Εθνική Ελλάδος by Vodafone

Σαμαράς: «Αισθάνομαι ότι έχω απογοητεύσει τον κόσμο…»

Στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε με το σκορ στο 0-0 στάθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με την Αργεντινή, ο Γιώργος Σαμαράς. Ο επιθετικός της Σέλτικ εξέφρασε την άποψη πως δεν τελείωσε άσχημα τη φάση, ωστόσο αποκάλυψε τις… τύψεις που του έχει δημιουργήσει η κατάληξή της.

Στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε με το σκορ στο 0-0 στάθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με την Αργεντινή, ο Γιώργος Σαμαράς.

Ο επιθετικός της Σέλτικ εξέφρασε την άποψη πως δεν τελείωσε άσχημα τη φάση, ωστόσο αποκάλυψε τις… τύψεις που του έχει δημιουργήσει η κατάληξή της.

«Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου μετά τη φάση. Πιστεύω ότι έκανα το σωστό τελείωμα, αλλά δεν πήγε μέσα η μπάλα. Δε νομίζω ότι θα άλλαζα κάτι ακόμα και τώρα, αλλά παρόλα αυτά, αισθάνομαι ότι έχω απογοητεύσει κάποιους ανθρώπους. Ξέρω ότι αν έμπαινε εκεί το γκολ, ίσως ήταν αλλιώς τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σαμαράς.

Αφού παραδέχθηκε, δε, ότι «όντως, ίσως επηρέασαν και οι αναγκαστικές αλλαγές», στάθηκε στην ποιοτική ανωτερότητα των Αργεντινών:

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε στην άμυνα, και να πιέσουμε στο τέλος, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που άλλαζε με εκπληκτικό τρόπο την μπάλα και όσο και να τους πιέζαμε, όσο και να παλεύαμε, δεν μπορούσαμε να περιορίσουμε το φοβερό passing game που έχουν».

Παρόλα αυτά, ο Σαμαράς υπογράμμισε ότι «πιστεύαμε πολύ στην ομάδα μας, αλλά και στο όνειρο της πρόκρισης» και τόνισε ότι η ήττα της πρεμιέρας από τη Ν. Κορέα δεν ήταν αρκετή για να το αλλάξει αυτό.

«Πιστεύαμε πολύ στην ομάδα μας. Ήμασταν πολύ καλοί στα δύο τελευταία ματς και να είστε σίγουροι στην Ελλάδα ότι δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πάνω απ’ όλα χαρήκαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια στη μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου. Δουλέψαμε σκληρά δύο χρόνια για να βρεθούμε εδώ και η ήττα από τη Ν. Κορέα δεν μας επηρέασε καθόλου. Είχαμε πίστη και μετά από αυτήν στις δυνάμεις μας, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Τέλος, ο επιθετικός της Σέλτικ δεν θέλησε να υποσχεθεί κάτι για το επόμενο παγκόσμιο κύπελλο και αφού τόνισε ότι «το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι μακριά ακόμα», υπογράμμισε πως «αυτό που προέχει τώρα είναι να ξεκουραστούμε και μετά να επικεντρωθούμε στην προσπάθεια για το Euro».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x