Εθνική Ελλάδος by Vodafone

«Θα κάνουμε ό,τι ξέρουμε καλά»

Να αμυνθούν καλά και να αποφύγουν τα λάθη στο παιχνίδι με την Αργεντινή κάλεσε τους υπόλοιπους διεθνείς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με δηλώσεις του πριν την σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας. «Πλέον θα παίξουμε απελευθερωμένοι. Το παιχνίδι με την Νιγηρία ήταν σαν τελικός», πρόσθεσε. Αποστολή στη Ν. Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος

Να αμυνθούν καλά και να αποφύγουν τα λάθη στο παιχνίδι με την Αργεντινή κάλεσε τους υπόλοιπους διεθνείς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με δηλώσεις του πριν την σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας. «Πλέον θα παίξουμε απελευθερωμένοι. Το παιχνίδι με την Νιγηρία ήταν σαν τελικός», πρόσθεσε.

Αποστολή στη Ν. Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου:

Για το παιχνίδι με την Αργεντινή:
«Πάνω απ' όλα δεν θα πρέπει να κάνουμε λάθη, γιατί απέναντι σε μια ομάδα με τόσο καλούς παίκτες το κάθε λάθος πληρώνεται. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να δείξουμε τα καλά μας στοιχεία. Να τα εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται».

-Για τις πιθανότητες πρόκρισης:
«Πάνω απ' όλα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι που πετύχαμε την πρώτη μας νίκη σε τελική φάση Μουντιάλ και δυο γκολ. Τώρα παίζουμε με μια ομάδα που διεκδικεί το τρόπαιο. Θα πάμε να το χαρούμε, να παίξουμε καλά και για μας και για τους Έλληνες και αν είναι να έρεθει κάτι καλό, ας έρθει".

-Για τον Μιλίτο, που τον είχε συμπαίκτη στη Τζένοα:
«Ο Μιλίτο, όπως και όλοι οι Αργεντινοί, είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Όλοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για να τους σταματήσουμε δεν πρέπει να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, αλλά αυτό που κάνει καλά η εθνική, να αμυνθούμε ομαδικά και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

-Για το αν οι ποδοσφαιριστές έχουν άγχος:
«Η εθνική μπορεί να παίξει καλύτερα και να δείξει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Μετά την πρώτη νίκη που κάναμε θα είμαστε πιο ελευθερωμένοι και θα παίξουμε για να το χαρούμε, γιατί τα ματς με τη Νιγηρία ήταν σαν τελικός. Ευελπιστούμε όλοι να πετύχουμε κάτι καλό».

-Για το σκορ που επιθυμεί εναντίον της Αργεντινής:
«Αν με ρωτούσες, θα έλεγα 5-0. Εντάξει, κάνουμε πλάκα. Αυτά είναι όλα αστεία. Στο γήπεδο είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα. Τώρα αν κερδίσουμε ή χάσουμε με ευρύ ή μικρό σκορ, θα το δούμε μέσα στο γήπεδο».

-Για το σύστημα της ομάδας:
«Δεν μπορώ να πω εγώ ποιος θα είναι ο τρόπος παιχνιδιού, αν θα πρέπει να παίξουμε με δύο ή τρεις στην άμυνα. Ο προπονητής αποφασίζει. Στο παιχνίδι με τη Νιγηρία δείξαμε ότι ήμασταν πιο καλά στημένοι και ήμασταν καλύτεροι με τη μπάλα. Με τρεις στην άμυνα έχουμε παίξει πιο πολλές φορές και αποδίδουμε καλύτερα, αλλά αυτές είναι επιλογές του προπονητή».

-Για το αν μπορεί να γίνει σύγκριση ανάμεσα στον αγώνα το 1994 και τον φετινό:
«Σύγκριση δεν υπάρχει γιατί μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια μετά. Θέλω να πω όμως ότι ο Μαραντόνα σαν παίκτης είναι ότι καλύτερο πέρασε από το ποδόσφαιρο, ενώ ως προπονητής σε αυτά τα δυο παιχνίδια έχει δείξει πως έχει φτιάξει μια πάρα πολύ καλή ομάδα».


Καπετάνος: "Σεβασμός στην Αργεντινή"

Να σεβαστούν την Αργεντινή αλλά και να πιστέψουν στις ικανότητες της Εθνικής ομάδας, πρότεινε στους συμπαίκτες του ο Παντελής Καπετάνος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ελλάδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παντελή Καπετάνου:

Για το παιχνίδι με την Αργεντινή:

«Όλοι ξέρουμε ποια είναι η Αργεντινή. Έχουν 22 πολύ καλούς παίκτες, εξαιρείται ο Μέσι γιατί είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους. Όνειρό μας τώρα, έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι. Αν είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Μια πρόβλεψη για το σκορ:

"Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη για το σκορ. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα πρέπει να δώσουμε το 100%. Όλοι οι παίκτες ξέρουμε ποια είναι η Αργεντινή. Αν είμαστε όμως και τα 90 λεπτά συγκεντρωμένοι, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να σκοράρει στο Μουντιάλ. Όσο για την εθνική ας πετύχει το γκολ όποιος να είναι, αρκεί να έρθει η νίκη".

-Για την επόμενη ημέρα στη διοργάνωση:

«Δεν μπορούμε να πούμε τι θα κάνουμε μετά από αυτό το παιχνίδι. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό"

-Για τις εκτιμήσεις ότι ο αντίπαλος θα παρουσιαστεί αδιάφορος

«Δεν πιστεύω ότι θα παρουσιαστούν χαλαροί. Είναι ένα παιχνίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακόμα και αν μπουν κάποιοι παίκτες που είναι στον πάγκο, όπως ακούγεται, θα παίξουν πολύ δυνατά για να αποδείξουν στον προπονητή τους, ότι μπορεί να τους υπολογίζει»

-Για τους Έλληνες φιλάθλους:

"Όταν ο κόσμος είναι μαζί σου και υποστηρίζει είναι μεγάλο αβαντάζ. Και στο ματς με τη Νιγηρία, πριν ξεκινήσει, βλέπαμε πολλές ελληνικές σημαίες. Αυτό δημιούργησε σε όλα τα παιδιά μια πολύ καλή διάθεση. Ελπίζουμε και με την Αργεντινή οι Έλληνες να είναι ακόμα περισσότεροι, για να μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x