Εθνική Ελλάδος by Vodafone

Μέσα «Κάρα» και «Τόρο»

Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς την Κυριακή και είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα της Τρίτης απέναντι στην Αργεντινή. Ο μέσος του Παναθηναϊκού είχε ένα χτύπημα στο κουντεπιέ και ο άσος του Ολυμπιακού μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και για το λόγο αυτό είχαν κάνει για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο.

Ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς την Κυριακή και είναι πανέτοιμοι για τον αγώνα της Τρίτης απέναντι στην Αργεντινή.

Αποστολή στη Νότιο Αφρική, Σωτήρης Ταμπάκος

Ο μέσος του Παναθηναϊκού είχε ένα χτύπημα στο κουντεπιέ και ο άσος του Ολυμπιακού μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και για το λόγο αυτό είχαν κάνει για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα το Σάββατο.

Εκτός μάχης για τον αγώνα της Τρίτης είναι ο Σάκης Πρίττας, που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος λόγω ενός σφιξίματος στους προσαγωγούς γυμνάστηκα χαλαρά, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του. Ο Ότο Ρεχάγκελ προσανατολίζεται και πάλι σε ένα σχήμα 5-3-2.

Οι Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Σαμαράς και Τοροσίδης έχουν από μία κίτρινη κάρτα και εφόσον δεχτούν άλλη μία στον αγώνα της Τρίτης σε περίπτωση πρόκρισης στους «16» δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Τη Δευτέρα η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για το Πολοκουάνε, όπου θα διεξαχθεί το ματς με την Αργεντινή. Στον αγώνα αυτό υπολογίζεται πως περισσότεροι από 10.000 Έλληνες φίλαθλοι θα βρίσκονται στις εξέδρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x