικής για όσους αγωνίστηκαν χθες κανονικά. Αυτοί έκαναν αποθεραπεία, σε αντίθεση με αυτούς που δεν έπαιξαν, και σήμερα προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Βαγγέλης Μόρας γυμνάστηκε σε πιο δυνατούς ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με την Νιγηρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x